• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: Jsem teď asi pokazila lichotku, ale to máš z toho, že si připínáš penisy ve ,,špatnym" auditku.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SNOWWHITE: Tedy soudě poidle fotky s umělákem...jsi 25 letý transgender, hlavu jsem moc neviděla, myslím tělem s umělákem :D Ale těm se taky řiká holka, komukoli dívčího looku, co vypadá na 25.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    REBORNA: Tak dík ♥
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SNOWWHITE: No ale vypadáš na 25, takže holka možná, já tak na 30, takže žena.

    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    REBORNA: Jsem o dva roky mladší než Ty :D
    KULA
    KULA --- ---
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SNOWWHITE:

    No já už byla docela střízlivá - dvě dvojky vína mezi 2:00-4:00 a v šest mi koupil třetí, že mě chtěl mermomocí na něco pozvat, ale to jsem ani nedopila a panák na lodi jsme pak měli jeden.

    Nikde mě ,,nesebral", chtěl se se mnou normálně seznámit na párty, já nejdřív uprostřed noci si koupila drink sama, odešla, ale pak k ránu, že už to mělo končit, se tedy pozvat nechala...pak jsem ho pozvala na tu loď na after, což jsem myslela dobře a po ní jsem chtěla jet normálně domů tramvají.

    Nejsem na rozdíl od tebe holka, ale spíš žena nebo slečna prostě mladá paní, i když bohužel nakonec nesezdaná. A on mi dal docela upřímně v taxíku ruku a fakt se jevil, že má pak už možná vážnej zájem, že jsem se i skoro bála, jak se z toho pak kdyžtak vykroutim, kdybych došla pak názoru, že z toho vztah nebude...

    Takže jsme nebyli úplně ožralí, to jsem psala spíš s nadsázkou. A on mě v taxíku chytil za ruku na ruku a začal mě tak žmoulat nejistě a pak si se mnou hezky povídal.
    Různě lichotil i potom ráno a nejednou mi vpálil do obličeje tohle, jen proto, že jsem chtěla odejít až k večeru, že jsem neměla co dělat a chtěla bejt ještě s ním, což jsem myslela že ocení.

    A kecy mi do hlavy valil, ale to jak večer, tak i pak druhej den, což už ani nemusel, ale dělal to...což bylo značně matoucí.


    A radši bych fakt, aby už třeba pak jen napsal SMS a taktně se z toho vykroutil, no ani by třeba nebylo z čeho, než mě takhle urazit.
    Asi bych si pak lámala hlavu, co bylo špatně, ale že mu třeba šlo jen o ten sex by mi pak došlo samotný, jsem snad chytrá ženská.

    Ale nechci poslouchat takový urážky, že mě chtěl jen na sex a že neví, jak se mě ,,má zbavit" - vždyť tohle říct po společný noci ženě je úplně strašný!!, ať už to probíhalo jakkoli a cokoli a já vim, že nic špatně předtím nebylo, a aby mi ještě nabízel peníze...ale to bylo asi tim, že jsem řekla, že mi má něco přidat a objednám zatím véču, než přijde za hoďku z tý posilky, kam si mohl jen odběhnout a večer mohl pokračovat, protože jsme měli celý pozdní odpol a večer před sebou.

    A než jsem přišla do týhle diskuse, ani jsem nevěděla, co to one night stand je. Že už to vim, ho neomlouvá a nic na tom nemění, že je to humus.

    A takhle to ženský říct?! Nechutný a odporný. Ne, fakt žádná žena o takovou upřímnost nestojí, pokud je přesně těmito slovy.

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    BLAF: To je oboustranne stesti. ;o) Ja jsem ted v tom hledani trochu polevil. Tak to budu muset zase obnovit. Mam vlastne aktivovanej jenom eDarling a vzdycky rano akorat mazu nabidky Co by kdyby. To je 20 nabidek denne, z ruznych oblasti.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    OVERWATCH: Tak pral bych ji to. Kazdopadne uz praci nasla. Zustali jsme v pratelskym kontaktu, nebyl duvod to nejak hrotit.
    BLAF
    BLAF --- ---
    OVERWATCH: Kdyz je tu teda dotaz k tematu - ja zkousel onehda obyc inzerat na seznamka.cz, ozvala se mi na rande dve devcata, s tou prvni jsme si nekolikrat hezky zaprcali, no a s tou druhou jsme spolu uz sedmym rokem. Takze ja bych rek, ze to funguje, minimalne pro nas introverty, lip nez kdejakej bowling :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Myslim to tak, ze nevypadas jako ze bys sla do vztahu s kazdym kdo se namane. Ze si vybiras podle docela normalnich predstav, mlady ambiciozni zensky.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:
    REBORNA:

    Třeba si tam najde toho jinocha moravskýho, co si ji dá do baráku za Brno a nechá doma a ona nebude muset pracovat vůbec, co ty víš.

    Ale taky už bych vztah na dálku neriskovala, musim, na jistotu už.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    REBORNA: Mně chlapcovo jednání přijdu osvěžujícím způsobem fér a upřímné. Kéž by takhle na rovinu dokázali komunikovat všichni. To bys radši, aby ti valil nějaký kecy do hlavy nebo Tě později zazdil nebo ignoroval? Aspoň máš jasno.

    Borec, kterej si přivede domů domů totálně najebanej neméně najebanou holku, co sebral někde na kalbě, nechá ji valit do něj první poslední, absolutně na ni nenaléhá a ráno jí už v příčetnějším stavu řekne, že to měl za one night stand a o víc nestojí, je skoro něco jako jednorožec nebo yetti ♥

    The balls are strong with this one!
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: *nad 30
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: To by asi mel, kamos se takhle seznamil na speed datingu a po pul roce vztahu mu ji nabidl eDarling. ;o) Musel jsem ho uklidnovat, ze asi zapomnela na to, ze ma placeny clenstvi tam.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: Taky jsem zažila vztah na dálku po VŠ skoro 3 roky, tak to už nechci riskovat. No a Brno? Bývalej skoro manžel mi tam přeci zmizel, že to bude mít tak k tátovi jen 80 km, tedy blíž než z Prahy.

    ,,Nerada bych pak dopadla takhle:"
    Tak zrovna s Tvojim naturelem se o to, ze bys takhle dopadla nebojim ;o)"

    Jak to myslíš, s jakym ,,mym naturelem"?

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    INSEQUI: No je tedy fakt, že mězi těmi, co hledaj flirt, jsou v kategorii na 30 hezčí, než v tý na vztah...

    Ale stalo se mi, že ti hezký odepsali taky, jen že už holku maj prostě, jen to zapomněli aktualizovat.

    Každej slušnej uživatel by měl profil smazat nebo se odstranit z nabídky, když už má, co našel...pak se může zase aktivovat.

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: :Nerada bych pak dopadla takhle:"

    Tak zrovna s Tvojim naturelem se o to, ze bys takhle dopadla nebojim ;o)

    Vztahy na dalku a pripadny stehovani se za nekym, to chce hodne odvahy. Ja mel vztah na dalku zrovna ten posledni, a nevyslo to z toho duvodu, ze se nechtela stehovat do Prahy, ale chtela po mne abych ja sel do Brna. ;o) Tak nejak nastesti ale chapala, ze nemuzu nechat vsechno tady a jet nekam zacinat odznova. Dodnes nechapu, ze nechtela sem, zvlast kdyz v ty dobe byla bez prace, ale kazdy ma asi jiny predstavy a touhy.

    S tou reditelkou Kauflandu pobavilo. Zrejme shanel nekoho moc urputne, kdyz Ti nabizel takovy nejisty vyhlidky ;o)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    REBORNA: Taková klasika že ti hodní se nelíbí a ti co se líbí jsou zmrdi :D
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: Jako na těch seznamkách hodní muži budou taky, jen z Prahy se mi jich zrovna jako na potvoru těch po třicítce moc nelíbí. Jen taky píšou ti hodní a upřímní z daleka a já se zatím stěhovat fakt nehodlám..že by mě živil i po mateřský jsou naivní představy, že bych jako nepracovala vůbec...a jeden psal a oponoval ze Šumavy, že tam je práce! Že bych tam prej mohla hned dělat ředitelku Kauflandu. Nic jinýho tam totiž nemaj a má zas on tu naivní představu, že tam hned, jak vejdu do dveří, obratem vyhoděj manažerku prodejny a zaměstnaj mě.

    Jinak tedy abych takovýchto týpků 29 letejch, co zavítaj na ty naše párty do klubu a řeknou mi pak klidně, když plánuju procházku bo že půjdem na jídlo a že si pustíme film než odejdu, doslova: ,,že mě chtěli jen na sex a teď nevědi, jak se mě maj zbavit", nepotkala náhodou ještě několik, ještě víc. Nerada bych pak dopadla takhle:

    Čarodějky z Eastwicku - Třešně
    https://www.youtube.com/watch?v=49Ub5k8omxw


    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Jeste mam dost sily. ;o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam