_BENNY:
,,Na krásu jsem měla kdysi papíry z agentury" ,,muzes si zkusit ten papir namazat na chleba"
No nevim, je na něm moje jméno a pak mám pracovní smlouvy a v těch smlouvách je moje jméno a věta: ,,dále jen umělkyně, ......" tak si to zatím nechám...
No jo, ale já tehdy byla fakt hubená a obarvená na blond.
Ale holka, skoro bruneta, co tam tehdy byla taky, a byla trochu tlustší a vyšší než tehdy já, ale pořád jako že štíhlá, vypadala tehdy podobně v těch 20-25 jako já vypadám teď...
A sice je pravda, že je na mě ten věk vidět:
Horší kvalita vlasů (ale to u těch holek mladejch, co si to barvěj každej měsíc na různý barvy, taky, nemaj pak úplně kvalitní a trochu suchý a na konci v dýlkách místy trochu roztřepený vlasy taky)
Je i z obličeje jasný, že 20 ani 25 už mi neni, to jo, pár začínajících vrásek, ale to jsou zkušenosti a pak starosti, nic, co by mě nějak zásadně výrazně hyzdilo už teď, že jako předtím jsem byla krásná a hezká a že teď už bych jako hezká nebyla...
Tak se to nedá brát.
Krása je relativní.
Ale otázka, pro koho jsem ještě ppořád krásná a kdo by leda řekl to, co už jsem četla od 29 letýho: ,,35? Tak to je hezký věk...."
,,To jsou fakt fotky starý jen dva roky?? No nevypadáš na svůj věk..."
Ale už nenapsal...
Tak já nedokážu ROZLIŠIT, KDO MĚ BERE JEN JAKO STIFFLERKU, jako tu pani, co ,,kdysi musela být krásná a je pořád kočka", A KOMU FAKT PŘIPADÁM STÁLE KRÁSNÁ, JAKO JSEM MUŽŮM PŘIPADALA KDYSI...jako krásná a že by mě chtěl opravdu, na vztah, ne jen jako Stifflerku.