• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Hlavne je tezky hledat nekoho kdo se vyzna v raggajungle a trance, pokud hledas nekoho pro zivot a tyhle styly Te zajimaj, tak to spis hledat primo v komunite ne? Nebo bys byla svolna zacit treba chodit na koncerty Kabatu? ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE:
    REBORNA:

Víš, já tokovýho měla (tedy takový zatím vždy měla ty 4 nebo 5) a chci zase... a že mě bývalej snoubenec ,,připravil" o 5 nebo teď když to vezmu od začátku našeho vztahu 6 let života, mi v tom nebrání,

tedy brání, ale nemělo by.

Ne všichni muži 30+ nebo 35+ jsou pupkatí a plešatí brejličkáři nebo muži velkou nadváhou nebo nadváhou transformovanou ve formě hory svalstva z posilovny.

Ten věk je problém, ano, ALE MĚ JE ÚPLNĚ JEDNO KOLIK MU JE - LIMIT TEDY 43 ASI, ASI NEUMŘEL PRAKTICKY ,,V ZÁPĚTÍ" A VYDRŽEL JEŠTĚ 20 LET MINIMÁLNĚ,

Ale mně je jedno, kolik mu do těch 43 je, jen aby byl dle toho popisu.

Ale neni lehký to na seznamce hledat.

NEI: prej 35 :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Ok, jasny. No tak jako mit mimise s onanem ze seznamky by bylo asi trochu mimo ramec Tvych pozadavku, si myslim. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

No že prostě rádi otravujou ženský a chtěj jim posílat videa, jak si ho honěj, asi se nějaká občas chytne.

Ale tenhle byl kus...kdyby byl z Prahy, tak bych ho třeba uhnala a byli by daleko vážnější věci a interakce.

Ale často to jsou jen exhibové, co se rádi ukazujou a skutek pak utek...a mimís už tuplem.

REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE:

Ale to nejsou vysoký nároky, jen mam prostě jinej vkus a jinak zaměřený požadavky.

Jsou ženy, co chtěj seriózního plešouna se začínajícím pupíkem, co je vezme na ples a do divadla a do kolouše kolem 30, co chodí na párty a vypadá jak staženej králíček by ani třeba nešly.

To je právě o vkusu.

Tady kousek je malá vychrtlá i když naposilovaná blondýna s takovym tim mužatko obličejem, ostrym nosem, co bydlí S TAKOVOU TOU HOROU SVALSTVA DVOUMETROVOU KLÁTIVOU, prostě vyholenym pokérovancem, co vypadá, že tráví celej život v posilovně na proteinu nebo steroidech, co má přes bicáky a stehna centimetrů jak já přes kozy a zadek....

Já bych se ho ani chlorovanou tyčí nedotkla a kdyby to na mě chtělo vlízt, tak utíkám, ale ona vypadá, že je S NIM NÁRAMNĚ SPOKOJENÁ A ZAMILOVANÝ JSOU.

To je jen o preferenci.

Jako ona by nešla do 25-30 letýho klučiny s dlouhejma hubenejma nožičkama z dramce třeba nebo nějkaým slušnějším maníkem z psytrancu a techna, tak já bych zas toho jejího považovala na kaci LEDA TAK ZA SEKURIŤÁKA A PRCHALA SE PŘED NÍM SCHOVAT, aby mě nenaháněl opilou a nevyhodil ,,z podniku" :D

OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: To je uz ponekud moc ;o) Jak to myslis, ze to maj v popisu prace?
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

Stejně se ozývali, ať jsem tam napsala cokoli...maj tom v popisu práce...

No a onanista z Plzně vyhovoval popisu, odepsala jsem mu a opepsala bych, i kdyby napsal to slavný, co už tu ode mě bylo, co jsem dostala od jednoho vloni:

,,Můžu se ti vykadit na obličej."

Protože je hezkej a mladej a sexy, odepsala bych, ať by napsal cokoli!

:D

OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Tak zase kdyz to co tu pises napises do inzeratu, specifikujes dopodrobna, tak se Ti nebudou ozyvat ti onanisti ne? Vidim v tom win win. ;o)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    REBORNA: dost sa obavam, ze budes musiet tie naroky na chlapa trochu preskrtat.. inac mozes kludne hladat toho "jedineho" este za 10 rokov
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    NEI: No právě v příspěvku níže je, že poavžuju za relevantní jen ty z Prahy a dle popisu níže.

A že bývalej snoubenec byl takovej ve 35 - 42, byl zázrak.

REBORNA
    REBORNA --- ---
    NEI:
    REBORNA:

Jinak tedy: Nelíbí se mi, tedy mně osobně:

Vousy, tlustý obličeje, tlustý tváře i když jsou zakrytý vousy, protože se mi moc nelíbí ty vousy, plešatý muži (kouty jako snesu, ale ne ty, ze kterých bude do roka celo-pleš - to se pozná),

Vrásky mi nevaděj.

taky se mi moc jako nelíbí brýle, ale to jako bych se doptala, zda je nosí celý život, a zda půjdou i čočky někdy...

...pak se mi mi nelíbí ty pupky,

nelíbí se mi ty namakaný..z těch jak polevěj mohou být tlouštíci...no prostě ty příliš ,,hmotní", jakkoli.

No a hledej to, když je ti 35 a chtěj tě muži 35+, že...

To, co se mně líbí, je skutečně tak na zavření do blázince na oddělení pro pedofily/-ky:

Tmavší všechny vlasy, 175 cm, 69 kg, hubený nožičky, hladce oholenej obličej, spíš ty mladší typy.
    Oblečení typu skejťák, týpek z akce, teoreticky i kravaťák, co to má ale evidentně z donucení a je jasný, že jinak dechovku a country a starej rock pro fotry neposlouchá...

A jako čim vyšší tim skoro lepší.

Přijde mi supr, když týpek jako promluví hlubším hlasem, je o hlavu vyšší než já (189 cm třeba), takže působí jako potenciální partner a dospělej muž), prostě klidně ke mně do páru, aniž by někdo mohl něco namítat, ale pak řekne, že je mu třeba 24 nebo 26 a že je skoro o 10 let mladší...

No vono by to šlo, ale na vztah a pořízení mimíse a aby nás živil pak těžko, že.

No jsem odepsaná prostě.

REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:
    NEI:

Tak to ani o moc nepřicházíš :D

Tedy vloni možná, ale horory a thrillery a detektivky jsou spíš v telce a kině.

REBORNA
    REBORNA --- ---
    NEI:
    REBORNA:

Na senamce fotky mam, ale píše pak celá republika.

Je lepší oslovovat. Pražáky kolem 30, co se mi líbí a nemaj tam fotky s dětmi nebo že by měli děti.

Ale oni neodepisují ani neblokují.

Tak koukam, kdy naposled byli online, některý dávno..

Ale některý už tam byli a ani neodepsali, asi si mě nechávaj do zálohy.

Nahledala jsem si jich a oslovila asi 50 za rok a nic.

Jen 5 odepsalo, že už jsou zadaný, některý byli na rande nic moc ve skut., pak to krachlo kvůli věku - kolem 30 bylo i 28 a ,,nechtěl mě zdržovat"

To už tu taky bylo.

SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    NEI: Naivko ;)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    NEI:

Bruneta kolem 35, středně dlouhý vlasy, nad čelem zesvětlený do tmavší blond (to že už se mi předtím a hlavně po tom rozchodu a starostmi s bytem a tím bydlením objevily nahoře nějaký další šedivý vlasy, ale ne moc jako, jen pár)

170 cm, momentálně 59-63 kg, takže štíhlá.....prsa větší dvojky, úžší pas, větší zadek...boky až tak ne, svalnatější stehna.

VŠ, sporty jsem psala.

Výhod spostu.

Nevýhody: 4x za rok PMS, že buď jeden den bezdůvodně chvíli bulim nebo křičim

taky že chodim pozdě, ale to jen když mám moc práce a nestíhám a nestíhám koníčky a spát, takže spíš jaro až brzký podzim, jinak chodim včas a dokážu vše naplánovat

Jinak nevim.

Hlavní nevýhodou je věk a že jsem jako že byla dřív dost hezká nebo podle někoho krásná, tak jsem povrchní a chci fešáka.

Je jasný proč:

Když jsou lidi celej den v práci, viděj se až večer.

Tak jsou důležitý koníčky, to jako o víkendu..ale i sex.

Ten se dělá i ze předu, i když jako míň, ale taky, a co jako žena Z TOHO MUŽE HLAVNĚ VIDÍ??!!

No obličej a břicho.

Takže hezkýho nepupíkatýho chci...což je často problém.

Asi radši pleš než pupík.

I když vlasy jsou taky jako důležitý, a mučení hlady a sporty bych pupíkatýmu nasadila, ale stejně asi ne e.

A na tom to dost vázne.

Jsem na ty mladý kolouše....

Jak jsou chlapi zvyklý na prsatky z časáků a krásky z telky.

Tak já jsem zas celej život byla od 20 zvyklá pohybovat se mezi těma pěknejma hubenejma klukama z akcí, to je muj vkus a nemůžu se toho zbavit.

Ne že bych šla jako balit 20 letý skejťáky, ale někoho, kdo podobně postavou a obličejem vypadá i v těch 30-45...

REBORNA
    REBORNA --- ---
    NEI: + taky hubenýho spíš....
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:
    NEI:

Pak mě to na konci léta zdržovalo ty žádosti víc jak vypisovat na nyx, ale teď jsem to zase aktivovala a jsem v nabídce...Výsledek např.:

Už jsem od rány a míra zoufalství stoupá a já odpovídám už i na tuto klasiku:

okolí Plzně píše, pondělí, 24.8. 05:18 : Ahoj, nechtela bys videt, jak honim pero?

(hledá flirt, ale je hezkej, mladej, má sexy kérku, tak si může dovolit prakticky cokoli....dávám si ho:

já, pondělí, 24.8. 17:00: No tak určitě, ale jedině v Praze, v tvym bytě, kam si mě nastěhuješ :) Děláš teď nebo chvíli ne? Co děláš v Plzni za práci? Orientačně, nemusíš psát firmu...

(nějak nepíše, tak přihazuju:

já, pondělí, 31.8. 23:43

Ne fakt, líbíš se mi, tak se zajímám, jak u Vás bydlíš - v bytě v nájmu nebo v baráku s rodiči? Máš někoho? A jak to máš teď s prací?

(to jako kdyby byl teď bez jobu a chtěl jít za prací do Prahy, i bez bytu, babičce je o rok víc, 94 a třeba budu mít ten byt pak já, tak už na bytnatym netrvam, jen aby byl/pak byl z Prahy)

on, dnes 11:21

Nejsem z Plzne a do prahy se fakt nechystám

Škoda, fakt byl sexy....

OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Treba kerlingu ;o))
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    A jakýmu skupinovýmu sportu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam