INSEQUI:
REBORNA:
Bylo to popsáno jasně..bývalý snoubenec nevypadal jako ty kluci.. Jen byl takovej tipově.. Ale Google najde když zadáš sexy slim man jen ty rádoby dokonalý, ty, co se mi naopak nelíbí.,.po tanovym by letěla každá a byl by třeba kurevník.
Bývalej snoubenec: Nebyl rozhodně žádnej dokonalej model...měl na nose z profilu hrbol a nos měl trochu větší z profilu. Ale ze předu úzkej prostě, co se mně osobně líbí.
Když nás jeden kluk viděl na ulici v létě, když jsem byla ještě v 31 velmi krásná a měla svuj den, zatímco bývalý snoubenec prostě měl umaštěný vlasy a neměl svůj den, tak ten kluk na ulici řekl, což si pamatuju do teď:
,,Taková krásná holka a takovej ošklivej kluk."
Ale tipově z nějakých úhlů byl prostě tmavovlasej fešák...
A postavu měl hubenou..ne jako model...břicho měl povolený, jen prostě NEměl ten pupek.
Ruce neměl svalnatý skoro vůbec, to spíš jen nohy...ale měl je dlouhý a hubený...měl vyšší štíhlou postavu prostě.
Mimísa by po něm měla dlouhý nohy, to není účel ani náhoda, TO JE PROSTÁ VROZENÁ GENETIKA, ŽE SE MI TO TAK LÍBÍ, PROTOŽE PŘÍRODA VÍ, ŽE TAK TO MÁ BÝT!
To ne já,
příroda ví, že zrovna já se sklony k baculkovatění, i když to není na mě vidět, jen mám zadek, ale jsou tam geneticky, se mám spářit s vyšším a hubeným.
a jaký má mát typ obličeje, aby mimísa nevypadala pak třeba v xichtě nosem jako Donna z Beverly Hills nebo Bára Basiková za mlada.
Což se mně nelíbí a byla bych nucena ji odložit kvůli tlustýmu nosu do baby boxu.
A o svaly a modely tu nejde.