• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Jo bylo to krajne netaktni a hrozny Te takhle vypoklonkovat. Chapu ze Te to urazilo a rozbrecelo.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Jo takhle ja reaguju na neco jinyho. Pardon. ;o)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: a jak ti to teda měl říci, když jsi se nevypařila před ránem?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Myslel jsem v tom co psala Snow...
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: Nebylo to virtuálně, bylo to o osobním seznámení. Tak neměl být!..ne těmito slovy!
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: "Tak nevim, kde jako žiješ nebo ve který zkurwený době nebo který galaxii totálních neurvalejch hulvátů, že ti tohle přijde v pohodě."

    Tak on v tom byl i trochu sarkasmus, jestli jsem to dobre pochopil. Virtualni doba a galaxie. ;o)
    Na druhou stranu je fakt, ze byl aspon uprimnej, kdyz uz netaktni.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:
    SNOWWHITE:

    To je jedno. Ať už paní, dámě, slečně, holce, dívce, mladý paní. No to nic nemění na tom, že si snad ani nedokážu představit nic hnusnějšího a hulvátštějšího, co ženě říct:

    ,,Chtěl jsem si jen užít sex (jinými slovy, chtěl jsem tě jen na sex, jsi podle mě dobrá leda tak na sex a proto jsem se chtěl s tebou seznámit) a teď nevim, jak se tě mam zbavit."

    Ani nevim, co by jako muž ženě mohl říct horšího.

    A hulvát, to je přesný slovo.

    To je někdo, kdo udělá nebo řekne, něco tak nevhodnýho, že to druhou osobu, třeba hodnou upřímnou ženu poctivou urazí a raní tak, že začne brečet.

    Takže ne, neni to fér, a nijak vhodný v žádný situaci, JE TO HULVÁT.

    Tak nevim, kde jako žiješ nebo ve který zkurwený době nebo který galaxii totálních neurvalejch hulvátů, že ti tohle přijde v pohodě.

    Ale asi jsi spíš nepochopila ten kontext a nebyla u toho, to se není čemu divit, žes to pak nepochopila, tak nic proti.

    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    REBORNA: Ad, každá s titulem má být ofiko titulovaná jako paní, bez ohledu na rodinný status. Takže paní SnowWhite ;)

    https://denikreferendum.cz/clanek/28733-jak-si-zaslouzit-osloveni-pani
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA: Jsem teď asi pokazila lichotku, ale to máš z toho, že si připínáš penisy ve ,,špatnym" auditku.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SNOWWHITE: Tedy soudě poidle fotky s umělákem...jsi 25 letý transgender, hlavu jsem moc neviděla, myslím tělem s umělákem :D Ale těm se taky řiká holka, komukoli dívčího looku, co vypadá na 25.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    REBORNA: Tak dík ♥
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SNOWWHITE: No ale vypadáš na 25, takže holka možná, já tak na 30, takže žena.

    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    REBORNA: Jsem o dva roky mladší než Ty :D
    KULA
    KULA --- ---
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SNOWWHITE:

    No já už byla docela střízlivá - dvě dvojky vína mezi 2:00-4:00 a v šest mi koupil třetí, že mě chtěl mermomocí na něco pozvat, ale to jsem ani nedopila a panák na lodi jsme pak měli jeden.

    Nikde mě ,,nesebral", chtěl se se mnou normálně seznámit na párty, já nejdřív uprostřed noci si koupila drink sama, odešla, ale pak k ránu, že už to mělo končit, se tedy pozvat nechala...pak jsem ho pozvala na tu loď na after, což jsem myslela dobře a po ní jsem chtěla jet normálně domů tramvají.

    Nejsem na rozdíl od tebe holka, ale spíš žena nebo slečna prostě mladá paní, i když bohužel nakonec nesezdaná. A on mi dal docela upřímně v taxíku ruku a fakt se jevil, že má pak už možná vážnej zájem, že jsem se i skoro bála, jak se z toho pak kdyžtak vykroutim, kdybych došla pak názoru, že z toho vztah nebude...

    Takže jsme nebyli úplně ožralí, to jsem psala spíš s nadsázkou. A on mě v taxíku chytil za ruku na ruku a začal mě tak žmoulat nejistě a pak si se mnou hezky povídal.
    Různě lichotil i potom ráno a nejednou mi vpálil do obličeje tohle, jen proto, že jsem chtěla odejít až k večeru, že jsem neměla co dělat a chtěla bejt ještě s ním, což jsem myslela že ocení.

    A kecy mi do hlavy valil, ale to jak večer, tak i pak druhej den, což už ani nemusel, ale dělal to...což bylo značně matoucí.


    A radši bych fakt, aby už třeba pak jen napsal SMS a taktně se z toho vykroutil, no ani by třeba nebylo z čeho, než mě takhle urazit.
    Asi bych si pak lámala hlavu, co bylo špatně, ale že mu třeba šlo jen o ten sex by mi pak došlo samotný, jsem snad chytrá ženská.

    Ale nechci poslouchat takový urážky, že mě chtěl jen na sex a že neví, jak se mě ,,má zbavit" - vždyť tohle říct po společný noci ženě je úplně strašný!!, ať už to probíhalo jakkoli a cokoli a já vim, že nic špatně předtím nebylo, a aby mi ještě nabízel peníze...ale to bylo asi tim, že jsem řekla, že mi má něco přidat a objednám zatím véču, než přijde za hoďku z tý posilky, kam si mohl jen odběhnout a večer mohl pokračovat, protože jsme měli celý pozdní odpol a večer před sebou.

    A než jsem přišla do týhle diskuse, ani jsem nevěděla, co to one night stand je. Že už to vim, ho neomlouvá a nic na tom nemění, že je to humus.

    A takhle to ženský říct?! Nechutný a odporný. Ne, fakt žádná žena o takovou upřímnost nestojí, pokud je přesně těmito slovy.

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    BLAF: To je oboustranne stesti. ;o) Ja jsem ted v tom hledani trochu polevil. Tak to budu muset zase obnovit. Mam vlastne aktivovanej jenom eDarling a vzdycky rano akorat mazu nabidky Co by kdyby. To je 20 nabidek denne, z ruznych oblasti.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    OVERWATCH: Tak pral bych ji to. Kazdopadne uz praci nasla. Zustali jsme v pratelskym kontaktu, nebyl duvod to nejak hrotit.
    BLAF
    BLAF --- ---
    OVERWATCH: Kdyz je tu teda dotaz k tematu - ja zkousel onehda obyc inzerat na seznamka.cz, ozvala se mi na rande dve devcata, s tou prvni jsme si nekolikrat hezky zaprcali, no a s tou druhou jsme spolu uz sedmym rokem. Takze ja bych rek, ze to funguje, minimalne pro nas introverty, lip nez kdejakej bowling :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Myslim to tak, ze nevypadas jako ze bys sla do vztahu s kazdym kdo se namane. Ze si vybiras podle docela normalnich predstav, mlady ambiciozni zensky.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:
    REBORNA:

    Třeba si tam najde toho jinocha moravskýho, co si ji dá do baráku za Brno a nechá doma a ona nebude muset pracovat vůbec, co ty víš.

    Ale taky už bych vztah na dálku neriskovala, musim, na jistotu už.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam