• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Jo, já být single a vztahuchtivá, určitě bych to brala přes sport/zájmy!!
    ESPINOZINO
    ESPINOZINO --- ---
    Myslim si, ze Reborna si nejak niekoho najde a mozno bude aj ten mimis, ved preco nie. Prajem ti Reborna, aby to vyslo aj s tou pracou a bytom.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: No, ja si myslim, ze zrovna v Cross klubu takovyho muze nepotkas. Psala jsi ze tam chodis. Co zkusit nejaky ty zajmovy FB skupiny, jak tady psala SIBILLE? To je zdarma. Muzu doporucit treba o fimech, nebo o sportu (plavani, beh). Tam obcas nabizeji lidi, ze kdo si s nimi pujde zabehta nebo zaplavat, v dany lokalite. Vim, ze to zni lacine, ale moznosti jsou.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: JÁ CHTĚLA STRUČNĚ SPÍŠ PRO NÁS SINGLE ŽENY, KRÁSNÝ, CHYTRÝ, ALE STARÝ = 35 + = STARÝ NA BEZDĚTNÝ MUŽE, TEDY ABY NÁŠ VĚK NEODHALILI A PAK JIM NEVADIL, KDYŽ SE TU NAŠI NEVÝHODU JEDINOU OPROTI OSTATNÍM, TEDY TEN NÁŠ VĚK ,,S HRŮZOU" DOZVÍ, že je o 10 let vyšší, než na kolik vypadáme (na 25-27), tedy že je ve skut. 35+, spíš RADU STRUČNOU.

    sorry, ale

    1/ nejsi ani krasna ani chytra

    2/ navody jak ostatnim lhat si hledej jinde, ty patologicka bestie
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    No vždyť jo, já na tom ve 27 až 29/30 byla nejlépe, v 25 dokončená VŠ, pak ve 26 a od 29 druhá a opět dlouhodobá práce, předtím po rozchodu po 2,5 letech ze vztahu na dálku a pak po 3 letech po rozchodu s mladším, co to nebral tak vážně...

    A byl dozajista pravej čas zase na pořádnej vážnej vztah a už i mimino.

    A pak jsem věděla, že za 6 let bude vykřičník, tedy v těch 35.

    Ale měla jsem od těch 30 vztah s bývalým snoubencem, vše už jak mělo být, zase v normálu, (a vztah ještě lepší než ten na dálku i lepší než ten s tím mladším), a pak jsem se měla 4 roky na to vdávat, a pak mít miminko...

    Takže já si to, ,, nez jsem dopadla, tak jak jsem teď dopadla", uvědomila už tehdy, v těch 27 po VŠ, tedy než jsem tak teď dopadla...

    Před třicítkou jsem měla vztah sice s mladším, ale co si mě pak v jeho 28/30 klidně vzít mohl a dítě se mnou teď mít mohl. Třeba od jeho 30 a už teď několik let to dítě mít , kdyby se mnou tehdy zůstal, i on se pak změnil, možná i k lepšímu a dítě jsme mít možná mohli...

    No a když se se mnou ale po 3 letech rozešel v mých ca 30, TAK JSEM SI STÁLE , ,,nez jsem dopadla tak jako jsem dopadla" já, to uvědomila už než jsem tak dopadla,

    a pak jsem měla bývalýho snoubence..

    Ale to on pak, ,,nez jsem dopadla tak jako jsem teď dopadla" ZMIZEL V MÝCH CA 35 před plánvanou svatbou a miminem BLÍŽ JEHO RODIŠTI, PROTOŽE TAM MÁ TÁTU.

    To už tu bylo, ne.

    ,,uvedomily se jeste nejak driv nez dopadnou tak jako jsi dopadla ty"

    No ono to NEMUSÍ BÝT ANI TAK O UVĚDOMĚNÍ, JAKO SPÍŠ NA JAKOU SE VSADÍ KARTU, NA JAKOU ŽENA V TĚCH LETECH VSADÍ TY NEJLEPŠÍ LÉTA po škole od těch 27 do 35 let NA JAKOU KARTU.

    A já tam ty karty měla dokonce dvě, na který jsem ty moje nejlepší léta vsadila.

    Na mladšího, ale ne o tolik A PAK HLAVNĚ NA BÝVALÝHO SNOUBENCE, CO ZMIZEL PO MNOHA LETECH V PRAZE DO RODIŠTĚ...

    A TO nemá S MÝM UVĚDOMĚNÍM LET NIC SPOLEČNÝHO, tedy myslím.

    A některý holky vsadili na kartu lepší, některý na horší.

    NĚKETRÝ JSOU V MYM VĚKU NEJEN TAKY (zase) SAMY A TAKY HLEDAJ VZTAH, ALE JEŠTĚ JSOU Z NICH NAVÍC MATKY SAMOŽIVITELKY A ,,dopadly zatím tak jak dopadly"

    třeba hůř, ale maj třeba alespoň hezký dítě/děti...to bych NEPOROVNÁVALA - kdo jako dopadl hůř, to je moc tenkej led.

    To ty nabádáš k porovnávání, JÁ CHTĚLA STRUČNĚ SPÍŠ PRO NÁS SINGLE ŽENY, KRÁSNÝ, CHYTRÝ, ALE STARÝ = 35 + = STARÝ NA BEZDĚTNÝ MUŽE, TEDY ABY NÁŠ VĚK NEODHALILI A PAK JIM NEVADIL, KDYŽ SE TU NAŠI NEVÝHODU JEDINOU OPROTI OSTATNÍM, TEDY TEN NÁŠ VĚK ,,S HRŮZOU" DOZVÍ, že je o 10 let vyšší, než na kolik vypadáme (na 25-27), tedy že je ve skut. 35+, spíš RADU STRUČNOU.





    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SIBILLE:

    To už tu bylo.

    ,,to sem lidi opravdu pořád choděj i když je někdo prudí? Neumím si to představit, že bych sem ještě někdy vlezla, copak nemají ty lidi život mimo nyx?"

    No mají, já vesměs taky.

    A už jsem PSALA, ŽE JEŠTĚ NEŽ JSEM TUŠILA, že v tom, co se mi stalo nějak figurovaklo pár IDček z nyxu, ŽE UŽ TEHDY, a i potom, co mi to došlo, tedy zaslechla na akci odezvu a došlo mi, že je to fakt pravda, že se to fakt stalo a co hůř a jak v tom figurovali,

    ŽE JSEM SE SNAŽILA O TO SEM NECHODIT, mít jen život mimo nyx a s lidmi z nyxu jen někde osobně, kam jsem chodila a chodím, potkávat je, co to četli, osobně nebo i někde cizí lidi, co to četli a bavili se někde o tom.


    Je těžký se necítit dobře tady a zkusit se ale cítit pak mezi některými těmi lidmi, co to tu četli, dobře OSOBNĚ. Každý týden nebo měsíc.

    Pak už člověk jako neví, co a jak, stejně ty lidi budou přítomni osobně, a má pocit, že nechodit sem, kde jsme tu pro změnu ne osobně, ale virtuálně, je už jedno.

    A SUB. tu z těch, co jsem někde potkala, nebo je vídám, psala dokonce i aktivně, nebyla jen pozorovatel jako ostatní..

    Tak ta mi jako nepřidala.

    No a seznamovat se tam všude po tom, co mi tu provedli a k čemu to v diskusi vedlo? Nebo i na tý akci se security a pepřákem, jakej byl důsledek nedorozumění v týhle diskusi, co vzniklo na základě toho, co mi provedli a já ještě tehdy ani netušila že provedli a že to oni??!!

    Jako jak se tam pak ještě seznamovat s lidmi, co se tam mezi známými někde pohybujou nebo jinde budou pohybovat,...

    Nepřátelé jsou pak jakoby všichni..a nebo nepříjemný pocity a divný chování je pak přede všemi..efekt obětí trestných činů nebo obětí i tý šikany...






    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: ja vsem holkam cely zivot radim aby si ve veku kdy jsou na tom nejlepe vyndaly hlavu ze zadnice a uvedomily se jeste nejak driv nez dopadnou tak jako jsi dopadla ty. je strasne jednoduchy projebat svoje nejlepsi leta a zapomenout se v tom. tech 35/36 pro tebe mel byt vykricnik uz MINIMALNE pred 10ti lety.
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    "ti co mně dali najít zdrogovat a znásilnit" to už je i na mne moc!
    Sorry, ale nikde jsem nenašla krom spousty teorii, bludů a dohadů jediný fakt, který by prokazovat takováto tvrzení.
    Znásilnění totiž člověk nezapomene. To mi můžeš věřit.
    Chapu že každý se s realitou srovnavame po svém a každý na to jdeme jinak, ale tohle už je trochu dost kách, co říkáš?!
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: To co pises ze se Ti stalo je strasny. Myslis, ze se presto da nejak prenyst?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TRAILER:

    No tak ano, někdy mě to i dokonce opět zdržuje.

    ,, jsou horší ti, kteří dva roky komentují její příspěvky, posílají ji na léčení a mysli, že jejich rady něco změní. Nebo ti, kteří se do ní navazeji."

    Tak je to zatím ROK A PŮL, z čehož minulý léto a podzim byla za mě pauza, že jsem tu v diskusi nebyla, a pak se tu tím nechápavě zdržovala hlavně na podzim a začátku zimy z práce A CHYBÍ TI TAM TŘETÍ SKUPINA, PODMNOŽINA..

    Nejhorší jsou jednoznačně ti, co mě dali najít zdrogovat a znásilnit a celou dobu se tu do mě naváželi a posílali mě tu na léčení jen a pouze proto.

    Než se toho chytli ostatní a já, vzali jsme to znovu vážně, že jsme to někdo zatím nepochopili, jako vážnou debatu o psychice, stejně jako debatu o jedný labilce před tím rokem a půl. Kde už tehdy, ano pravda, uživatelka, co mě ani nezná proto (, že někdo, kdo jen zahlédl kdysi mě a bývalýho snoubence jako šťastný pár a zamyslel se tu nad tím, v čem by mohl být v tom konci vztahu problém nebo důvod, třeba nejen v rodišti bývalýho, kam chtěl blíž, ale třeba v čem by mohl být problém i u mě, po konci v tý práci a zda tam jako taky nějaká labilita nebyla a když jsem tu psala něco o spěch do práce a tehdy ještě jen v náznaku, že má reakce na zrtrátu práce zase v oboru byla velká a že v tom bylo PMS...považovala jsem to tehdy za uzavřené to téma psychiky žen a chtěla se vrátit jen k tématu seznamování)....nicméně ano,

    našla se tu už tehdy pravda, jedna jediná uživatelka, co mě nezná, nikdy se mnou nemluvila, ani mě níkde neviděla ani nemohla zahlídnot, co mě tu posílala na základě toho, co jsme tu s tím uživatelem, co mě někde kdysi zahlédl šťastnou a jako šťastný milující pár s bývalým snoubencem, posílala mě už tehdy jen na základě toho, co jsme tu my dva napsali, za odborníky už tehdy, před tím dáním těmi tady mě najít, zdrogovat a znásilnit..

    Ostatní mě tam posílali až po tom a to jen v návaznosti na uživatele, co to tu pak rozjel proto...

    Ale pak do toho to zdrogování a znásilnění a vytrvalý posílání na léčbu kvůli tomu.

    Už jsme to tu mohli mít z krku, bavit se jen o seznamkách, já se snažila, ale nešlo to zatím zařídit.




    REBORNA
    REBORNA --- ---
    GRANTORINO:

    Mně to neleží v žaludku.

    Prostě jste tu taky měli víc bytů, máš jeden z nich od rodičů, ve kterym s dětmi jste...máš jistotu bydlení a proto jsi šla taky do dětí.

    Já mohla mít a nemám, ale možná mít zase budu, i když takovej, co narozdíl od tamtoho není dost velkej na založení rodiny a je družstevní a mám podle mě i mý matky nárok, toť vše, tedy co se tohohle a bytů na děti týče.

    A vůbec nevim, jak bydlí SUB., to ona se tu kdysi začla navážet do mě, jako první a tehdy mně nebylo vůbec jasný proč, no teď je něco z toho jasnější, ale něco ne a asi už nebude..
    Já se docela dlouho diplomaticky držela, abych si nekazila vztahy i s lidmi, co jí znaj, co mám ráda nebo jsem k nim měla přátelský nebo neutrální vztah a zdravila je mile...

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,co děláš pro nalezení nové?"

    Co se jako asi dělá pro nalezení práce?? No hledá se. ALE KDYSI JSEM SLYŠELA A JE TO JEDNOZNAČNĚ FAKT, ŽE JE LEPŠÍ TU DALŠÍ HLEDAT JEŠTĚ PŘED KONCEM V TÝ PŘEDCHOZÍ...

    JAKO JASNĚ, JE TO TU JAKO MATOUCÍ, NĚKDO TŘEBA NEVÍ ZDA A KDY O PRÁCI PŘIJDE, ALE JE DOBRÝ UŽ NA TO BEJT DOPŘEDU PŘIPRAVENEJ A HLEDAT...

    A to i kdyby se ten člověk měl jít do tý práce resp. měl se ten člověk do práce vrátit až třeba za pár let, to je jedno.

    Člověk nikdy neví, ale od toho jsou asi u někoho výpovědní lhůty, aby si zatím práci hledal. Ale někde to může být náhlý, třeba v den konce zkušebky, při snižování stavu, že jeden původní člověk na to zatím, než se bude něco dít zásadního, už stačí nebo se vynoří lepší kandidát, nebo to může být náhlý při nějakym pochybení nebo co hůř.

    To záleží. Takže další práci je pro někoho třeba hledat radši už teď. I kdyby jen nemohl tuhle pak už dělat a hned mohl jít do tý náhradní nebo měl do ní nastoupit až za pár let...Protože to záleží, na čem to záleží.






    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    TRAILER: Tak tohle by mě rozesmálo :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Tak to odpovedela zcela prozirave ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NAVARA: Zase muzes poslat link na cinestar nebo cinemacity a nechat ji film vybrat, to uz jsem taky udelal a nedopadlo to nijak tragicky, vybrala Strazce galaxie ;o)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: A když jsi tedy o vše přišla, co děláš pro nalezení nové?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    INSEQUI: Jako k tomu, kdo ještě nedal pokoj v týhle diskusi??

    ,,Ty se toho tady taky účastníš, blbečku. Tak začni u sebe."

    NEMŮŽE, HLÍDÁ SI ,,FRČKY"

    Zatím.

    Mlékaři Danové jsou taky pěkný trapáci nebo zrůdynebo zmrdi
    a jak po nich jde kriminálka, začnou blábolit víc jak já.

    Já o práci už přišla, víš jak.

    Nejdřív o práci, pak o muže, pak jsem měla provizorní práci, pak byla z jedný důležitý na nyxu a přišla o ni,

    Já už jo.
    A nápodobně: Lze přitom vybrat z tabulky tolik zaměstnání, co pak může dělat, před a po...

    A navíc nejsou nebezpečný a jak vidno líp placeným, tak vo co jako de??

    Proč jako ještě víc škodit nějak? A škodit i sobě, nějak zásadně, neni váženej důvod.

    Vždyť: ,,V Praze je ještě pořád práce...."

    A já už o muže a o ni přišla, o tu vysněnou možná jen jednu z mála možných tady v Praze a okolí, pak prožila fakt peklo a teď? ...takže za mě už...



    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    furt se to snazim pochopit
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    REBORNA:
    po prepisu casti bytu pocala
    po prepisu casti bytu pocala
    po prepisu casti bytu pocala
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OMNIHASH:

    A kolik z těch lidí, co mě poslali k psychiatrovi, mělo nebo tedy spíš nemělo předtím něco společnýho s tim dáním najít, zdrogováním nebo znásilněním.

    Konkrétně krom těch, co byli t.č. prokazatelně v zahraničí, což víme nebo nebyli ani na žádný párty, že tam nejezdí nebo chodí na jinej styl, mě zajímaj taky IDs:

    CLOWNZEPPA - tomu lze vděčit za mnohé, za mrtvý morče? No jak se to vezme...

    PALEONTOLOG

    a jelikož jsem nepochopila její bezdůvodný útoky na mou osobu, když mě přes 15 let neviděla a tehdy předtím, se se mnou bavila jen párkrát a vše ok, tedy až na jeden delší rozhovor o učivu na obědě, tak:
    TEKKANNE

    A jak jsi v tom FIGUROVAL TY??

    )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam