• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:

    ,,Ty nevíš jakej je rozdíl mezi lékařskou marihuanou a když hulí úplně zdravej člověk?"

    Fajn. Ani mě to nezajímá, to ty ses ptala.

    A z mý věty je jasný, že jsem mířila tam, kdo tu marihuanu užívá, NA ROZDÍL MEZI TÍM KDO JÍ UŽÍVÁ - ZDA NEMOCNEJ NEBO ÚPLNĚ ZDRAVEJ ČLOVĚK, ne na její složení. Kup třeba ,,kámošum" za automatu CBD, já si radši za ty dvě kila koupim jídlo na dva dny. Nějaký zdravý.

    Každopádně debata byla o pánovi, se kterym jsem řešila, jak přišel o byt a bytovou politiku a byt a přistěhovalce z okolí a Romajzly - ty tu berem velmi s rezervou, no jsou tu ve většině už, ty jsem řešili v jiný souvislosti, pán se smál, že jsou to fetky, ,,ty Piráti". Teď bude MMM, jak jsem psala už někde dávno...já tam chodila na konci jen zapařit, jen jako na párty, že tam hrával i dřívější známej a byli tam lidi kolem něj...průvodu jsem se nezúčastňovala záměrně.

    Na DIY jak kterých - podle tématu, jeden se slučoval s mým názorem a přesvědčením a šla jsem ho celej.
    Ne jeden jsem záměrně nešla.

    U demošek proti rasismu jsem chyběla všeobecně, nechtěla jsem dostat přes hubu a s něčím prostě nesouhlasím.
    Ale tam jde o multikulturalismus a přistěhovalectví - NE RASISMUS jako takovej, rasismus je o rase, barvě kůže a tak...to je prostě něco jinýho.

    Ale někomu se ti buď plete, nebo to schválně motá a dělá z lidí, co jsou dejme tomu oprávněně xenofobní, nenávistný rasisty. Já jen poskytla celkem nezávislej pohled, dovysvětlila za sebe, proč si kdo myslí, co si myslí a že se nelze moc divit.


    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Zřejmě měla potvrzení od psychologa, že je v pořádku a že je schopna pochopit, když ji právník říká zda má či nemá nárok na ten byt? Protože ty nemáš ani jedno - pořád tvrdíš, jak jsi měla něco dědit, přitom se tě žádné dědictví netýká, oba tví rodiče jsou naživu.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    A je zajímavý, že když přišla o byt jiná holka, tedy mladá slečna z akcí 32 letá, všichni se jí zastávali.

    Poradili jí právníka a dokonce i nějaký z pirátský strany jí poradili.

    A další lidi jí poradili, jak se bránit zvůli ze strany její hamižný matky a jejího nevlastního otce, kterýmu by blo úplně jedno, jestli ona bude mít s dítětem od svý babičky kam jít, kdyby její byt v centru se vyměnil za malinkej vlastní pro tu babičku nebo co nechtěla nějaká firma překupnická je obrat, ALE co chtěla ta její máma a ten její nevlastní otec ten byt prodat a tu babičku dát do domova.

    A vystěhovat obě..to nevim přesně z tý story.

    Ale byt tý slečně zůstal, všichni se jí zastali, přitom z jedný tý části vyprávění na tý akci vyplynulo, že byla dozajista jeden čas méně zodpovědná než já, sť už jakkoli...

    Pak tedy měla s dalším partnerem další dítě a další a bez toho bytu by byli v pytli, ale už předtím se jí všichni zastali a mohla zůstat v bytě s výhodnou nájemní smlouvou.

    Byt v centru, co má stále ten jakoby dekretovej nájem ve výši, jen asi jako polovina JEN POPLATKŮ V bytech vlastních na sídlišti.


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    SHARKIE:
    REBORNA:

    ,, Hele, mne byt vzali (dokonca pisany na mna). "

    Buď jsem to přehlídla, nebo to tu nebylo přesně v tom příspěvku o tvý sestře.

    ALE JAK A KDO TI VZAL BYT PSANEJ NA TEBE?

    To jako v SK ta rodina, než jsi odešla, nebo kdy už jsi byla v ČR nebo myslíš ten tady s tou hypotékou?

    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    TRAILER: musela jsem si taky zafiltrovat, jen tak ze zvědavosti....a vypadá to, že ten týpek, co ho citovala v tom prvním příspěvku, potkal nějakou její téměř identickou zahraniční kopii :-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RAINBOF: jsem to celkem trefil :) #feelsold
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    23.12.2011 tu jela ta jeji prvni velka masirka na tema jak shani borce podporena spamem kolazi fotek z dovolene (dohledatelne zde).

    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAVARA: ola la laaa! dekuji ti!! :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BOBESH: Tady v klubu to bude kratšeji, ale jinak tuším že established 2012 AD cca
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Navaro nebo jinej historiku nyxu! Jak dlouho se tohle tady toci? vzdycky prijde nekdo novej. probere s R jeji problemky s byteckem atd. ja bych tipnul takovejch 5,6 let?
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    OVERWATCH: vypisování na diskuzaku je jen špička ledovce (a jeden z důsledků), jejímž odstraněním by teprve mohla začít nesnadná pouť za odstraněním příčin

    takže ano, jsi velmi naivní optimista....ale v pohodě, nejsi v tom sám, prošli jsme si tu tím snad do jednoho všichni ;-)
    viz. SIBILLE:
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TEKKANNE: Dosazeno ;o) Myslel jsem si zpocatku, ze je to horsi pribeh. Tohle jen s vypisovanim se na diskuzaku, se da pry celkem spolehlive odstranit. Jsem optimista... ? ;o)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    TEKKANNE: ... než krutý skéra!!!
    :-D
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    OMNIHASH: záleží...spousta lidí má na i rekreační hulení radši CBD modely než krutý sketa. googli sativa a indica. fajnšmekři - modří, co vědí - si ordinujou model podle toho, jakej stav chtějí mít, proto taky takovej humbuk kolem jednotlivejch odrůd ;-)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    OVERWATCH: jo, já si taky radši vychutnám dobrý víno než herák ;-) drogou samozřejmě může bejt téměř cokoli, rozdíl dělá množství, frekvence a sociálně - ekonomický dopad, který to má na život onoho jedince. herák a alkohol značně vyčnívaj nad ostatníma ještě tou fyzickou závislostí a destrukcí organismu, ale třeba takový automaty nebo závislost na internetu muzou bejt taky likvidační. nutkavá potřeba bejt víc v online prostoru, než fungovat v reálným životě, a vypisovat tam nekonečný tapety úplně cizím lidem i v pracovní době a přijít kvůli tomu o práci....no, dosaď si sám....
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ENDER: Asi těžko, virtuální rytíř je v reálu normální člověk a né 40 letej Ken z reklamy na spodky co ve svejch letech vypadá jako když právě vychodil sportovní gymp a chystá se do fotbalový reprezentace.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    DAPHNEE: Kde jsou ty casy, kdy internet bylo klidny misto s jasnymi pravidly. Muzi byli muzi, zeny byli muzi, a holky byli tajni policajti...
    ENDER
    ENDER --- ---
    TRAILER: je videt, ze jsi vubec nic nepochopil... takhle to vubec neni
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    OMNIHASH: Jako true, mimo zaznam stejne vetsina doktoru lidem rika, at si to sezenou nekde jinde.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MOODYCAT: jo, jsou věci, na který pomáhá THC, ale imho je jich podstatně míň, než CBD, plus ty THC modely jsou v podstatě standardní věci z growshopů, a ty lidi, co to potřebujou, se už dávno zásobujou neoficiálně a levnějš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam