OVERWATCH:
REBORNA:
REBORNA:
A hlavně:
Hl. B. rodinu a děti normálně má.
co se rasismu týče:
Jestli jemu nevadí, že až dorostou jeho dvě dcerušky, ŽE BY JEDNA VYŠUPÁVALA S ARABEM, CO JÍ BUDE HÁZET HADR NA HLAVU A KAMENOVAT ji za cokoli, pak fajn.
A kdyby ta druhá ráda velký a nakládal jí černoch, nebo kdyby měla zálibu v tom se tahat po sídláku do pizzerie s Rusama a kámošit se SUB.
Nebo třeba by si dala domu na sex dva cigány, a smažila tam s nima...
Pro mě za mě.
Politika hl. B. má meze. A je fajn, že jeho dcery si samozřejmě mohou vybrat svobodně.
A pokud nám otcové valili do hlavy, že se nemáme tahat s přistěhovalci a cizáky, bylo to TAKY užitečný.
Jsou to nepřátelé, prostě jsou a vždy budou. Jen se mění, kdo z nich.
Ale tolerance namlátit kyprou blondsku, co se vede za ruku s černochem, by byla taky fajn.
Stejně jako nemůžu řešit, že si nějakej kluk vede domu na sex šikmookou rádodajku, co tu ,,chce taky".
Je asi jasný, že 90 % místních nechce za partnery a menžely a na pořízení rodiny cizince ani přistěhovalce.
TO JE HOLEJ FAKT.
Tak by bylo dobrý se na politiku, že sem může každej, vykašlat - JE NESMYSLNÁ.
Ne IMHO. Ale je!
Anarchisti to vědí, ale moc s tim nemůžou nadělat...protiřečili by si a na to všichni čekaj.
Ty lidi jsou živý organismy, ne roboti a chtěj se množit.
A garantuju, že tak 80 % pražských českých žen nechce přistěhovalce nebo cizáky za muže.
A PŘÍPADY NAPADENÍ ŽEN i ZE STRANY PŘISTĚHOVALCŮ, CO TU MAKAJ A JAK JE ROK DLOUHEKJ SI NEVRZLI, ŽE JE TU ŽÁDNÁ NECHTĚLA, už tu byly.
Ze sezónních zaměstnanců jsou jak integrovaní občané, co si tu našli i cizácké ženy a maj s nimi děti (ale tak 2 % max, co by tu zabírali byty, NE 20 % !),
já je tolerovala a zastávala se jich, do určitýho počtu ale!,
ale JSOU Z NICH I OTRAPOVÉ, KTERÝCH SE MOHOU ŽENY BÁT.
Já ani tak ne.
Ale prostě je jasný, že neni dobrý, aby tu byli ve velkym počtu..je to trápení, že nemaj ženu a rodinu i pro ně.
I trápení pro ženy, který by mohli obtěžovat.
A zabíráním bytů na český mimíse taky, třeba i pokusy o seznámení (mohu potvrdit).
Protože TADY BYLO, ŽE VŠUDE JE SPOUSTA ŽEN V MHD NEBO NA ULICI.
Já už bydlela ve 4 čtvrtích a naopak to není, V MHD A NA ULICI NEVIDÍM POTENCIÁLNÍ PARTERY, ALE PŘEVÁŽNĚ PŘISTĚHOVALCE!