• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Tágo z tý lodi!...po tý lodi, kam jsme šli na after... ze který jsem chtěla jet tramvají a říkala, že pojedu domu tramvají spát a tágem s ním jet původně nechtěla...

    A ráno už bylo! Bylo 8:30 asi, když jsme přijeli, probudili se už odpol, takže už bylo odpol a řeč byla o několika hodinách, pak bych šla sama stejně, stejně spát domu už, to jsem říkala, než mě takhle urazil, takže nemusel...

    Nebylo třeba mi kvůli blbým dvěma hodinám říkat nic o ,,zbavování" a urážet mě, aby mě to mrzelo. Hulvát prostě a blbec k tomu. Nebo leda že by to udělal záměrně, pak tedy hajzl a hnusák k tomu.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:
    REBORNA:

    A nejsmutnější nebo spíš možná i vtipný, ale zároveň tragický a paradox na tom je, že já jsem se tam rozhlídla, že jsou tam s těmi DJi samý německý teplouši...

    Tak jsem se opila...dokonce jsem si i myslela: ,,Já se takhle oblíknu - šortky, triko s pr.ůstřihama na zádech, nalíčim, umyju vlasy, no dala jsem si záležet ještě víc než obvykle, že jsem očekávala přísun kvalitních diskofilů na úrovni, že byli dvě stage a dva styly..

    alternativní trance a na druhý techno/house - že jako by bylo možno se s diskofili nefeťáckými seznámit a na psytrance a dramec a techno je transformovat později.

    Pak se rozkoukám, ještě dvě hodiny NAPROSTO ZA STŘÍZLIVA, ANI JSEM NEBYLA ZATÍM NA BARU CELÝ DVĚ HODINY, ŽE JSEM TO KVŮLI KVALITĚ MUZIKY A MIXŮ SPÍŠ ANI NESTIHLA SE TRHNOUT.

    Tak se rozkoukám, že samej německej teplouš a jak já hlavně ty macho Helmuty nerada, šťouchali do mě taky, klaustrofobie.

    Tak jsem se opila - dvě dvojky vína.

    Pak se aklimatizovala a už pokorně jsem si spokojeně řekla:

    ,,No stejně to mám lepší, koho bych jako balila, stejně by mě pak třeba nechal a chtěl ten sex na jednu noc leda, si to udělám pak doma sama, dám si čajík a bude."


    No a pak se tam objevil tenhle buzík nagelovanej, (co mi právě přišel hodnej a normální a slušnej), tedy pardon, nějakej pudr si sype do vlasů, aby tam měl ty vlásky vstatý - měl toho plnou koupelnu těch krabiček..

    ..A druhej den odpol mě takhle urazí, rozbrečí, totál zkazí náladu a naruší mi spirit.
    To fakt nemuselo bejt, dalo se to jinak! Nevim, proč to měl za potřebí, navíc když už jsme byli stejně odpol domluvený, tedy já řekla, že asi za dvě hoďky půjdu..prostě že večer odejdu a už tam spát nebudu..že nechci....

    Ale řekla jsem, když jsem osušila slzičky i jemu: ,,Dobře mi tak, nemám se opíjet, pak skončim u nějakýho chlápka doma" ... a musim tohle poslouchat.

    No a hrdě odešla.





    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Takže on ti několikrát nabídl tágo a tys nepochopila, že tam nemáš zůstat do rána? :o
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: Jo, bylo!
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:
    REBORNA:

    Jo, možná jsem v noci byla opilá a chovala se chvíli divně - co taky jinýho na párty plný helmutích gayů v mym oblíbeny klubu, pochopit kde sem, leda tak se tedy opít, prudit a pak vyvádět, ale ráno už ani ne...normálně jsem tancovala...a říkal, že to na tý lodi byla sranda, než jsem vystřízlivěla...to jme si vysvětlili.

    Že jsem chtěla jet domu spát normálně tramvají věděl a tágo několikrát odmítla, i si pak z něj chtěla vystoupit, takže že jsem nechtěla ten one night stand věděl taky.

    Druhej den jsme se bavili, docela fajn, něčemu se i smáli a povídali si. Že mě opustil skoro-manžel věděl, že jsem sama.

    Tak měl brát ohledy a ne se mnou mluvit takhle.

    Cokoli jinýho jinými slovy by snad bylo vhodnější. Nebylo nutný mě urazit a ještě rozbrečet, ale to asi nečekal, chápu.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Jo bylo to krajne netaktni a hrozny Te takhle vypoklonkovat. Chapu ze Te to urazilo a rozbrecelo.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Jo takhle ja reaguju na neco jinyho. Pardon. ;o)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: a jak ti to teda měl říci, když jsi se nevypařila před ránem?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Myslel jsem v tom co psala Snow...
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: Nebylo to virtuálně, bylo to o osobním seznámení. Tak neměl být!..ne těmito slovy!
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: "Tak nevim, kde jako žiješ nebo ve který zkurwený době nebo který galaxii totálních neurvalejch hulvátů, že ti tohle přijde v pohodě."

    Tak on v tom byl i trochu sarkasmus, jestli jsem to dobre pochopil. Virtualni doba a galaxie. ;o)
    Na druhou stranu je fakt, ze byl aspon uprimnej, kdyz uz netaktni.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:
    SNOWWHITE:

    To je jedno. Ať už paní, dámě, slečně, holce, dívce, mladý paní. No to nic nemění na tom, že si snad ani nedokážu představit nic hnusnějšího a hulvátštějšího, co ženě říct:

    ,,Chtěl jsem si jen užít sex (jinými slovy, chtěl jsem tě jen na sex, jsi podle mě dobrá leda tak na sex a proto jsem se chtěl s tebou seznámit) a teď nevim, jak se tě mam zbavit."

    Ani nevim, co by jako muž ženě mohl říct horšího.

    A hulvát, to je přesný slovo.

    To je někdo, kdo udělá nebo řekne, něco tak nevhodnýho, že to druhou osobu, třeba hodnou upřímnou ženu poctivou urazí a raní tak, že začne brečet.

    Takže ne, neni to fér, a nijak vhodný v žádný situaci, JE TO HULVÁT.

    Tak nevim, kde jako žiješ nebo ve který zkurwený době nebo který galaxii totálních neurvalejch hulvátů, že ti tohle přijde v pohodě.

    Ale asi jsi spíš nepochopila ten kontext a nebyla u toho, to se není čemu divit, žes to pak nepochopila, tak nic proti.

    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    REBORNA: Ad, každá s titulem má být ofiko titulovaná jako paní, bez ohledu na rodinný status. Takže paní SnowWhite ;)

    https://denikreferendum.cz/clanek/28733-jak-si-zaslouzit-osloveni-pani
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: Jsem teď asi pokazila lichotku, ale to máš z toho, že si připínáš penisy ve ,,špatnym" auditku.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SNOWWHITE: Tedy soudě poidle fotky s umělákem...jsi 25 letý transgender, hlavu jsem moc neviděla, myslím tělem s umělákem :D Ale těm se taky řiká holka, komukoli dívčího looku, co vypadá na 25.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    REBORNA: Tak dík ♥
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SNOWWHITE: No ale vypadáš na 25, takže holka možná, já tak na 30, takže žena.

    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    REBORNA: Jsem o dva roky mladší než Ty :D
    KULA
    KULA --- ---
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SNOWWHITE:

    No já už byla docela střízlivá - dvě dvojky vína mezi 2:00-4:00 a v šest mi koupil třetí, že mě chtěl mermomocí na něco pozvat, ale to jsem ani nedopila a panák na lodi jsme pak měli jeden.

    Nikde mě ,,nesebral", chtěl se se mnou normálně seznámit na párty, já nejdřív uprostřed noci si koupila drink sama, odešla, ale pak k ránu, že už to mělo končit, se tedy pozvat nechala...pak jsem ho pozvala na tu loď na after, což jsem myslela dobře a po ní jsem chtěla jet normálně domů tramvají.

    Nejsem na rozdíl od tebe holka, ale spíš žena nebo slečna prostě mladá paní, i když bohužel nakonec nesezdaná. A on mi dal docela upřímně v taxíku ruku a fakt se jevil, že má pak už možná vážnej zájem, že jsem se i skoro bála, jak se z toho pak kdyžtak vykroutim, kdybych došla pak názoru, že z toho vztah nebude...

    Takže jsme nebyli úplně ožralí, to jsem psala spíš s nadsázkou. A on mě v taxíku chytil za ruku na ruku a začal mě tak žmoulat nejistě a pak si se mnou hezky povídal.
    Různě lichotil i potom ráno a nejednou mi vpálil do obličeje tohle, jen proto, že jsem chtěla odejít až k večeru, že jsem neměla co dělat a chtěla bejt ještě s ním, což jsem myslela že ocení.

    A kecy mi do hlavy valil, ale to jak večer, tak i pak druhej den, což už ani nemusel, ale dělal to...což bylo značně matoucí.


    A radši bych fakt, aby už třeba pak jen napsal SMS a taktně se z toho vykroutil, no ani by třeba nebylo z čeho, než mě takhle urazit.
    Asi bych si pak lámala hlavu, co bylo špatně, ale že mu třeba šlo jen o ten sex by mi pak došlo samotný, jsem snad chytrá ženská.

    Ale nechci poslouchat takový urážky, že mě chtěl jen na sex a že neví, jak se mě ,,má zbavit" - vždyť tohle říct po společný noci ženě je úplně strašný!!, ať už to probíhalo jakkoli a cokoli a já vim, že nic špatně předtím nebylo, a aby mi ještě nabízel peníze...ale to bylo asi tim, že jsem řekla, že mi má něco přidat a objednám zatím véču, než přijde za hoďku z tý posilky, kam si mohl jen odběhnout a večer mohl pokračovat, protože jsme měli celý pozdní odpol a večer před sebou.

    A než jsem přišla do týhle diskuse, ani jsem nevěděla, co to one night stand je. Že už to vim, ho neomlouvá a nic na tom nemění, že je to humus.

    A takhle to ženský říct?! Nechutný a odporný. Ne, fakt žádná žena o takovou upřímnost nestojí, pokud je přesně těmito slovy.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam