OVERWATCH:
REBORNA:
Víš, jde jako spíš o to, co si z toho odnesu pro příště, že tohle pak ženy může zhnusit, odradit a zablokovat proti dalšímu seznamování...další ochotě se s chlapama vůbec bavit a seznamovat...a kvůli jednomu dementovi...
Mohl alespoň vážit slova, když věděl, že mě opustil muž a jsem sama, tak mohl uvažovat, co si z toho vezmu, říct to jen citlivějš, i kdyby jakoby to samý.
Kdybych byla mladší, tak určitě, ale teď jsem prostě celkově v pytli a cynická, tak jsem to nějak zkousla.
Ale z tohohle si každá dívka a žena podle mě odnese jen: ,,Ježiš, zase chlapi, s těma nemá cenu se bavit, to by mě chtěl určitě jen na sex a zase sprostě urážel tak akorát, to radši budu pařit sama a na drink s nikym nepujdu, seznamovat se ani nemá smysl, všichni jsou stejný slizouni a hazlové nechutný!"
Jenže to já jaksi nemůžu, chci se seznámit, vztah, respektive i toho mimíse pak..
Jako taky jsem to kdysi zažila, ale jen na jedný scéně a pak tam už přestala chodit. Ale tak se to nedá brát... jinde kluci zase hodný a rozumější, ale někde třeba větší feťáci, prostě na zakládání rodiny nic moc, ale třeba někomu křivdim, to je jedno. Která žena chce za otce od dětí uživatele drog...no když už má, možná, ale když si může vybírat s kym se seznámit...