• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OVERWATCH: loajální poslušná subka je jedna věc, Reborna hledá otroka
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Svobodná vůle je pojem, jenž ve filosofii označuje myšlenku, že člověk jedná jen na základě svých vlastních rozumových rozhodnutí, nikoliv pod vlivem vnějších podnětů, jako osudu, boha či jiných faktorů, jež nejsou v jeho moci. Se svobodnou vůli značně souvisí náhoda a determinismus (filosofický směr tvrdící, že vývoj světa je dán jeho současným stavem). S otázkou svobodné vůle jde v ruku v ruce otázka odpovědnosti za vlastní činy. Pokud není naše rozhodování svobodné, můžeme být odpovědni za vlastní činy? Otázka svobodné vůle je jedním z ústředních témat filosofie od jejího počátku.

Wiki :))
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Tady se naskyta otazka, co je vlastne svobodna vule? Jakoze submisivni? Nebo uplnej pasiv - vsechno rozhoduje zena? ;o)
    DAPHNEE: kocky jsou hrozny potvory, to uz radsi zenskou :D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    DAPHNEE: Ja bych to byt Tebou nevzdaval, zkusil bych dalsi inzerat a pripadne sem napsal vtipny historky z nataceni ;o)
    IANIS
    IANIS --- ---
    REBORNA: (k tomu, co se ti líbí): ale takový chlapec už kluka má ...
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    OVERWATCH: já když jsem ještě zkoušela tyhle věci tak jsem tam měla napsané, že hledám partnera pro život takový, jaký je :) a byla jsem upřímná, práskla jsem se že občas kouřím, že nejsem supermodelka ani super štíhlá, ale že je se mnou docela legrace a navíc docela ráda vařím a peču :)
    ohlasy byly mnohé, většina chlapů sháněla náhražku za unavenou pravici nebo je už nebavila díra v prostěradle, s pár jsem se i sešla, ale většina z nich postrádala dost zásadní věc a to schopnost nebrat sami sebe tak strašně vážně :)
    ale jak to tak tady čtu, už to znovu pokoušet nebudu :) evidentně se to nelepší :) pořídím si kočku a bude klid :)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: 44, bez nežádoucí svobodný vůle, ...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    OVERWATCH: Já bych asi nikdy nic nepsal :D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    INSEQUI: Mne prijde legracni. Dat to do inzeratu.
    44, tvarnaty, hleda sympatickou... ;o)

Ja byste psali takovej inzerat na online seznamku? Udaje muzou byt fiktivni.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    výraz tvářnatý je fakt extrémně divnej
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    REBORNA: Vzhledová policie?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    TRAILER: tak otec- darce ho mit klidne muze jen ona ho nedostane
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH: Jo, jo, je ještě lepší verze, ale nemohla jsem ji najít. To by zvedlo i mrtvýho a všechny mimísi světa z postýlek.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Slysim tam Boba Marleyho get up stand up. Trochu to pripomina Zion Train, nebo Back to the Planet. ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

Když už nic jinýho, tak mám z toho tady dnes alespoň tip na NOVEJ KLUB - ,,any new jungling, men?". Krom full on psy, tekku, dramců, raggajugle a třeba Linkin park poslouchám i nějakej rap...a ještě leccos dalšího.

A z ragga poslouchám ragga-leccos. Třebas i raggatek.

Tak posílám jakožto spořádaná žena 35+ a budoucí výchovná matka na dobrou noc pěknou písničku všem mimísum. Ukolébavku.

Aby mimísové celou noc klidně leželi a moc NEVSTÁVALI! :

Vandal & Mikkim & Mandidextrous Feat Earl 16 - Stand Up
    https://www.youtube.com/watch?v=7FLSbipSfd8&list=RD7FLSbipSfd8&start_radio=1

_BENNY
    _BENNY --- ---
    NAVARA: "zoufala hystacka shani plodneho chlapa s vyresenym prazskym bytem a jakoukoliv minulosti. zn. specha".
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Pod 37, neumíš číst…
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Tam je rozsah vetsi nez jen raggajungle. Kazdopadne tam pry byva narvano. To je lepsi, nez cos popisovala. Zajdi tam az tam bude ragga... a pak napis recenzi tady. I kdyby by byla negativni, zajima me jak to tam na Tebe bude pusobit. ;o)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: S tím co nabízíš, by tvůj inzerát měl znít "37 špinavý blond střední postavy se zálibou ve sportu a psy-parties hledá pracujícího chlapa z Prahy co ještě nemá vlastní děti, udrží erekci a nebude ji moc bít".
    REBORNA: Nejsou, byli před pěti lety, teď už došli - hledej jinde, viz. výše.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

Když už nic jinýho, tak mám alespoň tip na NOVEJ KLUB.

Neposlouchám jen raggajungle.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SHARKIE: A ti s křikem utečou, jakmile na ně bude pět minut mluvit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam