SIBILLE:
Ale to já jsem nebo určo jsem byla taky.
Ve 30 krásná, štíhlá, inteligentní, pracující (3 roky pro jednu a tu samou zahr. firmu), chlapa hubenýho s úzkym nosem jsem si našla, problém mi to nedělalo, bylo to sotva pár měsíců poté, co se nám to rozpadlo s tím o několik let mladším po 3 letech.
Pak už jsme se s druhem, pak tedy bývalým snoubencem milovali a o dítěti občas mluvili...A makala jsem celou dobu, zprodleva mezi pracema byla jeden měsíc...pak tedy víc po tý práci jen na rok, ale pak jsem zase makala, takže celou dobu makala.. (a stejně by to na hypotéku na 4 mega nebylo).
Ale pak odešel.
A ani nevim, jak SUB. bydlí....to už jsem psala.
G. třeba byt od rodičů dostala. A v jakym a čím bytě bydlí s mimísem SUB. nevím.
A těžko porovnávat se ženou, co už to dítě má a vidí tak za ten horizont, co jako bude po tom dítěti.
Pak se asi zařídila podle toho...
To je taky těžký porovnávat ženy, co maj dítě na začátku kariéry, ve prostřed kariéry nebo na konci ty hlavní kariéry, tedy před tou čtyřicítkou.
Ale pokud se bavíme o tom, kam se jako kdo má posunout, asi vidíš, že to má nulovej vliv i na to, zda člověk má 4 miliony na byt - to je úplně mimo mý platový možnosti do budoucna....
A pokud se bavíme o tom, kam se jako kdo má posunout, tak to nemá nebo by jako nemělo mít moc na to, zda mít nebo nemít dítě, vliv určitě.