OVERWATCH:
No ono je to složitější. Anarchie je širokej pojem. ..celá řada věcí co se týče toho systému, co je dobře/špatně..
Přesah až po toleranci: proti homofobii (ale tam bych řekla, že kdo může a snese být se ženou, měl by ženu a děti urči mít)
feminismus, proti takovýmu tomu fakt špatnýmu patriarchátu...
Proti jiným druhům útlaku.
Velmi složitý.
A drogy? Okrajová záležitost, jen ČR je specifická. Tak jako tolerance, že když je uživatel drog, nikomu tim neškodí, nedealuje to, tak ať si to dělá, aniž by dostal hned kopačku od skina do hlavy...
Ale já bych to vymítila, protože jsem živým důkazem, že mohou i na ostatní a škodit tim a bejt okolí velmi nebezpečný.
Ne jen zničit život dealingem lidem, který do drog dostanou.
Ale jako že ženě co drogy neužívá zničit život takhle, pak otravovat kvůli tomu a ještě ji tak připravit o práci?!
I to seznamování mi ovlivnili negativně.
Ať si každej tam dělá co chce, ale ne páchat trestnej čin na další osobě, co si tam taky přijela dělat co chce . dít si víno, tancovat a tak max si vyměnit číslo s nějakým Pražákem slušným, kdyby se mi tam někdo líbil, jinak určo nic.
Ale bylo to záměrně, předem domluvený a pečlivě naplánovaný, ne náhoda. A jinak by se to tam konkrétně na tomhle místě nestalo. Ne tak, aby se to stalo dospělý běžně obezřetný osobě. Což mění situaci.