• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Má být to, že jsi nelecena v denialu, přitom řešení je TAK snadné...
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,A vidíš, šla tam, zanalyzovali jí, dostala prášky a dokud je poctivě zobe, tak nemívá záchvaty - no, ne moc - a že se tu dokázala rozjet tak, že ji vybanovala půlka správců (me inc.) kde to šlo…"

    A co má bejt.

    Já nevím, co zobe nebo nezobe.
    Nebo co sem psala a proč co začla kvůli nyxu zobat nebo zda i jí někdo něco provedl...ne, jen prostě náhodou přistála do diskuse.


    Ale tady to lidi psali mně, která jsem vloni napsala prakticky anonymně jen o tom, že se seznamuju, o seznamce, v odpovědi na dotaz od člověka, co nás údajně vídal, jen vysvětlila, proč jsem sama a pak v mý jen odpovědi na nějaký kraviny o nějakých labilkách psaných mně nebo o mně od cizího člověka, jsem napsala tak max o PMS, že jsem se měla vdávat, k tomu vysvětlila, že jsem to PMS měla tak dvakrát v roce proto, že už jsme se měli brát a uvažovali o dítěti, takže jsem nebrala i kvůli tomu antikoncepci a že se po roce objevilo PMS zase,

    ...že nemyslím, že bych kvůli tý ztrátě práce, i když unikátní a důležitý práce a neoprávněný zbytečný ztrátě práce (tedy něčeho co jsem chápala a už dobře a čím dál tím líp dělala, co už jen těžko najdu), a i když bývalej do mě rejpnul nevhod, ale stejně, že si nemyslím, že i když nevyspalá a přetažená a ve vedrech, že bych kvůli tomu kvůli tý práci dělala tohle, tedy ten pláč a křik 20 min SAMA OD SEBE, že v tom bylo taky asi to PMS...

    Takže mě dali najít, zdrogovali a provedl mi tohle....protože celá ta diskuse se tady ubírala směrem mýho posílání za nějakými odborníky kvůli tomu. Od tý doby a i na podzim, kdy jsem psala upřímně o seznamce s stačilo na mě pak nereagovat.

    Morče žilo, já měla práci, nic netušila.

    A kdo je správce jsem s dívala už předtím, když jsem ještě byla stručná a v tématu a byla tu skoro anonymně, aniž by mě někdo znal, až na pár známých, co to tu ještě nečetli, kdo je správce, to tu bylo vidět.


    To jsem se dívala, že mi to bylo divný, proč mě jakoby korigují nebo obtěžují úplně cizí uživatelé.
    Když jsem se jen šla podívat, kde dělaj známí akci nebo jsem se sem z práce podívala, co za blbiny mi už psala i známá známých. Tak jsem jen vysvětlovala a vracela se k seznamce.

    Ještě, když jsem seděla v práci a psala o seznamování.


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TRAILER:

    ,,Hele, jestli jsi alespoň trochu pěkná, tak se můžeš seznámit rychle. Jen u toho vypni hlavu."

    Ale kde a jak a s kým??!!

    Jaký muži jsou na seznamce, co mi píšou, jsem psala - mimopražský a dědci, minimálně taťuldové pupkatí.

    Pak ti mladší když pominu cizince a přistěhovalce, jsou ti mladý pod 27, co chtěli jen sex, nebo nějaký odložený obluďáci.

    I kdyby ti pod 27 nechtěli sex, tak mě tady ti dva psali, že nemám v 36 balit ty pod 30 a že by měli jen jako Stifflerku.

    A jaký muži jsou v klubech: kedry, cizinci, mladý kluci pod 30, jsem psala taky...na tý naší menší (tedy v ČR menší scéně) samý ženatý a dětnatý.

    O seznamování na kole mi nebo v bazénu mi poradit můžeš.

    Že jsou v okolí přistěhovalci a Romajzlové a na koupáku taky, tu bylo...

    Málem jsem zapomněla na šotky, teplouše, gaye a homouše...nic proti nim, ale asi je něco na tom, že bude potřba nějaký přeonačit, aby mě nějakej chtěl a měl mimíse, nebo jin alespoň odebrat byty :/

    Ale to v první řadě přistěhovalcům, až v druhý teplajzníkům, ti bi třeba zmoudří a třeba nějakýho okouzlím inteligencí nebo oblečením nebo z lítosti že by se mnou byl nějakej... hezkej a voňavej ten hubenej v těch šedejch undroš kalohotách moc moc pěknej byl... měl na akci i nad Náplavkou čekaje na tramvaj i pak jinde v Crossu tam toho přítele a moc mu to slušelo tedy...přítel si ho jistě neváží a neocení, teplouš zákeřnej manipulátorskej!


    Ale jinak tedy SEZNÁMIT RYCHLE: kde a jak a s kým??!!

    Lokalita Praha, město.

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Stejně je úžasný, jak tvoje podvědomí ví, že jsi ve skutečnosti nesnesitelná p..a a nutí tě rovnou počítat s rozvodem :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TRAILER:

    Maj vyšší platy A NEZNÁM NĚMĚCKÝ ZÁKONY NY UBYTOVÁNÍ DRUŽEK S DĚTMI, rozvedených MANŽELEK S DĚTMI.

    Zda tam maj nějaký právní nároky na to užívací právo k nemovitosti bývalýho manžela...

    Ano, zůstat s dítětem, třeba bez práce kojící v nájmu za 18 tis. můžou, ale zda dostanou jen 3000 alimenty na dítě a ,,starej se", to nevím...


    Maj jiný zákony asi.

    Můžeš klidně dohledat německý občanský zákoník, zda tam snad žena svatbou nějaký jistoty a záruky na bydlení s dítětem získává a zda se muž pak stěhuje..

    Vdala bych se tam, ale němčinu jsem zapomněla a nerada Helmuty.

    Měla jsem se vát a mít dítě a byt tady, doma ;( ;(



    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Ja vim. Btw doufam, ze ten prusvih je jenom tady, akorat tezsi pripad https://cs.wikipedia.org/wiki/Netolismus
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:
    REBORNA:

    A ty úplně tak cizí nejsi. Tedy ano, viděly jsme se už dávno, ale podivej:

    Já psala o tátovi: "On psal, že se o byt nemám zajímat, že jsem ho hrozně naštvala, že jestli se takhle budu chovat, že mi nebude moct se ségrou nijak pomáhat.

    A k tomu i bylo, že jsem nechápala, JAKÝ CHOVÁNÍ TÍM MYSLÍ...že jsem se s ním vůbec neviděla, jen jsme řešili částky o bytě..a pak jen byl na schůzce s bývalým snuobencem, pak jsem tátovi ještě volala jen co jsem řešila s mámou, tu knížku znovu, ale že mu peníze přeci dáme a včas.

    Pak už jen telefonát babičce o hlídání zvířete před cestou a ať tátovi domluví.

    A už následovaly večer ty jeho SMS , že mi babička nepohlídá, tak já mu psala, že to mám domluvený a že ať radši řeší ten byt (na netu krom hledání práce taky odstavce o mateřský, plná hlava jak po návratu zařídim svatbu) a to následovala SMS od něj, že se nemám o byt zajímat, že jsem ho hrozně naštvala (vůbec nevim čím, jen jsem řekla do telefonu o hlídání zvířete babičce mimo jiné, že jsme přeci zatím v nájmu za 18 tis. a že má tátovi domluvit, že přeci ví a sama říkala, že tu věčně nebude, když je jí 92 let, a že táta přeci pak za pár let mohl prodat byt její nebo vůbec neprodávat třeba, ale hlavně neprodávat ten 2+kk, ŽE MU MÁ DOMLUVIT, ŽE JE JASNÝ, ŽE byt je prázdnej a že na její nebo NA MÁMY BYT UŽ MOJE VAJEČNÍKY NEPOČKAJ,,,normální rozumnej rozhovor...

