TEKKANNE:
REBORNA:
A ty úplně tak cizí nejsi. Tedy ano, viděly jsme se už dávno, ale podivej:
Já psala o tátovi: "On psal, že se o byt nemám zajímat, že jsem ho hrozně naštvala, že jestli se takhle budu chovat, že mi nebude moct se ségrou nijak pomáhat.
A k tomu i bylo, že jsem nechápala, JAKÝ CHOVÁNÍ TÍM MYSLÍ...že jsem se s ním vůbec neviděla, jen jsme řešili částky o bytě..a pak jen byl na schůzce s bývalým snuobencem, pak jsem tátovi ještě volala jen co jsem řešila s mámou, tu knížku znovu, ale že mu peníze přeci dáme a včas.
Pak už jen telefonát babičce o hlídání zvířete před cestou a ať tátovi domluví.
A už následovaly večer ty jeho SMS , že mi babička nepohlídá, tak já mu psala, že to mám domluvený a že ať radši řeší ten byt (na netu krom hledání práce taky odstavce o mateřský, plná hlava jak po návratu zařídim svatbu) a to následovala SMS od něj, že se nemám o byt zajímat, že jsem ho hrozně naštvala (vůbec nevim čím, jen jsem řekla do telefonu o hlídání zvířete babičce mimo jiné, že jsme přeci zatím v nájmu za 18 tis. a že má tátovi domluvit, že přeci ví a sama říkala, že tu věčně nebude, když je jí 92 let, a že táta přeci pak za pár let mohl prodat byt její nebo vůbec neprodávat třeba, ale hlavně neprodávat ten 2+kk, ŽE MU MÁ DOMLUVIT, ŽE JE JASNÝ, ŽE byt je prázdnej a že na její nebo NA MÁMY BYT UŽ MOJE VAJEČNÍKY NEPOČKAJ,,,normální rozumnej rozhovor...
Jenže tátova SMS byla o nějakým mým údajnym ,,chování" a nevím, co tim myslel, muj telefonát s babičkou o hlídání a o bytě ani neslyšel.
Jen ona mu o tom telefonátu něco řekla, ais že nechtěla hlídat to zbíře, aby ho radši pohlídal on, a on si něco domyslel a otočil proti mně schválně, protože byt už měl zaplombovanej a převáděl, což já zatím nevěděla.
........
Tak já na to:
Že nepotřebuju pomáhat, že potřebuju do toho bytu... (no bývalý snoubenec seděl vedle na gauči, já měla rozeslaný životopisy a už byla po PMS, v klidu, měla elán do nějaký nový práce, tehdy ještě byla a ozvala s i jedna dobrá firma na slušný místo, TĚŠILA JSEM SE NA CESTU A JAK VŠE UROVNÁME A PAK JEN TA SVATBA, COŽ NEBYLA JISTOTA BYLDENÍ, ALE PAK NA MIMINKO PROSTĚ V KLIDU.
.......
Táta na to V sms:
Že se o byt nemám zajímat. A: Že v tom případě přestává komunikovat."
A TYS MI NA TO NAPSALA:
,,je to jasný jak facka - táta ti jasně řekl, za jakejch okolností je ochoten ti pomáhat (ačkoli ani táta, ani ségra, nejsou zodpovědný za tvůj posranej život, za ten si od ukončení studia či od dovršení 26 let, zodpovídáš sama. dle zákona y dle selskýho rozumu a dobrejch mravů), ale ty to nerespektuješ a místo toho si diktuješ svoje pravidla."
Když to tu tak pečlivě čteš:
A jaký byly tedy podle tebe na základě toho, co jsem sem napsala, ty údajný ,,OKOLNOSTI" za kterých ,,byl ochoten mi pomáhat"??
ŽE něco s léčbami a odborníky mi táta psal až TÝDEN PO TÉ, TEDY AŽ PO ZMIZENÍ BÝVALÝHO SNOUBENCE DO RODIŠTĚ, TU BYLO TAKY, mohla sis to přečíst.
Že táta t nepsal před jeho zmizením a těch SMS o hlídání a bytě, ALE AŽ POTOM, AŽ PO JEHO ZMIZENÍ.
Až pak mi zadržoval peníze z prodeje bytu nebo podíl pod touto záminkou, do tý doby o nějakých odbornících nepadlo ani slovo!!
A ta posloupnost tu byla jasně napsaná už v tom původním příspěvku.
Já život posranej neměla, měla jsem vedle sebe budoucího manžela, chtěla jen babičkou pohlídat zvíře, nadávání o práci už bylo 3 dny pryč, seděli jsme v klidu na gauči a táta
mi do toho něco psal o hlídání zvířete, že mi ho zabaví nebo co.
Ale já to měla domluvený s babičkou.
Já řešila s nim to, co se ho taky týkalo, co jsme řešili v SMS naposled, tedy ten byt.
A on psal, co mi psal a pak jsme koukli do katastru. A pak jsem se i koukla kolik stojí byty v tý lokalitě a došlo mi to.
Proto jsem v tak nahnutý situaci opustila druhej den byt a jela k babičce, řešit to hlídání zvířete i co mi táta píše, aby si s ním promluvila.
PRÁVĚ ABY TO ŘEŠILA MÁMA (CO BYLA NA DOVLENÝ) NEBO S NÍM BABIČKA (NE JÁ, PROTOŽE UŽ JSEM DEN PŘEDTÍM KVŮLI TOMU NADÁVALA DOMA BÝVALÝMU SNOUBENCI NĚJAKÝ NAŠE RODINNÝ SPORY O BYT A O TÁTOVĚ PŘITELKYNI, CO CHODILA Z MÝHO BYTU KDYSI A CO TO TÁTA JAKO PÍŠE...
Jinak bych, kdyby mi táta nepsal a do hlídání se nemontoval, seděla doma a čekala na bývalýho snoubence, co mi dal ráno normálně pusu a odešel do práce.
Takže by MI NEODEŠEL!!
Ne tehdy a už třeba nikdy!
Ale to on nebyl, byl prodal a v SMS nešlo o respekt, nebo chování, šlo o SMS, jen jsem psala, že nepotřebuju pomáhat, šlo i o dědictví mámy tedy moje, jen jsem mu potřebovala doplatit ten byt a nastěhovat se tam, abych mohla mít konečně DÍTĚ.
Že kdyby byt táta nerozdělil, že by byt samozřejmě dosrala jen máma.
Ale že mě se hodilo že byl její byt ve dvou kusech, abych v jednom mohla mít rodinu, TO JSEM TI PAK NAPSALA.
Ale že byt byl přeci z bytů a dekretu mámy a ne táty, ne se rozdělil, tu bylo už předtím, což jsem psala ještě z práce a četli to tu i známí..
Tak proč jsi reagovala když jsi to ještě nečtla.
Že jsem padlá na hlavu tu píšeš, že mě JAKO SPOLU NAPADL NĚJAKEJ TVUJ FEŤÁK NEBO CO?
No nemyslím si.
Nis jsi tím nezmohla a jen jsi mě tím otravovala. Zkreslovala tu taky informace, překrucovala a prodlužovala to tu.