• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    No ale když bych ho přiznala, tak by mě nechtěl, ne, že bych přeci v jeho 31 byla 35/36/37...

    ,,Stejne to budes muset driv nebo pozdeji priznat."

    Neukazovat OP nikdy!

    A podmazat oddávajícího?

    Nebo přepis poloviny bytu smlouvou ne svatební, ale normální, co je bez ohledu na věk.

    A pak po případném rozvodu přeci alimenty na mimíse platí. Že by neměl mimís od papínka alimenty, protože mu maminka lhala kdysi o svym věku, to je blbost.

    To je otázka, jak se příjde a kdy na to kolik tomu druhýmu je let??

    Třeba jeden muj partner nikdy neviděl mou občanku a na dovče se mi do pasu ani nepodával.

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Predpokladam, ze by spis byl problem s tim, ze mu celou dobu lhala. Ale to je extrem, o tom ani neuvazuj, vek priznej. Stejne to budes muset driv nebo pozdeji priznat.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    ,,2/ navody jak ostatnim lhat si hledej jinde, ty patologicka bestie"

    Čím jsem patologická bestie??

    A dám příklad, našel by sis v tvých 31 krásnou 30 letou štíhlou ženu, co má po VŠ a pak měla práci a přišla o ni, ( ať už kvůli nějakýmu dementovi/tce v práci nebo třeba kvůli nějaký diskusi poté, co jí někdo něco odpornýho a zlýho provedl...ale to bys nevěděl.. )

    Pak by nějakou horší práci měla, pořád dobrou, no a měli byste hezkej vztah, došlo by za 2 roky a na mluvení o svatbě a mimísovi.

    Miloval bys ji. Rozuměli byste si.

    Ale najednou by ona na tebe vybalila, že jí není 32, ale 38 nebo 39.

    A že ti to nechtěla říct, že se bála, že ji nebudeš chtít kvůli věku jako ostatní ze seznamky.

    Co bys dělal?

    Rozešel by ses s ní? Jen kvůli o 6 let vyššímu věku?

    I kdyby byla stejná jako jiný ženy o 6 let mladší, na pohled, dotek, vlastnostmi, vzděláním, dítě by mít mohla, jen by prostě měla vyšší číslo v občance.
    Tak rozešel by ses s ní kvůli tomu?

    O tom totiž začínám uvažovat, že to je snad jediný, co mi zbejvá.




    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    ,,Na krásu jsem měla kdysi papíry z agentury" ,,muzes si zkusit ten papir namazat na chleba"

    No nevim, je na něm moje jméno a pak mám pracovní smlouvy a v těch smlouvách je moje jméno a věta: ,,dále jen umělkyně, ......" tak si to zatím nechám...

    No jo, ale já tehdy byla fakt hubená a obarvená na blond.

    Ale holka, skoro bruneta, co tam tehdy byla taky, a byla trochu tlustší a vyšší než tehdy já, ale pořád jako že štíhlá, vypadala tehdy podobně v těch 20-25 jako já vypadám teď...

    A sice je pravda, že je na mě ten věk vidět:

    Horší kvalita vlasů (ale to u těch holek mladejch, co si to barvěj každej měsíc na různý barvy, taky, nemaj pak úplně kvalitní a trochu suchý a na konci v dýlkách místy trochu roztřepený vlasy taky)

    Je i z obličeje jasný, že 20 ani 25 už mi neni, to jo, pár začínajících vrásek, ale to jsou zkušenosti a pak starosti, nic, co by mě nějak zásadně výrazně hyzdilo už teď, že jako předtím jsem byla krásná a hezká a že teď už bych jako hezká nebyla...

    Tak se to nedá brát.

    Krása je relativní.

    Ale otázka, pro koho jsem ještě ppořád krásná a kdo by leda řekl to, co už jsem četla od 29 letýho: ,,35? Tak to je hezký věk...."

    ,,To jsou fakt fotky starý jen dva roky?? No nevypadáš na svůj věk..."

    Ale už nenapsal...

    Tak já nedokážu ROZLIŠIT, KDO MĚ BERE JEN JAKO STIFFLERKU, jako tu pani, co ,,kdysi musela být krásná a je pořád kočka", A KOMU FAKT PŘIPADÁM STÁLE KRÁSNÁ, JAKO JSEM MUŽŮM PŘIPADALA KDYSI...jako krásná a že by mě chtěl opravdu, na vztah, ne jen jako Stifflerku.

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    HELLENKA: Aha, mam podobnou zkusenost z rande.cz. Oproti fotce na profilu, nekdo uplne jiny.
    Zenam se ozve spoustu muzu, jak se pri takovy frekvenci vybira? To aby Ti poslali CV, ne? ;o)
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    OVERWATCH: byla jsem hlavne na Badoo, ale tam to bylo nazivo casto zklamani oproti profilu...
    Zdaleka nejvetsi odezvu jsem mela, kdyz jsem napsala do Cestovatelsky seznamky na FB :)
    Dost lidi se tam seznamuje i jen za ucelem vyletu (nezavazne)...
    Muj inzerat byl uzkoprofilovej, vaznej, ale i tak se mi ozvalo snad pres 200 muzu behem par dni... casto mimoprazsti, i treba zijici mimo CR
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    hmm, neni cas to tu prejmenovat na napr. "Vztahova antikoncepce"?

    btw, Reborno, doporucil bych klid na intenetu, nez si i posledni navstevnik internetu zafixuje ze mas nalezite odvibrovano
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: Na krásu jsem měla kdysi papíry z agentury

    muzes si zkusit ten papir namazat na chleba
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    REBORNA: ty jako já zažil na vš přechod s papírovýho systému na kreditovej a musím uznat, že to mělo něco do sebe. například odpadlo škrtání spolustudentů z přihlášek, abych mohl na zkoušku já :D a druhej den zkontrolovat, protože mě taky někdo škrtnul, žejo. to byl boj o přežití, to nebylo studium.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    Na krásu jsem měla kdysi papíry z agentury, na inteligenci z tech. VŠ, hloupej člověk by se na tu školu ani nedostal a nebo by to asi u nás nevystudoval, nebo tehdy dost těžko, kdy ta škola byla ještě náročnější (těžký přijímačky, pak tehdy ještě žádnej kreditovej systém), ale jsou různý druhy inteligence a různý druhy krásy.

    Krása je relativní.

    Někdo je na nás bonďato-brunety se souměrným obličejem, 170 cm, 62 kg, 94-67-95 cm

    Někdo pro změnu na baculky.

    Někdo zase na anorektický blondýny, třebas ultra krásný a vyumělkovaný nebo třebas i s obličejem typu mužatka a ostříhaný na krátko..třeba jim i taková připomíná bráchu/ nejlepšího kámoše nebo postavičku z oblíbený hry.
    Nebo hledaj pohodovou holku na sport tvrdej, radši než aby se ohlíželi spíš po krásných ženách, ale co jako já horolezit s nimi asi nepůjdem (já leda tak ještě freeride na lyžích, ale kolo více měně do 80 km a spíš na rovince, horolezní ne...)...to záleží.

    Preference jsou relativní.

    A bývalýmu snoubenci jsem se líbila i jako oplácaná dlouhovlasá bruneta, když jsem měla chvíli přes 78 kg !! a tak prsa skoro čtyřky jako melouny, a že jsem nebyla už tak hubená v pase začalo mi vyklenovat i malinko břicho a byl na něm už i malej špíček a nebyly už mi vidět svaly na bříše jako jsou zase opět teď, a že jsem začla mít tehdy ne jen svalnatý, ale přchodně i trochu tlustý stehna , oželel.

    Dokonce už jsem začla být i malinko boubelatá v obličeji, jakoby trochu kulatět obličej, no už prostě žádná Angelina Jolie, ale navadilo mu to, po dítěti bych zloustla ještě, ale pak zas nasadila taily, a místo sezení v práci bych nedělala chvíli po dítěti nic, než makání na postavě a hubnutí, to jsem mu slíbila a říkala, ale že až po dítěti, co mělo být vloni asi...

    Hubený muži často rádi ženy plných tvarů.

    A ta váha se rozložila, nebylo to tak strašný...prostě taková plus size modelka, bez plus size, ty jsou totiž vysoký, já nosila při 170 cm stále tom samý S nebo M oblečení, jen mi bylo těsný a některý S už jsem nezapla...teď zase jo.


    Takže bych se pak třeba zase dostala na těchhle 62 kg, jako když jsme se kdysi seznámili a jako mám teď.

    Je to relativní, co se komu líbí.

    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    ZUULUU: Můžeš využít nošení roušek :))
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Jo jo. V mym pripade to vzdycky dobre dopadlo jen kdyz jsme se seznamili pres spolecny zajmy. Na koncerte, v mladi na demonstracich a podobne. ;o)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Jo, já být single a vztahuchtivá, určitě bych to brala přes sport/zájmy!!
    ESPINOZINO
    ESPINOZINO --- ---
    Myslim si, ze Reborna si nejak niekoho najde a mozno bude aj ten mimis, ved preco nie. Prajem ti Reborna, aby to vyslo aj s tou pracou a bytom.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: No, ja si myslim, ze zrovna v Cross klubu takovyho muze nepotkas. Psala jsi ze tam chodis. Co zkusit nejaky ty zajmovy FB skupiny, jak tady psala SIBILLE? To je zdarma. Muzu doporucit treba o fimech, nebo o sportu (plavani, beh). Tam obcas nabizeji lidi, ze kdo si s nimi pujde zabehta nebo zaplavat, v dany lokalite. Vim, ze to zni lacine, ale moznosti jsou.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: JÁ CHTĚLA STRUČNĚ SPÍŠ PRO NÁS SINGLE ŽENY, KRÁSNÝ, CHYTRÝ, ALE STARÝ = 35 + = STARÝ NA BEZDĚTNÝ MUŽE, TEDY ABY NÁŠ VĚK NEODHALILI A PAK JIM NEVADIL, KDYŽ SE TU NAŠI NEVÝHODU JEDINOU OPROTI OSTATNÍM, TEDY TEN NÁŠ VĚK ,,S HRŮZOU" DOZVÍ, že je o 10 let vyšší, než na kolik vypadáme (na 25-27), tedy že je ve skut. 35+, spíš RADU STRUČNOU.

    sorry, ale

    1/ nejsi ani krasna ani chytra

    2/ navody jak ostatnim lhat si hledej jinde, ty patologicka bestie
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    No vždyť jo, já na tom ve 27 až 29/30 byla nejlépe, v 25 dokončená VŠ, pak ve 26 a od 29 druhá a opět dlouhodobá práce, předtím po rozchodu po 2,5 letech ze vztahu na dálku a pak po 3 letech po rozchodu s mladším, co to nebral tak vážně...

    A byl dozajista pravej čas zase na pořádnej vážnej vztah a už i mimino.

    A pak jsem věděla, že za 6 let bude vykřičník, tedy v těch 35.

    Ale měla jsem od těch 30 vztah s bývalým snoubencem, vše už jak mělo být, zase v normálu, (a vztah ještě lepší než ten na dálku i lepší než ten s tím mladším), a pak jsem se měla 4 roky na to vdávat, a pak mít miminko...

    Takže já si to, ,, nez jsem dopadla, tak jak jsem teď dopadla", uvědomila už tehdy, v těch 27 po VŠ, tedy než jsem tak teď dopadla...

    Před třicítkou jsem měla vztah sice s mladším, ale co si mě pak v jeho 28/30 klidně vzít mohl a dítě se mnou teď mít mohl. Třeba od jeho 30 a už teď několik let to dítě mít , kdyby se mnou tehdy zůstal, i on se pak změnil, možná i k lepšímu a dítě jsme mít možná mohli...

    No a když se se mnou ale po 3 letech rozešel v mých ca 30, TAK JSEM SI STÁLE , ,,nez jsem dopadla tak jako jsem dopadla" já, to uvědomila už než jsem tak dopadla,

    a pak jsem měla bývalýho snoubence..

    Ale to on pak, ,,nez jsem dopadla tak jako jsem teď dopadla" ZMIZEL V MÝCH CA 35 před plánvanou svatbou a miminem BLÍŽ JEHO RODIŠTI, PROTOŽE TAM MÁ TÁTU.

    To už tu bylo, ne.

    ,,uvedomily se jeste nejak driv nez dopadnou tak jako jsi dopadla ty"

    No ono to NEMUSÍ BÝT ANI TAK O UVĚDOMĚNÍ, JAKO SPÍŠ NA JAKOU SE VSADÍ KARTU, NA JAKOU ŽENA V TĚCH LETECH VSADÍ TY NEJLEPŠÍ LÉTA po škole od těch 27 do 35 let NA JAKOU KARTU.

    A já tam ty karty měla dokonce dvě, na který jsem ty moje nejlepší léta vsadila.

    Na mladšího, ale ne o tolik A PAK HLAVNĚ NA BÝVALÝHO SNOUBENCE, CO ZMIZEL PO MNOHA LETECH V PRAZE DO RODIŠTĚ...

    A TO nemá S MÝM UVĚDOMĚNÍM LET NIC SPOLEČNÝHO, tedy myslím.

    A některý holky vsadili na kartu lepší, některý na horší.

    NĚKETRÝ JSOU V MYM VĚKU NEJEN TAKY (zase) SAMY A TAKY HLEDAJ VZTAH, ALE JEŠTĚ JSOU Z NICH NAVÍC MATKY SAMOŽIVITELKY A ,,dopadly zatím tak jak dopadly"

    třeba hůř, ale maj třeba alespoň hezký dítě/děti...to bych NEPOROVNÁVALA - kdo jako dopadl hůř, to je moc tenkej led.

    To ty nabádáš k porovnávání, JÁ CHTĚLA STRUČNĚ SPÍŠ PRO NÁS SINGLE ŽENY, KRÁSNÝ, CHYTRÝ, ALE STARÝ = 35 + = STARÝ NA BEZDĚTNÝ MUŽE, TEDY ABY NÁŠ VĚK NEODHALILI A PAK JIM NEVADIL, KDYŽ SE TU NAŠI NEVÝHODU JEDINOU OPROTI OSTATNÍM, TEDY TEN NÁŠ VĚK ,,S HRŮZOU" DOZVÍ, že je o 10 let vyšší, než na kolik vypadáme (na 25-27), tedy že je ve skut. 35+, spíš RADU STRUČNOU.





    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SIBILLE:

    To už tu bylo.

    ,,to sem lidi opravdu pořád choděj i když je někdo prudí? Neumím si to představit, že bych sem ještě někdy vlezla, copak nemají ty lidi život mimo nyx?"

    No mají, já vesměs taky.

    A už jsem PSALA, ŽE JEŠTĚ NEŽ JSEM TUŠILA, že v tom, co se mi stalo nějak figurovaklo pár IDček z nyxu, ŽE UŽ TEHDY, a i potom, co mi to došlo, tedy zaslechla na akci odezvu a došlo mi, že je to fakt pravda, že se to fakt stalo a co hůř a jak v tom figurovali,

    ŽE JSEM SE SNAŽILA O TO SEM NECHODIT, mít jen život mimo nyx a s lidmi z nyxu jen někde osobně, kam jsem chodila a chodím, potkávat je, co to četli, osobně nebo i někde cizí lidi, co to četli a bavili se někde o tom.


    Je těžký se necítit dobře tady a zkusit se ale cítit pak mezi některými těmi lidmi, co to tu četli, dobře OSOBNĚ. Každý týden nebo měsíc.

    Pak už člověk jako neví, co a jak, stejně ty lidi budou přítomni osobně, a má pocit, že nechodit sem, kde jsme tu pro změnu ne osobně, ale virtuálně, je už jedno.

    A SUB. tu z těch, co jsem někde potkala, nebo je vídám, psala dokonce i aktivně, nebyla jen pozorovatel jako ostatní..

    Tak ta mi jako nepřidala.

    No a seznamovat se tam všude po tom, co mi tu provedli a k čemu to v diskusi vedlo? Nebo i na tý akci se security a pepřákem, jakej byl důsledek nedorozumění v týhle diskusi, co vzniklo na základě toho, co mi provedli a já ještě tehdy ani netušila že provedli a že to oni??!!

    Jako jak se tam pak ještě seznamovat s lidmi, co se tam mezi známými někde pohybujou nebo jinde budou pohybovat,...

    Nepřátelé jsou pak jakoby všichni..a nebo nepříjemný pocity a divný chování je pak přede všemi..efekt obětí trestných činů nebo obětí i tý šikany...






    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: ja vsem holkam cely zivot radim aby si ve veku kdy jsou na tom nejlepe vyndaly hlavu ze zadnice a uvedomily se jeste nejak driv nez dopadnou tak jako jsi dopadla ty. je strasne jednoduchy projebat svoje nejlepsi leta a zapomenout se v tom. tech 35/36 pro tebe mel byt vykricnik uz MINIMALNE pred 10ti lety.
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    "ti co mně dali najít zdrogovat a znásilnit" to už je i na mne moc!
    Sorry, ale nikde jsem nenašla krom spousty teorii, bludů a dohadů jediný fakt, který by prokazovat takováto tvrzení.
    Znásilnění totiž člověk nezapomene. To mi můžeš věřit.
    Chapu že každý se s realitou srovnavame po svém a každý na to jdeme jinak, ale tohle už je trochu dost kách, co říkáš?!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam