_BENNY:
No vždyť jo, já na tom ve 27 až 29/30 byla nejlépe, v 25 dokončená VŠ, pak ve 26 a od 29 druhá a opět dlouhodobá práce, předtím po rozchodu po 2,5 letech ze vztahu na dálku a pak po 3 letech po rozchodu s mladším, co to nebral tak vážně...
A byl dozajista pravej čas zase na pořádnej vážnej vztah a už i mimino.
A pak jsem věděla, že za 6 let bude vykřičník, tedy v těch 35.
Ale měla jsem od těch 30 vztah s bývalým snoubencem, vše už jak mělo být, zase v normálu, (a vztah ještě lepší než ten na dálku i lepší než ten s tím mladším), a pak jsem se měla 4 roky na to vdávat, a pak mít miminko...
Takže já si to, ,, nez jsem dopadla, tak jak jsem teď dopadla", uvědomila už tehdy, v těch 27 po VŠ, tedy než jsem tak teď dopadla...
Před třicítkou jsem měla vztah sice s mladším, ale co si mě pak v jeho 28/30 klidně vzít mohl a dítě se mnou teď mít mohl. Třeba od jeho 30 a už teď několik let to dítě mít , kdyby se mnou tehdy zůstal, i on se pak změnil, možná i k lepšímu a dítě jsme mít možná mohli...
No a když se se mnou ale po 3 letech rozešel v mých ca 30, TAK JSEM SI STÁLE , ,,nez jsem dopadla tak jako jsem dopadla" já, to uvědomila už než jsem tak dopadla,
a pak jsem měla bývalýho snoubence..
Ale to on pak, ,,nez jsem dopadla tak jako jsem teď dopadla" ZMIZEL V MÝCH CA 35 před plánvanou svatbou a miminem BLÍŽ JEHO RODIŠTI, PROTOŽE TAM MÁ TÁTU.
To už tu bylo, ne.
,,uvedomily se jeste nejak driv nez dopadnou tak jako jsi dopadla ty"
No ono to NEMUSÍ BÝT ANI TAK O UVĚDOMĚNÍ, JAKO SPÍŠ NA JAKOU SE VSADÍ KARTU, NA JAKOU ŽENA V TĚCH LETECH VSADÍ TY NEJLEPŠÍ LÉTA po škole od těch 27 do 35 let NA JAKOU KARTU.
A já tam ty karty měla dokonce dvě, na který jsem ty moje nejlepší léta vsadila.
Na mladšího, ale ne o tolik A PAK HLAVNĚ NA BÝVALÝHO SNOUBENCE, CO ZMIZEL PO MNOHA LETECH V PRAZE DO RODIŠTĚ...
A TO nemá S MÝM UVĚDOMĚNÍM LET NIC SPOLEČNÝHO, tedy myslím.
A některý holky vsadili na kartu lepší, některý na horší.
NĚKETRÝ JSOU V MYM VĚKU NEJEN TAKY (zase) SAMY A TAKY HLEDAJ VZTAH, ALE JEŠTĚ JSOU Z NICH NAVÍC MATKY SAMOŽIVITELKY A ,,dopadly zatím tak jak dopadly"
třeba hůř, ale maj třeba alespoň hezký dítě/děti...to bych NEPOROVNÁVALA - kdo jako dopadl hůř, to je moc tenkej led.
To ty nabádáš k porovnávání, JÁ CHTĚLA STRUČNĚ SPÍŠ PRO NÁS SINGLE ŽENY, KRÁSNÝ, CHYTRÝ, ALE STARÝ = 35 + = STARÝ NA BEZDĚTNÝ MUŽE, TEDY ABY NÁŠ VĚK NEODHALILI A PAK JIM NEVADIL, KDYŽ SE TU NAŠI NEVÝHODU JEDINOU OPROTI OSTATNÍM, TEDY TEN NÁŠ VĚK ,,S HRŮZOU" DOZVÍ, že je o 10 let vyšší, než na kolik vypadáme (na 25-27), tedy že je ve skut. 35+, spíš RADU STRUČNOU.