• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:
    REBORNA:

A ty úplně tak cizí nejsi. Tedy ano, viděly jsme se už dávno, ale podivej:

Já psala o tátovi: "On psal, že se o byt nemám zajímat, že jsem ho hrozně naštvala, že jestli se takhle budu chovat, že mi nebude moct se ségrou nijak pomáhat.

A k tomu i bylo, že jsem nechápala, JAKÝ CHOVÁNÍ TÍM MYSLÍ...že jsem se s ním vůbec neviděla, jen jsme řešili částky o bytě..a pak jen byl na schůzce s bývalým snuobencem, pak jsem tátovi ještě volala jen co jsem řešila s mámou, tu knížku znovu, ale že mu peníze přeci dáme a včas.

Pak už jen telefonát babičce o hlídání zvířete před cestou a ať tátovi domluví.

A už následovaly večer ty jeho SMS , že mi babička nepohlídá, tak já mu psala, že to mám domluvený a že ať radši řeší ten byt (na netu krom hledání práce taky odstavce o mateřský, plná hlava jak po návratu zařídim svatbu) a to následovala SMS od něj, že se nemám o byt zajímat, že jsem ho hrozně naštvala (vůbec nevim čím, jen jsem řekla do telefonu o hlídání zvířete babičce mimo jiné, že jsme přeci zatím v nájmu za 18 tis. a že má tátovi domluvit, že přeci ví a sama říkala, že tu věčně nebude, když je jí 92 let, a že táta přeci pak za pár let mohl prodat byt její nebo vůbec neprodávat třeba, ale hlavně neprodávat ten 2+kk, ŽE MU MÁ DOMLUVIT, ŽE JE JASNÝ, ŽE byt je prázdnej a že na její nebo NA MÁMY BYT UŽ MOJE VAJEČNÍKY NEPOČKAJ,,,normální rozumnej rozhovor...

Jenže tátova SMS byla o nějakým mým údajnym ,,chování" a nevím, co tim myslel, muj telefonát s babičkou o hlídání a o bytě ani neslyšel.

Jen ona mu o tom telefonátu něco řekla, ais že nechtěla hlídat to zbíře, aby ho radši pohlídal on, a on si něco domyslel a otočil proti mně schválně, protože byt už měl zaplombovanej a převáděl, což já zatím nevěděla.
    ........
    Tak já na to:

Že nepotřebuju pomáhat, že potřebuju do toho bytu... (no bývalý snoubenec seděl vedle na gauči, já měla rozeslaný životopisy a už byla po PMS, v klidu, měla elán do nějaký nový práce, tehdy ještě byla a ozvala s i jedna dobrá firma na slušný místo, TĚŠILA JSEM SE NA CESTU A JAK VŠE UROVNÁME A PAK JEN TA SVATBA, COŽ NEBYLA JISTOTA BYLDENÍ, ALE PAK NA MIMINKO PROSTĚ V KLIDU.
    .......
    Táta na to V sms:

Že se o byt nemám zajímat. A: Že v tom případě přestává komunikovat."

A TYS MI NA TO NAPSALA:

,,je to jasný jak facka - táta ti jasně řekl, za jakejch okolností je ochoten ti pomáhat (ačkoli ani táta, ani ségra, nejsou zodpovědný za tvůj posranej život, za ten si od ukončení studia či od dovršení 26 let, zodpovídáš sama. dle zákona y dle selskýho rozumu a dobrejch mravů), ale ty to nerespektuješ a místo toho si diktuješ svoje pravidla."

Když to tu tak pečlivě čteš:

A jaký byly tedy podle tebe na základě toho, co jsem sem napsala, ty údajný ,,OKOLNOSTI" za kterých ,,byl ochoten mi pomáhat"??

ŽE něco s léčbami a odborníky mi táta psal až TÝDEN PO TÉ, TEDY AŽ PO ZMIZENÍ BÝVALÝHO SNOUBENCE DO RODIŠTĚ, TU BYLO TAKY, mohla sis to přečíst.

Že táta t nepsal před jeho zmizením a těch SMS o hlídání a bytě, ALE AŽ POTOM, AŽ PO JEHO ZMIZENÍ.

Až pak mi zadržoval peníze z prodeje bytu nebo podíl pod touto záminkou, do tý doby o nějakých odbornících nepadlo ani slovo!!

A ta posloupnost tu byla jasně napsaná už v tom původním příspěvku.

Já život posranej neměla, měla jsem vedle sebe budoucího manžela, chtěla jen babičkou pohlídat zvíře, nadávání o práci už bylo 3 dny pryč, seděli jsme v klidu na gauči a táta
    mi do toho něco psal o hlídání zvířete, že mi ho zabaví nebo co.

Ale já to měla domluvený s babičkou.

Já řešila s nim to, co se ho taky týkalo, co jsme řešili v SMS naposled, tedy ten byt.

A on psal, co mi psal a pak jsme koukli do katastru. A pak jsem se i koukla kolik stojí byty v tý lokalitě a došlo mi to.

Proto jsem v tak nahnutý situaci opustila druhej den byt a jela k babičce, řešit to hlídání zvířete i co mi táta píše, aby si s ním promluvila.

PRÁVĚ ABY TO ŘEŠILA MÁMA (CO BYLA NA DOVLENÝ) NEBO S NÍM BABIČKA (NE JÁ, PROTOŽE UŽ JSEM DEN PŘEDTÍM KVŮLI TOMU NADÁVALA DOMA BÝVALÝMU SNOUBENCI NĚJAKÝ NAŠE RODINNÝ SPORY O BYT A O TÁTOVĚ PŘITELKYNI, CO CHODILA Z MÝHO BYTU KDYSI A CO TO TÁTA JAKO PÍŠE...

Jinak bych, kdyby mi táta nepsal a do hlídání se nemontoval, seděla doma a čekala na bývalýho snoubence, co mi dal ráno normálně pusu a odešel do práce.

Takže by MI NEODEŠEL!!

Ne tehdy a už třeba nikdy!

Ale to on nebyl, byl prodal a v SMS nešlo o respekt, nebo chování, šlo o SMS, jen jsem psala, že nepotřebuju pomáhat, šlo i o dědictví mámy tedy moje, jen jsem mu potřebovala doplatit ten byt a nastěhovat se tam, abych mohla mít konečně DÍTĚ.

Že kdyby byt táta nerozdělil, že by byt samozřejmě dosrala jen máma.

Ale že mě se hodilo že byl její byt ve dvou kusech, abych v jednom mohla mít rodinu, TO JSEM TI PAK NAPSALA.

Ale že byt byl přeci z bytů a dekretu mámy a ne táty, ne se rozdělil, tu bylo už předtím, což jsem psala ještě z práce a četli to tu i známí..

Tak proč jsi reagovala když jsi to ještě nečtla.

Že jsem padlá na hlavu tu píšeš, že mě JAKO SPOLU NAPADL NĚJAKEJ TVUJ FEŤÁK NEBO CO?

No nemyslím si.

Nis jsi tím nezmohla a jen jsi mě tím otravovala. Zkreslovala tu taky informace, překrucovala a prodlužovala to tu.

REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:

Pokud se mám vyjádřit, herák lidi sejme do průserový závislosti hned a pokud neumřou, tak se vzpamatujou a necha toho dřív, než umřou...tam je to buď a nebo.

Nejhorší je dozajista pervitin.. v tom někdo jede dlouho, než skončí právě beďaratej, bezubej a závislej nebo jako magor.

K alkoholu se vyjádřit nemůžu...sama vim, že pln alkoholismus by bylo skoro lepší rozjet až po mimísovi.

Pokud bych si kvůli bývalýmu snoubenci nebo otci s bytem nebo už jen pro prostou zábavu oddělala vínem játra už před mimísem, nemohla byt při rakovině mimíse mít.

Takže rozumné matky kalí ne jen až po vešce, ale ještěpočkají ještě dýl než já, a to do doby, jdy hodí už hotového odkojeného mimíse na krk školce a svý matce a jindy manželovi.

,,nekonečný tapety úplně cizím lidem i v pracovní době a přijít kvůli tomu o práci."

Až na to, že to bylo OBRÁCENĚ - JÁ PSALA O SENAMOVÁNÍ, PAK O BÝVALÝM SNOUBENCI TEDY JEN TOM ROZCHODU, ZATÍM NIC KONKRÉTNĚ A NÁZNAK O BYTĚ, ČLOVĚKU, CO N VÍDAL..

A PAK, PO TOM MYM NAPADENÍ KVŮLI TOMU.

I KVŮLI TOMU NAPADENÍ PŘÍMO:

Psali CIZÍ LIDI MNĚ A DE FACTO TAK I MÝM ZNÁMÝM , CO TI TU MOHLI ČÍST, TAK JSEM JEN VYSVĚTLOVALA NEBO SE BRÁNILA.

A hlavně mě zdrželo na jaře to, jak jsem se složila, když jsem přišla na to, že to napadená nebylo ze zájmu maníka z akce, ale třeba ve zlym.

Že vymysleli, co tak nejstrašnějšího by mi jako ženský mohli provést.. napadlo mě, že by v tom figuroval on, že by si něco vyložil jako pomstu a ne jen nešťastnou reakci milující ženy nebo účelový jednání družky, co už neměla kam jít...

Tak mě z jednoho obrázku napadlo, co mi ho připomněl, že by v tom měl prsty on, což mě úplně zničilo.

Že věděli, že mě zabít nemůžou, tak že vymysleli tohle, druh nejhorší co by mi mohli udělat.

Kdybych to nevěděla, měla bych to za zájem nějkaýho moravskýho kluka co mi chtěl jen pomoct v opilosti, neřešila to, normálně bych už asi pracovala a třeba se i seznámila, třeba i tady.

Máma mi řekla, že nevěří, že by to udělal on, měl v tom prsty on, kvůli nějakýmu krámu, když věděl,že jsem přišla o byt a co asi budi mít i kvůli němu za problémy, že takovej a podle mě ani tak blbej neni.

a já nevěděla proč, za co, co jsem komu udělala...čím jsem si to zasložila.

Kdo co snad nepochopila, nadsázku, nebo že jsem přišla o byt a byla v tom nevinně,,,jen chtěla aby se můj budoucí muž ke mně vrátil...Ale neudělala..

Nikomu nic.

OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TEKKANNE: Dosazeno ;o) Myslel jsem si zpocatku, ze je to horsi pribeh. Tohle jen s vypisovanim se na diskuzaku, se da pry celkem spolehlive odstranit. Jsem optimista... ? ;o)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    OVERWATCH: jo, já si taky radši vychutnám dobrý víno než herák ;-) drogou samozřejmě může bejt téměř cokoli, rozdíl dělá množství, frekvence a sociálně - ekonomický dopad, který to má na život onoho jedince. herák a alkohol značně vyčnívaj nad ostatníma ještě tou fyzickou závislostí a destrukcí organismu, ale třeba takový automaty nebo závislost na internetu muzou bejt taky likvidační. nutkavá potřeba bejt víc v online prostoru, než fungovat v reálným životě, a vypisovat tam nekonečný tapety úplně cizím lidem i v pracovní době a přijít kvůli tomu o práci....no, dosaď si sám....
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ENDER: Asi těžko, virtuální rytíř je v reálu normální člověk a né 40 letej Ken z reklamy na spodky co ve svejch letech vypadá jako když právě vychodil sportovní gymp a chystá se do fotbalový reprezentace.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    DAPHNEE: Kde jsou ty casy, kdy internet bylo klidny misto s jasnymi pravidly. Muzi byli muzi, zeny byli muzi, a holky byli tajni policajti...
    ENDER
    ENDER --- ---
    TRAILER: je videt, ze jsi vubec nic nepochopil... takhle to vubec neni
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    OMNIHASH: Jako true, mimo zaznam stejne vetsina doktoru lidem rika, at si to sezenou nekde jinde.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MOODYCAT: jo, jsou věci, na který pomáhá THC, ale imho je jich podstatně míň, než CBD, plus ty THC modely jsou v podstatě standardní věci z growshopů, a ty lidi, co to potřebujou, se už dávno zásobujou neoficiálně a levnějš.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    OMNIHASH: Ani neni, to co predepisujeme, obsahuje normalne THC.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    OMNIHASH: Jak vlastne dopadl Henryk? Ten uz je ve virtualnim svete neaktivni ne? Nebo ziskava stale dalsi tituly?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    TEKKANNE: rozdíl mezi lékařskou marihuanou a brkama je v účinnejch látkách - CBD vs. THC.

REBORNA: z tohodle příspěvku na mě úplně dejchnul Henryk Lahola a jeho eseje, jak je nemožný si i s třema vejškama najít práci.
    ENDER
    ENDER --- ---
    DAPHNEE: nikdo nerika, ze by to nemohlo byt scifi!
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    KULA: je to obycejny biologicky stroj predprogramovany k neustalemu chteni
    KULA
    KULA --- ---
    NAVARA: to bych asi netvrdil, ale tady je ten povrch značně vyleštěný. Já si nemůžu pomoc, ale slyším prostě dvě staré zahořklé báby, co nemají nic lepšího k tématu, než jen kafrat a dělat hrozně uražené. Ale tak asi se to ve společnosti běžně stává a tady je krasavice jen exponovaná.
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    ENDER: nebyl, chybí tam sex a pan božský, který zachrání situaci :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KULA: Ženy nemají duši, proto potřebují muže :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TEKKANNE: Jo, jo. mam dva kamose, jeden v mladi ulitl na drogach a druhej na alkoholu. Ten z toho heroinu se z toho po sesti letech dostal, a je perfektni a uspesnej clovek, ten alkoholik chlasta dal a uz nema zuby a je uplne v hajzlu. Ale to jen na okraj, ze alkohol muze lidi zdestruovat mnohem vic nez drogy. Na druhou stranu, kdyz vidim dokument Katka a jeji soucasny stav... Vlastne je na tom podobne i ten alkoholik, akorat tne je jeste schopen chodit do prace ale prodava majetek po zastavarnach a podobne... Nicmene od dobreho vina to neodradi. ;o)
    KULA
    KULA --- ---
    NAVARA: však je to jediný, co dokáže. Dělat jakože překvapenou, pohoršenou a psát CAPSLOCKEM!
    Cáklá bude, ale především je hrozně plochá a prázdná co se duše týče.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Nemohl by nekdo vydat ten pribeh jako komix? Je to pribeh plny bidy a utrpeni, ztracenych nadeji a dedictvi...a samozrejme nejake nelecene psychicke poruchy.
    Byl by to bestseller!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Nikdy to tvoje dědictví nebylo a nebude #smirsestim už konečně...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: A přitom kdyby jsi k tomu odborníkovi šla, nemuselo se nic z toho stát - ale ty si raději vymyslíš 101 výmluv, proč to nejde - to je pohodlnější co?
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    ENDER: zapomínáš, že se v kyberprostoru plném šikany domlouvají zásadně nepěkný zlá věc, jako napadení! žádné románky! nic nebude! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam