• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    RAINBOF:

    + jsi zapomněl na kondylomata....hlavně nezapomínejme na kondylomata, přenosná někdy i s kondomem ze zevních rodidel na části kolem mužského údu...podstatná hesla nesmí vypadnout...

    Ať to tu je pěkně zahesleně zacyklený.

    JO A V ZIMĚ JSEM NA OT o prostitutkách reagovala že to byl na příspěvky kolem mýho seznamování, tak reagovala, že:

    Ať si dá jako P., kdyby tam fakt chtěl, bacha, citace z jednoho pořadu - heslo: klávovat

    No a pak tu bylo něco o tom, ať mě do toho netahaj, že to by byla debata na dlouho, ŽE JE TO KONTROVERZNÍ TÉMA, + že zatímco já měla za předchozích 9 let toho času do toho roku 2019 jen 2 přítele, tedy toho mladšího 3 roky a bývalýho snoubence 4 roky, tedy jen dva sexuální partnery,

    ...a že předtím jsem od roku 2003 měla za těch 7 let do toho roku 2010 předtím jen 3 kluky = jednoho 3 roky, dalšího skoro tři roky, dalšího 3 roky...sice mezitím pár neúspěšných pokusů o vztah jen na několik měsíců, ale že je to víc jak 10 let a že stále v normě, že nijak počtem partnerů nevybočuju z normálu moderních slečen, že naopak myslim, že za těch předchozích 17 let jsem narozdíl od ostatních měla skoro samý 3 nebo 4 roky trvající monogamní vtahy, což je tu ještě úspěch..

    A že třeba v dnešní době holky souložej už třeba od 16, tak že já si počkala a s prvním byla skoro 3 roky a pak jsem měla převážně samý 3 roky trvající monogamní vztahy nebo s bývalým snoubencem 4 letej vztah, taky monogamní, žádný podvádění, takže slušná žena, rozhodně ne promiskuitní..

    ... a vypočetla jsem pak zhruba, KOLIK SET SEXUÁLNÍCH PARTNERŮ jen za jedinej rok asi měla ta jeho potenciální princezna anebo prostitut, co bych si už možná tehdy toho času dlouho sama mohla pozvat já.

    PAK TU BYLY NĚJAKÝ ARGUMENTY.

    A JÁ KONTROVALA TEHDY ARGUMENTEM, ŽE POKUD BY ZA TOU ,,PRACOVNICÍ" SE STAVIL TŘEBA NA NOC MÍSTO NĚKOLIKA MUŽŮ, TŘEBA POSTUPNĚ ZÁJEZD Z GHANY NEBO Z NĚJAKÝ AFRICKÝ ZEMĚ, ŽE PAK KROM KONDYLOMŮ UŽ ZA TEN VEČER CHYTNE NEMOCI, ŽE JE ANI JEŠTĚ NEZNÁME.


    Teď se naopak Afrika ubránila před šikmoušema a tlustejma bělobama a je to tam fajn.

    Ale zase turismus přináší muže odjinud sem.

    NO A CO SE TÝČE NEMOCÍ, CO TA ,,PRACOVNICE" NEBO ,,PRACOVNÍK" PROSTITUT MŮŽE CHYTIT, CO JAK JSEM PSALA TEHDY, ŽE TŘEBA ANI JEŠTĚ NEZNÁME A NEVÍME ANI TOHO ČASU O JEJICH EXISTENCI...

    CO TAKHLE TŘEBA KORONAVIRUS?

    Takže tak.




    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Hlavne proto ze slapkou jde o obchodní vztah :)
    AAZAZEL
    AAZAZEL --- ---
    _BENNY: mozna i bez zubu
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: dneska jsi ovsem jakozto zenska za zenitem, a jako clovek jsi naprosto odporne nechutna. kdejaka ukrajinska slapka se zlatyma zubama je vedle tebe krasny clovek.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    hm, bizaaar ma necekane pokracovani :D
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SIBILLE: co rodice? nic? nebo aspon od boha, pokud neveris na genetiku.

    mrzakovi vycitas, ze je mrzak :)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    AVATAR: A od nikoho nic nedostala.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SIBILLE: mno pockej, zak je krasna a inteligentni, nebo od nikoho nic nedostala?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SIBILLE:

    Ale to já jsem nebo určo jsem byla taky.

    Ve 30 krásná, štíhlá, inteligentní, pracující (3 roky pro jednu a tu samou zahr. firmu), chlapa hubenýho s úzkym nosem jsem si našla, problém mi to nedělalo, bylo to sotva pár měsíců poté, co se nám to rozpadlo s tím o několik let mladším po 3 letech.

    Pak už jsme se s druhem, pak tedy bývalým snoubencem milovali a o dítěti občas mluvili...A makala jsem celou dobu, zprodleva mezi pracema byla jeden měsíc...pak tedy víc po tý práci jen na rok, ale pak jsem zase makala, takže celou dobu makala.. (a stejně by to na hypotéku na 4 mega nebylo).

    Ale pak odešel.


    A ani nevim, jak SUB. bydlí....to už jsem psala.

    G. třeba byt od rodičů dostala. A v jakym a čím bytě bydlí s mimísem SUB. nevím.

    A těžko porovnávat se ženou, co už to dítě má a vidí tak za ten horizont, co jako bude po tom dítěti.

    Pak se asi zařídila podle toho...

    To je taky těžký porovnávat ženy, co maj dítě na začátku kariéry, ve prostřed kariéry nebo na konci ty hlavní kariéry, tedy před tou čtyřicítkou.


    Ale pokud se bavíme o tom, kam se jako kdo má posunout, asi vidíš, že to má nulovej vliv i na to, zda člověk má 4 miliony na byt - to je úplně mimo mý platový možnosti do budoucna....

    A pokud se bavíme o tom, kam se jako kdo má posunout, tak to nemá nebo by jako nemělo mít moc na to, zda mít nebo nemít dítě, vliv určitě.

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Nezkousela jsi treba Badoo? Jinak jak tu pisu, ja jsem uz jenom na edarlingu. A ten je placenej. Jeho vyhody a nevyhody jsem tu psal vcera.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    REBORNA: SUB je, na rozdíl od tebe, krásná a inteligentní. Proto jí nedělalo problém najít si chlapa (hubenýho, s úzkym nosem), kterej jí toho mimíse rád udělal :) A od nikoho nic nedostala. Jen se neválej doma na podpoře a makaj. To pak i na tu hypošku je. Ale to je pro tebe úplně jinej svět..
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Nemám už firemní smrtphone a ani nevim jestli ten Tinder vážně není jen na sex...

    Takže funguju jen na ntb

    A pak ty další jsou placený.

    A jedna neplacená se neosvědčila, absolutně tam nešlo zabránit tomu, aby mě obtěžovali ostatní uživatelé nevyžádanými zprávami....

    Psali mi tam pak mimopražský, ženy, starý dědulové...

    Nešlo přepnout mezi stavem, kdy mi nikdo nemůže psát, když nemám čas a jen oslovuju ty, o který bych měla zájem...

    Co vyhovují věkem, lokalitou, obličejem, hubenou postavou...nemaj děti...

    Ale další tipy na neplacený seznamky mi napsat můžeš..

    Třeba rande a lide znam.



    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Děsí mě, když jdu píchat do strusky dřív, než Reborně končí noční směna!
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    STICKYGREEN:

    No mně to tu zazdili, ještě než jsem na nyxu vůbec hledat chtěla nebo začla a to už vloni, když jsem na nyxu ještě hledat ani nezačla a byla jen na seznamce.

    A jen tady v diskusi, aby se ke mně vrátil snoubenec, že by někdo třeba ze známých pomohl, kdyby ho potkal, ale to jsem se přepočítala.

    V mezičase jsem řešila seznamku a byla v tématu.

    A nyx byl pro mě z části reál. Jako že jsem znala nějaký lidi osobně nebo je potkávala a psala tehdy jen to, co by mi mi nevadilo, že by četli, to tehdy... A to já...netušila jsem, kdo a proč s tím má problém a proč.

    A čím jsem to ZAZDILA JÁ?






    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Devianti z nyxu ! Epic
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    A tohle jako je mimo už třeba pro toto:

    ,,Není, táta vidí že jsi neschopná, nikam ses za ty roky neposunula, proč by ti ho měl dávat?"


    Třeba např. SUB. se nikam neposunula, dělá v pracovní agentuře, nějakou asistentku nebo co, ale byt a mimino mít může bez ohledu na to, že se nikam neposunula a kdo ví, jestli vůbec někdy posune, a pokud ho její rodiče měli, ten druhej byt nebo by ho měli, jistě by jí ho na to, aby si mohla pořídit dítě poskytli, když by byl prázdej a potřebovala by ho, aby si mohla pořídit dítě zodpovědně (, s tim, že s nim má kam jit bydlet), tedy si vůbec pořídit dítě.

    ,,Máš se případně starat ty o něj, ne on o tebe." - no i kdyby to nějak bylo potřeba, nevim, jak a hlavně kde bych to provozovala... byt je prodanej, on už v něm nebydlel léta předtím a i kdyby mě ten byt nechal 2018 doplatit a mít dítě, tak asi by tam za námi nedocházel do toho bytu, abych mu mohla nějak s něčím pomoct, kdyby potřeboval...a já za ním nemám kam chodit, ani nemůžu...



    Nevím jako jak bych se o něj měla starat, on má 2x vyšší důchod než máma má bydlení levně...do nedávna měl vysokej plat. Teď dělá pár dní v týdnu. A zatajil nám pozemek...financí měl dost, aby nemusel byt jeho dcery po jejích prarodičích z máminý strany pordávat..ale nevím, jak jeho přítelkyně, ale co je mi do ní a jejích fin. problémů? Nebo proč je NEřešil bytem pak po mámě jeho??

    A proč sahal na byt po rodičích mámy a prodával ten??

    Kdyby mě nechal doplatit ten muj byt, tak bych měla dítě a je možný, že až by něco potřeboval, tak bych mu pomohla...ale jak to mám vědět, jeho přítelkyně mě neinformuje a táta jistě až do nedávna, když ještě skoro v 70 jezdil do Alp na lyže a utrácel i za jiný věci aktivní, jistě nic nepotřeboval...

    ...jídlo měl uvařený v práci a nebyl ani nemohoucí...peníze mohl mít z prodeje pozemku, ale ten nám zatajil a prodal ho až po tom mym bytě, až po nějakým pozemku, o němž nám ani neřekl, pvní sahal na muj byt na moje dítě, a pozemek prodal až, když už byl muj snoubenec pryč, po tom, co mně táta zasáhl i do vztahu tím mým odjezdem k bebičce ten den, co byl jen a pouze kvůli němu, jeho SMSkám, jeho kontaktování mě nevyžádaný, ten den, co bývalý snoubenec zmizel...třeba by vše bylo jinak, kdybych na snoubence čekala veselá a vyvoněná doma...a jela pak na víkend s ním, třeba by nezmizel...

    Tak já se posunula z koordinátora na manažera, navíc nevim, co je mýmu otci momentálně do toho, o svatbě ani zatím nevěděl a na kdy dítě plánujeme, a co je mu do toho teď..... tedy jak to a celkově moje práce nebo já a jeho dojmy, souvisí s bytem po rodičích mámy, co prodal, v němž byla ještě polovina jejího nábytku a tedy byt, ze kterýho chtěl asi nějaký peníze a potřebóval de facto od nás půjčku, ale tak blbě, že když jsem to jela řešit k babičce, že mi zmizel můj skoro manžel...ale jednalo se o byt, ze nějž by nám, mně a mámě, jejíž ten byt byl a chtěla ho pro mě, by měl poskytnout alepsoň ten malinkej a zatíženej tím, že je družstevní...


    Bylo tu, že by peníze, co chtěl na byt neměl včas, není pravda, my mu je nabízeli včas... tak byt prodal, společně s mou prací, tedy konci v ní, mi to zničilo život, opustil mě i kvůli tomu, že jsem na to měla reakci a ruply mi ten týden na chvíli nervy, v PMS, muž....

    ...ale byt je prodanej, táta svých 350 tis., co na byt dal, dostal... zbytek by ho neměl vůbec zajímat, nájemníka tam neměl na obohacení sebe, ale místo mě....

    ....a když tedy na úkor mateřství a vdavků svý dcery prodal byt a prosadil svou, což vývojem událostí vedlo k tomu, že mě, co jsem měla před svatbou jakoby donutil jet k babičce v den, kdy mi zmizel snoubenec, místo abych byla doma..

    Ale byt BY jinak neprodal, což pak tvrdil, tak by mohl nebo měl poskytnout výměnou za ten z máminý strany rodiny, co prodal, ten z jeho strany rodiny, až babička zemře a bude prázdnej...

    I když já chtěla mít dítě na základě toho druhýho bytu, z máminý strany rodiny původně.


    ....proč by mi měl mermomocí bránit mít dítě.

    A třeba SUB. se taky nikam neposunula, dělá v pracovní agentuře, nějakou asistentku nebo co, ale byt a mimino mít může a má, bez ohledu na to, že se nikam neposunula ...


    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    SHARKIE: Vidím to stejně. Ve 30 jsem měla sice lepší postavu a víc kolagenu ve tváři, ale neměla jsem šarm, humor a nadhled. A to je nakonec to, co ten chlap ve vztahu nejvíc ocení :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    A tyhle výroky jsou fakt mimo: ,,Není, táta vidí že jsi neschopná, nikam ses za ty roky neposunula, proč by ti ho měl dávat?"

    No ne dát, ale vyměnit za ten muj a ségry byt od mámy, co prodal. Nebo za jeho část, co jsem jakoby zdědila po babičce z máminý strany já, ale on byt zpeněžil, prodal celej, i tu mou resp. mámy část = těch 70 %, na který nedal.....dát ten, co bych zdědila po babičce z jeho strany...

    No nevim, jak to, že jsem se posunula a kam (, což jsem se posunula zpátky kde jsem byla, tedy zase na manažera (, zpět tam kde jsem začla kdysi rok po VŠ a před prohloubením krize na nějakou dobu)...a to jen vloni, ale to je jedno v tý věci, a to až když byt prodal a snoubenec (kvůli rodišti a proto, že mě mrzela ztráta tý před-předchozí práce, po mym nádávní o bytě a co jsem jela za babičkou kvůli tátovým SMS) zmizel...

    ...a nevim, jak to, kam jsem se posunula nebo spíš k čemu na chvíli vrátila, souvisí s mym dědictvím nebo bytem po rodičích mámy, co prodal a mym MATEŘSTVÍM...

    ...to bylo dědictví mámy ten byt, ne jeho, on jen na to dal malej vklad pak a možnost mít byt a pořídit si tak dítě konečně zodpovědně tak, abych nemusela proto, že bych neměla peníze nebo byt, jít na potrat nebo nebyla kvůli absenci peněz nebo bytu posílána na potrat, ať už gynekologem nebo pak partnerem,

    do toho otci nic není, svých 350 tis., co nám půjčil na můj byt, co pak prodal, má zpět přeci.,kvůli tomu já nemám byt (+ zároveň i kvůli tomu milovanýho muže a dítě, prakticky, že zmizel v den, kdy jsem to jela řešit) a to je nebo tedy mělo být a bude pak mateřství moje a možnost mít byt a tak mít dítě, mít ho zdopovědně a moct ho mít, a nemuset jít už kvůli absenci peněz nebo bytu na potrat, dítě přeci moje, ne jeho.

    A to prostřednicvím bytu, co jsem měla dědit po rodičích mámy a už snad celej svět ví, že na ten dal táta jen 350 tis. a ještě to prodal i s máminým nábytkem na kterej nedal jí nic stejně najo na ty byty máminých rodičů a prarodičů, z kterých ten byt, co prodal, vznikl....



    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Zažila.. pardon "zazdila" sem myslel
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    REBORNA: tak mě napadlo jestli tvé výlevy tady nejsou vlastně voláním o pomoc a nebo si myslíš že těmito dlouhými odstavci třeba k sobě pritahnes nějakého samečka já nevím no je ti snad jasný že tady už si to zažila na nyxu pšenka nepokvete. přeji hodně úspěchů. Ahoj.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: No tak treba by bylo dobry zmenit seznamku. Kdyz ti z 90% nabizi co nechces.?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam