• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    SIBILLE: tak dík....čaj na monitoru :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    AVATAR: Já ne, štětky fakt nemam rád, v bordelu jsem nikdy nebyl, to si radši sbalim normální holku.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    INSEQUI: tyjo pekna a levna stetka, do toho bych sel :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    AVATAR: Hele pak byla taky vostrá jedna co na první rande přišla s baglem že nemá kde bydlet a jestli by nemohla zůstat u mě pár dnů, že jí společná postel vadit nebude.
    No sice byla pěkná i podle fotek, i v reálu, buhužel ale spadala do kategorie špína co nemá kde bydlet a ještě k tomu štětka, tak nic no.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    INSEQUI: jo, to ja se taky snazil takhle seznamit. Nakonec se ukazalo, ze hleda kamose pro svy deti a ty moje jsou v podobnym veku... Kdyz jsem ji napsal, ze mam zajem o ni a ne o jeji deti, uz se neozvala :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    OVERWATCH: Taky mam štěstí na podivný otce mejch holek. Jeden extremní idiot co byl schopnej s tebou nemluvit tejden (fakt ani na pozdrav neodpovedel) že jsi postavil kolečko o 5 cm jinak.
    Pak všechny málem zabil v autě když předjížděl do zatáčky a on se tam vyloupnul traktor.

    Další byl uplně stejnej jak TOHLE akorát na panáky mě tahal do dílny (na skleničku znamenalo během hodiny vylemtat sdmičku levnýho rumu a u toho poslouchat jaká je stará píča.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    INSEQUI: To zas otec jedny moji ex byl extremni alkoholik, a kdyz jsem se jel predstavit tak nalejval Napoleona, ja pil pomalu a decentne, on to do sebe hazel, frtan za frtanem az se ozral jak duha, vyhodil mladou i jeji matku z obyvaku a prisla legendarni veta "ty dve p**i mi zkurvily zivot, doufam ze vis do ceho jdes?" :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    OVERWATCH: Ale jen pokud bys vykostil slepici, nebo jak to bylo. Jít do místní nálevny mezi místní bandu si člověk musí zasloužit :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    To mi připomíná jak mi jednou na Tinderu napsala holka fakt pěkná, měsíc se normálně seznamovala a pak na první rande napsala že chce na výlet autem. Tak říkám že ok. Když jsem jí přijel vyzvednout, přivedla pětiletý dítě, že je samoživitelka, nemá prachy a její syn děsně touží se svézt v Jeepu, a že teď mu přece nemůžu udělat to že bych odjel.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Takhle nejak bych asi dopadl v ty Lednici ;o) A jednou za 14 dni bych mel pravo jit s tchanem do mistni putyky na dve piva ;o)
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    AMANT: jo, možná to byla zmeškaná životní příležitost, možná jen zkoušel, ale já nemusím mít všechno :) a už vůbec ne dobrovolné tresty ve svém volném čase :)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Svobodná vůle je pojem, jenž ve filosofii označuje myšlenku, že člověk jedná jen na základě svých vlastních rozumových rozhodnutí, nikoliv pod vlivem vnějších podnětů, jako osudu, boha či jiných faktorů, jež nejsou v jeho moci. Se svobodnou vůli značně souvisí náhoda a determinismus (filosofický směr tvrdící, že vývoj světa je dán jeho současným stavem). S otázkou svobodné vůle jde v ruku v ruce otázka odpovědnosti za vlastní činy. Pokud není naše rozhodování svobodné, můžeme být odpovědni za vlastní činy? Otázka svobodné vůle je jedním z ústředních témat filosofie od jejího počátku.

    Wiki :))
    AMANT
    AMANT --- ---
    DAPHNEE: to je asi taktika nasadit latku tak nizko, ze uz pak muze jen prekvapit:))
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: OK, tak ono je vzdycky dobry mit nekoho s kym to nalezite proberes, nez to dusit v sobe a kdyz je to opacne pohlavi tak je to jeste lepsi. Slysis i nazor druhe strany. ;o)
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    OVERWATCH: já třeba strašně nerada mám pocit že něco někomu dlužím, neberu jako automatiku že má platit chlap.. ale taky už se mi stalo, že týpek zahlásil, že zapomněl peněženku a že mi bude hrozně zauzlovanej, když to zaplatím :)
    slušný hardcore byl, když jsem pak odcházela na tramvaj, s tím že jsem věděla že tohle absolvovat znova nemusím, a týpek že mne doprovodí a klidně u mne i přespí, že jsem mu sympatická..
    nejen že si nechtěl nechat vysvětlit, že NE je taky odpověď, ale ještě pak chtěl drobné na lístek na tramvaj.. to byl taky dobrý bizár :)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Sama jsem tenkrát po rozchodu, ještě ten den nainstalovala Tinder :) Dala se dohromady s týpkem, co na tom byl stejně a aspoň jsme jeden druhému dělali oporu, vrbu a dost si navzájem pomohli ve fázi rozvodové. Zpětně to hodnotim dost kladně :)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: To je naprosto normální. Po rozchodu má člověk v břiše díru a chce jí co nejdříve zase zaplnit. Často si nepřipustí, že ta díra se potřebuje nejdřív zahojit.. Been there, done that
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    DAPHNEE: Tak ten byl hodne prisnej ;o) Vlastne nechapu proc takovy lidi odpovidaji na inzerat, kdyz maji v hlave nekoho jinyho. Ja mam podobnou historku, sesli jsme se ze pujdem na dvojku do vinarny, celou dobu rikala, jak moc nemusi alkohol ze oba rodice alkoholici, a celkem slusne si me s tim pitim podala. Pila tak 3x rychlejc nez ja. Pak uz pripita (in vino veritas) rekla, ze vlastne nikoho nehleda, ze si chtela jen povyrazit, a pochopitelne ze nema ani korunu. ;o)
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    OVERWATCH: člověče, já už těm inzerátům nevěřím :) a nemám sílu se probírat vzkazy, které mají pánové na CTRL+C a CTRL+V :)
    vtipných z natáčení je spousta, o tom žádná.. jedna, to mne tenkrát pobavilo... šli jsme s týpkem ven, že na kávu. Objednal si pivo. Řekl že kuřačky moc nemusí, ale skousne to a pak vytáhl krabičku Viceroy nebo co to bylo, kterou za ty dvě hodiny vytáhl jak nic. A celou dobu mi vykládal o své bývalé, která ho obrala o všechny peníze, které zaplatil plastiky a že on nic nemá. Nakonec z něj vypadlo, že vlastně bývalou pořád miluje a udělá cokoliv proto, aby se vrátila.. To byla slušná nálož :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Tady se naskyta otazka, co je vlastne svobodna vule? Jakoze submisivni? Nebo uplnej pasiv - vsechno rozhoduje zena? ;o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam