OVERWATCH: jeden pár před 5ti lety, další 4 cca před 3,5 rokem plus minus (a další před rokem, ale tam to mám zprostředkovaný jen slečnou, týpka neznám). 3 z těch párů už jsou svoji, 2 nejsou, ale mají/čekaj baby, jeden sezdanej taky čeká. ve všech těch případech se potkali lidi s podobným mindsetem a backgroundem a fungující vzájemnou chemií.
pak znám minimálně jeden další - seznámili přes badoo, maj už snad školní dítě - ale nejsme si tak blízký a neviděli jsme se dlouho, tak nevím, jak jsou na tom teď.
no a pak znám taky několik párů, co se seznámily organicky - láska jako trám, ta úplně na dřeň, co ale po nemálo letech skončila velmi dramatickým rozchodem.....takže já si myslím, že jak na seznamce, tak v real life je potřeba mít nejprve štěstí na potkání se a pak velmi otevřenou hlavu a srdce a disciplínu.
veselými příhodami jsem pravidelně bavila moje kamarádky na mateřský až tak, že z více stran vzešel hec, ať založím blog, že to bude fakt terno :-D tak nevím, možná ty lapálie single ženy v seznamovacím perpetum mobile procesu ještě někdy vydám