    Jenže tátova SMS byla o nějakým mým údajnym ,,chování" a nevím, co tim myslel, muj telefonát s babičkou o hlídání a o bytě ani neslyšel.

    Jen ona mu o tom telefonátu něco řekla, ais že nechtěla hlídat to zbíře, aby ho radši pohlídal on, a on si něco domyslel a otočil proti mně schválně, protože byt už měl zaplombovanej a převáděl, což já zatím nevěděla.
    ........
    Tak já na to:

    Že nepotřebuju pomáhat, že potřebuju do toho bytu... (no bývalý snoubenec seděl vedle na gauči, já měla rozeslaný životopisy a už byla po PMS, v klidu, měla elán do nějaký nový práce, tehdy ještě byla a ozvala s i jedna dobrá firma na slušný místo, TĚŠILA JSEM SE NA CESTU A JAK VŠE UROVNÁME A PAK JEN TA SVATBA, COŽ NEBYLA JISTOTA BYLDENÍ, ALE PAK NA MIMINKO PROSTĚ V KLIDU.
    .......
    Táta na to V sms:

    Že se o byt nemám zajímat. A: Že v tom případě přestává komunikovat."

    A TYS MI NA TO NAPSALA:

    ,,je to jasný jak facka - táta ti jasně řekl, za jakejch okolností je ochoten ti pomáhat (ačkoli ani táta, ani ségra, nejsou zodpovědný za tvůj posranej život, za ten si od ukončení studia či od dovršení 26 let, zodpovídáš sama. dle zákona y dle selskýho rozumu a dobrejch mravů), ale ty to nerespektuješ a místo toho si diktuješ svoje pravidla."


    Když to tu tak pečlivě čteš:

    A jaký byly tedy podle tebe na základě toho, co jsem sem napsala, ty údajný ,,OKOLNOSTI" za kterých ,,byl ochoten mi pomáhat"??

    ŽE něco s léčbami a odborníky mi táta psal až TÝDEN PO TÉ, TEDY AŽ PO ZMIZENÍ BÝVALÝHO SNOUBENCE DO RODIŠTĚ, TU BYLO TAKY, mohla sis to přečíst.

    Že táta t nepsal před jeho zmizením a těch SMS o hlídání a bytě, ALE AŽ POTOM, AŽ PO JEHO ZMIZENÍ.

    Až pak mi zadržoval peníze z prodeje bytu nebo podíl pod touto záminkou, do tý doby o nějakých odbornících nepadlo ani slovo!!

    A ta posloupnost tu byla jasně napsaná už v tom původním příspěvku.

    Já život posranej neměla, měla jsem vedle sebe budoucího manžela, chtěla jen babičkou pohlídat zvíře, nadávání o práci už bylo 3 dny pryč, seděli jsme v klidu na gauči a táta
    mi do toho něco psal o hlídání zvířete, že mi ho zabaví nebo co.

    Ale já to měla domluvený s babičkou.


    Já řešila s nim to, co se ho taky týkalo, co jsme řešili v SMS naposled, tedy ten byt.

    A on psal, co mi psal a pak jsme koukli do katastru. A pak jsem se i koukla kolik stojí byty v tý lokalitě a došlo mi to.

    Proto jsem v tak nahnutý situaci opustila druhej den byt a jela k babičce, řešit to hlídání zvířete i co mi táta píše, aby si s ním promluvila.

    PRÁVĚ ABY TO ŘEŠILA MÁMA (CO BYLA NA DOVLENÝ) NEBO S NÍM BABIČKA (NE JÁ, PROTOŽE UŽ JSEM DEN PŘEDTÍM KVŮLI TOMU NADÁVALA DOMA BÝVALÝMU SNOUBENCI NĚJAKÝ NAŠE RODINNÝ SPORY O BYT A O TÁTOVĚ PŘITELKYNI, CO CHODILA Z MÝHO BYTU KDYSI A CO TO TÁTA JAKO PÍŠE...

    Jinak bych, kdyby mi táta nepsal a do hlídání se nemontoval, seděla doma a čekala na bývalýho snoubence, co mi dal ráno normálně pusu a odešel do práce.

    Takže by MI NEODEŠEL!!

    Ne tehdy a už třeba nikdy!


    Ale to on nebyl, byl prodal a v SMS nešlo o respekt, nebo chování, šlo o SMS, jen jsem psala, že nepotřebuju pomáhat, šlo i o dědictví mámy tedy moje, jen jsem mu potřebovala doplatit ten byt a nastěhovat se tam, abych mohla mít konečně DÍTĚ.

    Že kdyby byt táta nerozdělil, že by byt samozřejmě dosrala jen máma.

    Ale že mě se hodilo že byl její byt ve dvou kusech, abych v jednom mohla mít rodinu, TO JSEM TI PAK NAPSALA.

    Ale že byt byl přeci z bytů a dekretu mámy a ne táty, ne se rozdělil, tu bylo už předtím, což jsem psala ještě z práce a četli to tu i známí..

    Tak proč jsi reagovala když jsi to ještě nečtla.

    Že jsem padlá na hlavu tu píšeš, že mě JAKO SPOLU NAPADL NĚJAKEJ TVUJ FEŤÁK NEBO CO?

    No nemyslím si.

    Nis jsi tím nezmohla a jen jsi mě tím otravovala. Zkreslovala tu taky informace, překrucovala a prodlužovala to tu.



    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Tak to ona si klidně naplánuje. Ale nakonec bude sedět v cyklistický helmě celý den tady a reagovat a reagovat. Klidně sama na sebe. Večer tady všechny sprdne, že chtěla na kolo, ale my jí to znemožnili.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    olol :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    REBORNA: Jenže okolo 40 má to břicho téměž každej chlap, nemusí mít pivas jako pantáta co v místní knajpě večer co večer vzpírá pulitry, ale nějakej prostě má. Z lidí okolo sebe znám jen jednoho co je šlachoun, ale ten to má pekelně vydřený. Plus teda má už dlouho rodinu.
    Narážím na to že 40 letejch šlachounů je fakt málo, 99% jich je zadanejch a když se zaměřím na to 1% tak ano na to myslet můžeš, ale ruku na srdce, to dřív pojede čert na bruslích do práce než ty takovýho sbalíš a pokud už teda v pekle kupujou brusle a hledaj na youtube návod jak na nich jezdit, tak to rozhodně nebude ve 4 ráno na technopárty.
    A pokud teda v tom pekle vrchní belzebub rozdává brusle, tak zkus třeba národku nebo palmovku, tam možná někde mezi poblitym chodníkem a kmotrovskym autobusákem nějakýho najdeš, ale sportovce nečekej.
    A teď teda bez humoru, máš tomu jednomu procentu nezadanejch šlachounů co nabídnout, protože si opravdu nemyslím že tihle čekají na průměrnou nezaměstnanou Rebornu z Prahy. Takovej muž si totiž vybírá taky, a možná ještě víc než ty.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:

    Pokud se mám vyjádřit, herák lidi sejme do průserový závislosti hned a pokud neumřou, tak se vzpamatujou a necha toho dřív, než umřou...tam je to buď a nebo.

    Nejhorší je dozajista pervitin.. v tom někdo jede dlouho, než skončí právě beďaratej, bezubej a závislej nebo jako magor.

    K alkoholu se vyjádřit nemůžu...sama vim, že pln alkoholismus by bylo skoro lepší rozjet až po mimísovi.

    Pokud bych si kvůli bývalýmu snoubenci nebo otci s bytem nebo už jen pro prostou zábavu oddělala vínem játra už před mimísem, nemohla byt při rakovině mimíse mít.

    Takže rozumné matky kalí ne jen až po vešce, ale ještěpočkají ještě dýl než já, a to do doby, jdy hodí už hotového odkojeného mimíse na krk školce a svý matce a jindy manželovi.

    ,,nekonečný tapety úplně cizím lidem i v pracovní době a přijít kvůli tomu o práci."

    Až na to, že to bylo OBRÁCENĚ - JÁ PSALA O SENAMOVÁNÍ, PAK O BÝVALÝM SNOUBENCI TEDY JEN TOM ROZCHODU, ZATÍM NIC KONKRÉTNĚ A NÁZNAK O BYTĚ, ČLOVĚKU, CO N VÍDAL..

    A PAK, PO TOM MYM NAPADENÍ KVŮLI TOMU.

    I KVŮLI TOMU NAPADENÍ PŘÍMO:

    Psali CIZÍ LIDI MNĚ A DE FACTO TAK I MÝM ZNÁMÝM , CO TI TU MOHLI ČÍST, TAK JSEM JEN VYSVĚTLOVALA NEBO SE BRÁNILA.

    A hlavně mě zdrželo na jaře to, jak jsem se složila, když jsem přišla na to, že to napadená nebylo ze zájmu maníka z akce, ale třeba ve zlym.

    Že vymysleli, co tak nejstrašnějšího by mi jako ženský mohli provést.. napadlo mě, že by v tom figuroval on, že by si něco vyložil jako pomstu a ne jen nešťastnou reakci milující ženy nebo účelový jednání družky, co už neměla kam jít...


    Tak mě z jednoho obrázku napadlo, co mi ho připomněl, že by v tom měl prsty on, což mě úplně zničilo.

    Že věděli, že mě zabít nemůžou, tak že vymysleli tohle, druh nejhorší co by mi mohli udělat.

    Kdybych to nevěděla, měla bych to za zájem nějkaýho moravskýho kluka co mi chtěl jen pomoct v opilosti, neřešila to, normálně bych už asi pracovala a třeba se i seznámila, třeba i tady.

    Máma mi řekla, že nevěří, že by to udělal on, měl v tom prsty on, kvůli nějakýmu krámu, když věděl,že jsem přišla o byt a co asi budi mít i kvůli němu za problémy, že takovej a podle mě ani tak blbej neni.


    a já nevěděla proč, za co, co jsem komu udělala...čím jsem si to zasložila.

    Kdo co snad nepochopila, nadsázku, nebo že jsem přišla o byt a byla v tom nevinně,,,jen chtěla aby se můj budoucí muž ke mně vrátil...Ale neudělala..


    Nikomu nic.



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    INSEQUI:
    REBORNA:

    Bylo to popsáno jasně..bývalý snoubenec nevypadal jako ty kluci.. Jen byl takovej tipově.. Ale Google najde když zadáš sexy slim man jen ty rádoby dokonalý, ty, co se mi naopak nelíbí.,.po tanovym by letěla každá a byl by třeba kurevník.


    Bývalej snoubenec: Nebyl rozhodně žádnej dokonalej model...měl na nose z profilu hrbol a nos měl trochu větší z profilu. Ale ze předu úzkej prostě, co se mně osobně líbí.

    Když nás jeden kluk viděl na ulici v létě, když jsem byla ještě v 31 velmi krásná a měla svuj den, zatímco bývalý snoubenec prostě měl umaštěný vlasy a neměl svůj den, tak ten kluk na ulici řekl, což si pamatuju do teď:

    ,,Taková krásná holka a takovej ošklivej kluk."

    Ale tipově z nějakých úhlů byl prostě tmavovlasej fešák...


    A postavu měl hubenou..ne jako model...břicho měl povolený, jen prostě NEměl ten pupek.

    Ruce neměl svalnatý skoro vůbec, to spíš jen nohy...ale měl je dlouhý a hubený...měl vyšší štíhlou postavu prostě.

    Mimísa by po něm měla dlouhý nohy, to není účel ani náhoda, TO JE PROSTÁ VROZENÁ GENETIKA, ŽE SE MI TO TAK LÍBÍ, PROTOŽE PŘÍRODA VÍ, ŽE TAK TO MÁ BÝT!

    To ne já,

    příroda ví, že zrovna já se sklony k baculkovatění, i když to není na mě vidět, jen mám zadek, ale jsou tam geneticky, se mám spářit s vyšším a hubeným.

    a jaký má mát typ obličeje, aby mimísa nevypadala pak třeba v xichtě nosem jako Donna z Beverly Hills nebo Bára Basiková za mlada.

    Což se mně nelíbí a byla bych nucena ji odložit kvůli tlustýmu nosu do baby boxu.

    A o svaly a modely tu nejde.




    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OVERWATCH: plánovat neumí - zkoušeli jsme; obdobně jako primitivní národy žijí přítomností a neumí plánovat ani do příští sklizně, R je ještě zabržděnější a žije výhradně minulostí
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: A co si udelat nejakej akcni plan? Jako naplanovat si ze vezmes kolo a pujdes na projizdku. Endorfiny se vyplavi a nebudes ve stavu breku.

    Rozdil mezi akutni psychickou poruchou a psychickou nemoci je ten, ze dusledky psychicky nemoci se rozjizdi bez vnejsich podnetu, kdezto u akutni poruchy jsou reakci na jejich zaklade. Ty dusledky u obou byvaji dost podobny. Hodne zjednodusene.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    INSEQUI:

    ,,Asi těžko, virtuální rytíř je v reálu normální člověk a né 40 letej Ken z reklamy na spodky co ve svejch letech vypadá jako když právě vychodil sportovní gymp a chystá se do fotbalový reprezentace."

    Že je někdo pohlednej a má úžší nos a že je někdo hubenej nebo tedy má od přírody štíhlou postavu a udržuje si ji i do 40 let, jako bývalý snoubenec..

    sportem, třeba florbalem, kolem se mnou nebo během, nebo běháním po akcích a udržuje i stravou, NEMUSÍ NUTNĚ ZNAMENAT, ŽE BYCH VYŽADOVALA, ABY TEN ČLOVĚK BYL JAKO KEN Z REKLAMY NA SPODKY CO VYPADÁ, ŽE PRÁVĚ VYCHODIL SPORTOVNÍ ŠKOLU.

    Jasně jsem psala, ŽE NEVYŽADUJU NĚJAKÝ SVALY, šlachovitou postavu a six pack na biše.

    Jen že se mi líbí hubená nebo štíhlá postava bez pupku...toť vše.

    A uber - ve 40 maj muži ze seznamek děti tak v 80 procentech...takže pod 40 určo.


    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: To že nevyďěláváš jako běloch a nemůžeš si dovolit 18k nájem není problém nikoho jiného (exsnoubence, táty, prarodičů,...) než tebe - jsi dospělá, právní způsobilost omezenou nemáš a tudíž ty a pouze jen ty jsi se měla postarat buď o vyšší příjmy anebo nižší výdaje
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,Pokud tam byl nějaký spor, měla ho skutečně řešit máma - ty se v tom nípeš naprosto zbytečně."

    Ale to já byla ten, kdo zůstal v tom bytě za těch 18 tis. /měs.

    Já se potřebovala stěhovat, třebas i zkusit ještě za ním zkusit to urovnat na Moravu a nejdřív potřebovala s tátou vypořádat peníze z toho druhýho mámy tedy mýho a ségry bytu.

    Máma na katastru byla, že tam v tom bytě byly nějaký moje věci a její nábytek...já u toho nebyla...jen slyšela něco, co ta paní prej mámě řekla, že prej po takovym člověku zůstanou jen dluhy.

    Asi nevěděla, že táta je ing., dluhy neměl a měl naopak ten pozemek, co dědil, o jehož znehodnocení se ještě toho času soudil.

    A mně tim doničil život..stejně pak ten pozemek prodal, když už byl bývalej pryč. Kdyby to udělal před tím, byt se nemusal prodat už vůbec ten 2+kk co jsem chtěla na mimino a vše by bylo jinak.

    Každopádně já byla ten, koho táta posílal za nějakými odporníky a zadržoval me peníze a psal mně, protože to já se měla vdávat a chtěla ten byt na založení rodiny a potřebovala se někam stěhovat, e máma, máma byt má. Odnesla jsem to já.

    Napadl snad pak mou matku??

    Ne, napadl mně, udělal to mě, co jsem jen milovala svýho mže a chtěla se vdát a mít bezpečný bydlení pro mě a dítě jistý, jen odnesla spor rodičů o byt letitej a jen nepochopila ten rozchod a to s tim bytem a nejdřív proč a kam mě táta posílá..a napsala to sem...a to už jsem se z rozchodu vzpamatovala po měsících a řešila práci a seznamování a vše mohlo být v pohodě.

    ..že pak jen oddaloval převod peněz mi pak došlo.

    Jen jsem to nepochopila celý, že jsem ani s tátou ani s bývalým snoubencem pak neměla možnost mluvit osobně a nejdřív nechápala, kdo je ten hajzl a lhář.





    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TRAILER:

    ,,Lidi se scházejí a rozcházejí. To je normální."

    Ale my se měli brát... on byl místo mě na tý schůzce s tátou..tedy mohli jsme tam být oba, já bych se z práce odpol dřív uvolnila..

    (Kdybych tam byla, bylo by mě jasný, co táta jak říkal a vymýšlel....odhalila t a věděla hned, jak pak postupovat ve věci toho náhradního bytu nebo slíbenýho podílu alespoň.

    A nikdy by se nestalo to tady.. ten průběh rozchodu, pak co jsem sem psala, ani to jak mě napadli.

    I proto jsem přišla o práci, proto jsem se na jaře zhroutila a nehledala ji včas...)

    Ale bývalý snoubenec mi řekl, že budou mít schůzku s tátou spolu a že to s tátou vyřídí. Měl mu jen potvrdit, že mi přidá na byt, půjčí 200-300 tis. a že tím pádem skoro celej ten milion pro tátu mám, že si byt koupím tedy doplatím..

    (a zmizel a nepomohl mi s tátou a ani řešit bydlení,.

    ale kdybyhc byla jako družka nebo manželka stále v tý jeho pidi-garsonce, možná by i musel, řešit pro mě už po třech letech soužití náhradní bydlení...

    ale on mě ještě něchal koupat v tom, jak mě trápil táta a obtěžoval maily a ještě do mailu psal, že bych měla fakt jít za nějakým odborníkem, a nechal mě v tom, psát bezmocně desítky mailů, nechal mě v tom, co mi táta kvůli němu psal o nějakých odborníkách nějaký nesmysly, a dával mi ultimáta nějaký a zadržoval ty slíbený peníze z bytu, já je nechtěla, já chtěla ten byt na mimino, že jsem se měla vdávat.)

    Tady se zase dočteš bláboly a zkreslování toho, jak jsem to chtěla před svatbou a dítětem řešit.. ano, od člověka, co sem do Prahy asi přilezl jako Lucie a byt tu taky nemá, hádám...ani děti a kdyby je měl, v nájmu za 18 tis., podělal by se...nebo spíš pak jeho žena, co by pak v tom bytě zůstala s dítětem a neměla kam jít...

    ,,Představa, že musíš mít vlastní byt a dokonce napsaný na tebe, abys mohla vychovat děti"

    takže přepíšu na to, o co tu běželo skutečně:

    ne vychovat, ale BYDLET, byt nevychovává, ale bydlí se v něm že. Tedy přepíšu:

    ,,Představa, že musíš mít vlastní byt a dokonce napsaný úplně nebo z ČÁSTI na tebe (tak tam bylo jasný, že nemohl být psanej na býv. sn, když by dal tedy MNĚ půjčil pro tátu na záchranu bytu, aby ho táta neprodal, jen 200 nebo 300 tis.,, abys mohla bydlet pak s dítětem"

    to jest:

    ,,Představa, že musíš mít vlastní byt a dokonce napsaný úplně nebo z ČÁSTI na tebe, abys mohla bydlet pak s dítětem"


    TO NENÍ PŘEDSTAVA, TO JE ZÁKON. Psanej!

    Kdo by svym bydlením spoléhal na větu: pokud se strany nedohodnou jinak...zaniká manželovi/lce užívací právo k bytu...

    JAKO SPOLÉHAL PAK NA TO, ŽE SE NĚKDO NĚJAK ,,DOHODNE", spoléhal na to bydlením svým a bydlením dítěte, co si chce mít dál v péči...


    Ten je podle mě naivní a blbej,..ne já.

    A žrát brambory na loupačku se zelím, jak psala G., fakt ne e.

    Brambory skoro nejím a ZELÍ NEMUSÍM... a děti to nemusí už VŮBEC!


    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Pokud tam byl nějaký sport, měla ho skutečně řešit máma - ty se v tom nípeš naprosto zbytečně.

    REBORNA: A vidíš, šla tam, zanalyzovali jí, dostala prášky a dokud je poctivě zobe, tak nemívá záchvaty - no, ne moc - a že se tu dokázala rozjet tak, že ji vybanovala půlka správců (me inc.) kde to šlo…
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ENDER:

    K psychologovi tu třeba posílali i Z., jen proto, že se mě zastala, ta o sobě psala, že má psychologa...mně do pošty předtím psalo vloni na začátku roku víc lidí...slečna na pro radu o PMS, protože o něm jsem psala, kdy já kontrovala že s antikoncepcí jí neporadím, protože já měla PMS tak max 3 x v roce a zvládala to.

    Pak týpek, co prej měl nějaký psychický potíže...

    Tak následoval kontr, že sem nikdo nemá psát těm lidem, co měli kdysi poruchu, že by neměli mít děti.

    Zopakovala jsem to jen logicky s přihlédnutím k tomu, že už vím, proč mě tu ty svině někam za odborníky taky posílali, UŽ PO DRUHÝ ZDE... pokud taky nevíš, co to je akutní krátkodobá porucha po rozvodu/porodu/potratu/drogách a jmenovala jsem nespočet dalších možných poruch a důvodů, že je to přechodná záležitost, ať už na několik let, nebo jen dva měsíce nebo prázdniny nebo dokonce jen na několik dní a rozhovor u psychologa....a jakej je rozdíl mezi krátkodobou tedy akutní poruchou a PSYCHICKOU NEMOCÍ A JAK SE TO OBOJE ZÁROVEĎ LIŠÍ OD mý SOUČASNOSTI!!, tedy ani to ne, minulosti, jen PMS před dvěma lety, co bylo znovu až po asi půl roce teprve! a člověka, co chvíli nadává a brečí že přišel neoprávněnně kvůli pomluvě kolegyně o práci, co mu už perfektně šla a už zase levou zadní (na základě praxe kdysi a hledání tý podobný práce v oboru 6 let!!), TAK UTFG..

    a muj příspěvek je zde

    :

    [ REBORNA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    ,,když ji právník říká zda má či nemá nárok na ten byt? Protože ty nemáš ani jedno - pořád tvrdíš, jak jsi měla něco dědit, přitom se tě žádné dědictví netýká, oba tví rodiče jsou naživu"

    Ale její rodiče byli taky na živu.

    Otec její v tom ani nefiguroval narozdíl od mýho případu.

    U ní v tom figurovala její matka a její přítel, a ta slečna byla v bytě babičky, což byla maminka tý její mámy...

    A ta její matka měla na ní řeči, že na byt nemá nárok.

    Ale pak v bytě mohla zůstat a je tam po smrti tý babičky dál, s dětmi a druhým přítelem, co tma ta malý poplatky platí.

    U mě v tom figuroval otec, co prodal byt, co byl původně z bytu mámy s taky takovým velmi nízkým dekretovým nájmem v centru, co se pak i po rozhodnutí táty dělil na ty dva na sídlišti, kam nás Italové kupující celý činžák přestěhovali.

    Já se snažila to tu z tý práce vysvětlit, ale neměla jsem na to někdy kapacitu.

    A očekávala jsem pomoc.


    Nevěděla jsem, že marně, že jsou ty i lidi, co mě dali napadnout jen proto, co jsem sem napsala.






    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam