NEI:
To jsem udělala.
I napsala třeba: Mimopražský nepište! Jen Praha!
Nebo: Jen muže 27-37 let do max 44 let jen bezdětného!
Nebo: líbí se mi jen hubení muži
nebo prostě tak něco - různě.
Zkoušela jsem všemi možnými způsoby, ALE PSALI STEJNĚ, POŘÁD! :D
Pak jsem tom zas přepískla s požadavky a nepsal nidko, no proč: Protože v kategorii kolem 30 tam nikdo pohledný a zároveň hubený spíš tmavovlasý bezdětný z Prahy není :D
Ne, je to vlastně smutný.
A to mi pak uraženě nebo naštvaně zase psal jeden úchyl z Brna, co jsem si s ním povídala slušně, ale pak ho taktně 3x blokla, že je z Brna...
Tak zas psal: ,,No takhle odradíš úplně každýho!"
No ale proč - protože nesplňoval ani jeden z požadavků, tedy bezdětnej hubenej možná, ale úchyl z Brna.
Pak mi zase chválili fotky.
A psali z druhýho konce republiky: ,,Jak trávíš večer?"
Nebo: ,,Chtěla by sis alespoň psát?"
A já na to, ne, nechtěla, hledám vztah!
A dala jsem to i na profil, že si tam NECHCI JEN POPOVÍDAT, TAK AŤ MI MIMOPRAŽSKÝ NEPÍŠOU...
Nebo:
,,Pokud mi chceš jen pochválit fotku z druhýho konce republiky, tak díky, už to udělalo asi 100 mužů denně před tebou, mně do práce, tak moc díky, ale NEDĚLEJ TO."
No tak to už přestali trochu.
Pak jsem jim tam dala obrázrk návodu, jak si maj nastavit na úvodní stránce FILTR NA LOKALITU A VĚK, JAKO ŽE SVOU LOKALITU A VĚK, A PAK TEPRVE ZKONTROLOVAT, ZDA SE TO SHODUJE S MYM A NAPSAT. Jak pro ÚPLNÝ DEMENTY! Záměrně.
To pomohlo.
Sem tam seriozní žádost od mladíka z Prahy, ale zatím jen asi 10 a žádnej mi nepadl do oka, jeden měl tlustý tváře a pupek.
Ale on si princeznu najde, jen já tom nebudu.