_BENNY:
Na krásu jsem měla kdysi papíry z agentury, na inteligenci z tech. VŠ, hloupej člověk by se na tu školu ani nedostal a nebo by to asi u nás nevystudoval, nebo tehdy dost těžko, kdy ta škola byla ještě náročnější (těžký přijímačky, pak tehdy ještě žádnej kreditovej systém), ale jsou různý druhy inteligence a různý druhy krásy.
Krása je relativní.
Někdo je na nás bonďato-brunety se souměrným obličejem, 170 cm, 62 kg, 94-67-95 cm
Někdo pro změnu na baculky.
Někdo zase na anorektický blondýny, třebas ultra krásný a vyumělkovaný nebo třebas i s obličejem typu mužatka a ostříhaný na krátko..třeba jim i taková připomíná bráchu/ nejlepšího kámoše nebo postavičku z oblíbený hry.
Nebo hledaj pohodovou holku na sport tvrdej, radši než aby se ohlíželi spíš po krásných ženách, ale co jako já horolezit s nimi asi nepůjdem (já leda tak ještě freeride na lyžích, ale kolo více měně do 80 km a spíš na rovince, horolezní ne...)...to záleží.
Preference jsou relativní.
A bývalýmu snoubenci jsem se líbila i jako oplácaná dlouhovlasá bruneta, když jsem měla chvíli přes 78 kg !! a tak prsa skoro čtyřky jako melouny, a že jsem nebyla už tak hubená v pase začalo mi vyklenovat i malinko břicho a byl na něm už i malej špíček a nebyly už mi vidět svaly na bříše jako jsou zase opět teď, a že jsem začla mít tehdy ne jen svalnatý, ale přchodně i trochu tlustý stehna , oželel.
Dokonce už jsem začla být i malinko boubelatá v obličeji, jakoby trochu kulatět obličej, no už prostě žádná Angelina Jolie, ale navadilo mu to, po dítěti bych zloustla ještě, ale pak zas nasadila taily, a místo sezení v práci bych nedělala chvíli po dítěti nic, než makání na postavě a hubnutí, to jsem mu slíbila a říkala, ale že až po dítěti, co mělo být vloni asi...
Hubený muži často rádi ženy plných tvarů.
A ta váha se rozložila, nebylo to tak strašný...prostě taková plus size modelka, bez plus size, ty jsou totiž vysoký, já nosila při 170 cm stále tom samý S nebo M oblečení, jen mi bylo těsný a některý S už jsem nezapla...teď zase jo.
Takže bych se pak třeba zase dostala na těchhle 62 kg, jako když jsme se kdysi seznámili a jako mám teď.
Je to relativní, co se komu líbí.