• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    INSEQUI:
    REBORNA:

Bylo to popsáno jasně..bývalý snoubenec nevypadal jako ty kluci.. Jen byl takovej tipově.. Ale Google najde když zadáš sexy slim man jen ty rádoby dokonalý, ty, co se mi naopak nelíbí.,.po tanovym by letěla každá a byl by třeba kurevník.

Bývalej snoubenec: Nebyl rozhodně žádnej dokonalej model...měl na nose z profilu hrbol a nos měl trochu větší z profilu. Ale ze předu úzkej prostě, co se mně osobně líbí.

Když nás jeden kluk viděl na ulici v létě, když jsem byla ještě v 31 velmi krásná a měla svuj den, zatímco bývalý snoubenec prostě měl umaštěný vlasy a neměl svůj den, tak ten kluk na ulici řekl, což si pamatuju do teď:

,,Taková krásná holka a takovej ošklivej kluk."

Ale tipově z nějakých úhlů byl prostě tmavovlasej fešák...

A postavu měl hubenou..ne jako model...břicho měl povolený, jen prostě NEměl ten pupek.

Ruce neměl svalnatý skoro vůbec, to spíš jen nohy...ale měl je dlouhý a hubený...měl vyšší štíhlou postavu prostě.

Mimísa by po něm měla dlouhý nohy, to není účel ani náhoda, TO JE PROSTÁ VROZENÁ GENETIKA, ŽE SE MI TO TAK LÍBÍ, PROTOŽE PŘÍRODA VÍ, ŽE TAK TO MÁ BÝT!

To ne já,

příroda ví, že zrovna já se sklony k baculkovatění, i když to není na mě vidět, jen mám zadek, ale jsou tam geneticky, se mám spářit s vyšším a hubeným.

a jaký má mát typ obličeje, aby mimísa nevypadala pak třeba v xichtě nosem jako Donna z Beverly Hills nebo Bára Basiková za mlada.

Což se mně nelíbí a byla bych nucena ji odložit kvůli tlustýmu nosu do baby boxu.

A o svaly a modely tu nejde.

REBORNA
    REBORNA --- ---
    INSEQUI:

,,Asi těžko, virtuální rytíř je v reálu normální člověk a né 40 letej Ken z reklamy na spodky co ve svejch letech vypadá jako když právě vychodil sportovní gymp a chystá se do fotbalový reprezentace."

Že je někdo pohlednej a má úžší nos a že je někdo hubenej nebo tedy má od přírody štíhlou postavu a udržuje si ji i do 40 let, jako bývalý snoubenec..

sportem, třeba florbalem, kolem se mnou nebo během, nebo běháním po akcích a udržuje i stravou, NEMUSÍ NUTNĚ ZNAMENAT, ŽE BYCH VYŽADOVALA, ABY TEN ČLOVĚK BYL JAKO KEN Z REKLAMY NA SPODKY CO VYPADÁ, ŽE PRÁVĚ VYCHODIL SPORTOVNÍ ŠKOLU.

Jasně jsem psala, ŽE NEVYŽADUJU NĚJAKÝ SVALY, šlachovitou postavu a six pack na biše.

Jen že se mi líbí hubená nebo štíhlá postava bez pupku...toť vše.

A uber - ve 40 maj muži ze seznamek děti tak v 80 procentech...takže pod 40 určo.

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ENDER: Asi těžko, virtuální rytíř je v reálu normální člověk a né 40 letej Ken z reklamy na spodky co ve svejch letech vypadá jako když právě vychodil sportovní gymp a chystá se do fotbalový reprezentace.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    DAPHNEE: Kde jsou ty casy, kdy internet bylo klidny misto s jasnymi pravidly. Muzi byli muzi, zeny byli muzi, a holky byli tajni policajti...
    ENDER
    ENDER --- ---
    TRAILER: je videt, ze jsi vubec nic nepochopil... takhle to vubec neni
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    OMNIHASH: Jako true, mimo zaznam stejne vetsina doktoru lidem rika, at si to sezenou nekde jinde.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MOODYCAT: jo, jsou věci, na který pomáhá THC, ale imho je jich podstatně míň, než CBD, plus ty THC modely jsou v podstatě standardní věci z growshopů, a ty lidi, co to potřebujou, se už dávno zásobujou neoficiálně a levnějš.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    OMNIHASH: Ani neni, to co predepisujeme, obsahuje normalne THC.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    OMNIHASH: Jak vlastne dopadl Henryk? Ten uz je ve virtualnim svete neaktivni ne? Nebo ziskava stale dalsi tituly?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    TEKKANNE: rozdíl mezi lékařskou marihuanou a brkama je v účinnejch látkách - CBD vs. THC.

REBORNA: z tohodle příspěvku na mě úplně dejchnul Henryk Lahola a jeho eseje, jak je nemožný si i s třema vejškama najít práci.
    ENDER
    ENDER --- ---
    DAPHNEE: nikdo nerika, ze by to nemohlo byt scifi!
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    KULA: je to obycejny biologicky stroj predprogramovany k neustalemu chteni
    KULA
    KULA --- ---
    NAVARA: to bych asi netvrdil, ale tady je ten povrch značně vyleštěný. Já si nemůžu pomoc, ale slyším prostě dvě staré zahořklé báby, co nemají nic lepšího k tématu, než jen kafrat a dělat hrozně uražené. Ale tak asi se to ve společnosti běžně stává a tady je krasavice jen exponovaná.
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    ENDER: nebyl, chybí tam sex a pan božský, který zachrání situaci :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KULA: Ženy nemají duši, proto potřebují muže :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TEKKANNE: Jo, jo. mam dva kamose, jeden v mladi ulitl na drogach a druhej na alkoholu. Ten z toho heroinu se z toho po sesti letech dostal, a je perfektni a uspesnej clovek, ten alkoholik chlasta dal a uz nema zuby a je uplne v hajzlu. Ale to jen na okraj, ze alkohol muze lidi zdestruovat mnohem vic nez drogy. Na druhou stranu, kdyz vidim dokument Katka a jeji soucasny stav... Vlastne je na tom podobne i ten alkoholik, akorat tne je jeste schopen chodit do prace ale prodava majetek po zastavarnach a podobne... Nicmene od dobreho vina to neodradi. ;o)
    KULA
    KULA --- ---
    NAVARA: však je to jediný, co dokáže. Dělat jakože překvapenou, pohoršenou a psát CAPSLOCKEM!
    Cáklá bude, ale především je hrozně plochá a prázdná co se duše týče.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Nemohl by nekdo vydat ten pribeh jako komix? Je to pribeh plny bidy a utrpeni, ztracenych nadeji a dedictvi...a samozrejme nejake nelecene psychicke poruchy.
    Byl by to bestseller!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Nikdy to tvoje dědictví nebylo a nebude #smirsestim už konečně...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: A přitom kdyby jsi k tomu odborníkovi šla, nemuselo se nic z toho stát - ale ty si raději vymyslíš 101 výmluv, proč to nejde - to je pohodlnější co?
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    ENDER: zapomínáš, že se v kyberprostoru plném šikany domlouvají zásadně nepěkný zlá věc, jako napadení! žádné románky! nic nebude! :)
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    ENDER: do včera jsem si to taky myslela a těšila se na happyend, ale obávám se, že dnešní noční šichta to bohužel zazdila.....
    ༼⁰o⁰;༽
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam