TRAILER:
,,Lidi se scházejí a rozcházejí. To je normální."
Ale my se měli brát... on byl místo mě na tý schůzce s tátou..tedy mohli jsme tam být oba, já bych se z práce odpol dřív uvolnila..
(Kdybych tam byla, bylo by mě jasný, co táta jak říkal a vymýšlel....odhalila t a věděla hned, jak pak postupovat ve věci toho náhradního bytu nebo slíbenýho podílu alespoň.
A nikdy by se nestalo to tady.. ten průběh rozchodu, pak co jsem sem psala, ani to jak mě napadli.
I proto jsem přišla o práci, proto jsem se na jaře zhroutila a nehledala ji včas...)
Ale bývalý snoubenec mi řekl, že budou mít schůzku s tátou spolu a že to s tátou vyřídí. Měl mu jen potvrdit, že mi přidá na byt, půjčí 200-300 tis. a že tím pádem skoro celej ten milion pro tátu mám, že si byt koupím tedy doplatím..
(a zmizel a nepomohl mi s tátou a ani řešit bydlení,.
ale kdybyhc byla jako družka nebo manželka stále v tý jeho pidi-garsonce, možná by i musel, řešit pro mě už po třech letech soužití náhradní bydlení...
ale on mě ještě něchal koupat v tom, jak mě trápil táta a obtěžoval maily a ještě do mailu psal, že bych měla fakt jít za nějakým odborníkem, a nechal mě v tom, psát bezmocně desítky mailů, nechal mě v tom, co mi táta kvůli němu psal o nějakých odborníkách nějaký nesmysly, a dával mi ultimáta nějaký a zadržoval ty slíbený peníze z bytu, já je nechtěla, já chtěla ten byt na mimino, že jsem se měla vdávat.)
Tady se zase dočteš bláboly a zkreslování toho, jak jsem to chtěla před svatbou a dítětem řešit.. ano, od člověka, co sem do Prahy asi přilezl jako Lucie a byt tu taky nemá, hádám...ani děti a kdyby je měl, v nájmu za 18 tis., podělal by se...nebo spíš pak jeho žena, co by pak v tom bytě zůstala s dítětem a neměla kam jít...
,,Představa, že musíš mít vlastní byt a dokonce napsaný na tebe, abys mohla vychovat děti"
takže přepíšu na to, o co tu běželo skutečně:
ne vychovat, ale BYDLET, byt nevychovává, ale bydlí se v něm že. Tedy přepíšu:
,,Představa, že musíš mít vlastní byt a dokonce napsaný úplně nebo z ČÁSTI na tebe (tak tam bylo jasný, že nemohl být psanej na býv. sn, když by dal tedy MNĚ půjčil pro tátu na záchranu bytu, aby ho táta neprodal, jen 200 nebo 300 tis.,, abys mohla bydlet pak s dítětem"
to jest:
,,Představa, že musíš mít vlastní byt a dokonce napsaný úplně nebo z ČÁSTI na tebe, abys mohla bydlet pak s dítětem"
TO NENÍ PŘEDSTAVA, TO JE ZÁKON. Psanej!
Kdo by svym bydlením spoléhal na větu: pokud se strany nedohodnou jinak...zaniká manželovi/lce užívací právo k bytu...
JAKO SPOLÉHAL PAK NA TO, ŽE SE NĚKDO NĚJAK ,,DOHODNE", spoléhal na to bydlením svým a bydlením dítěte, co si chce mít dál v péči...
Ten je podle mě naivní a blbej,..ne já.
A žrát brambory na loupačku se zelím, jak psala G., fakt ne e.
Brambory skoro nejím a ZELÍ NEMUSÍM... a děti to nemusí už VŮBEC!