• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: To se da pochopit, na druhou stranu v 6:52 je to vysvetleny ;o)
    https://www.youtube.com/watch?v=TALZl9OCW-Y
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    OVERWATCH: Kdyz jsem mela jeste Tinder, tak jsem popravde vybirala spis podle toho, co tam mel clovek napsano. Fotky jsem spis vyuzivala naopak - vedet, koho odmitnout :). Jakoze kdyz mas fotku s autem/do pul tela svlecenej/ze spartan race/radoby-manazer z kanclicku - tak nebrat.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    A jeste prihodim historku z nataceni kamosky, samozivitelky s jednim ditetem. Asi mesic si dopisovala s nejakym chlapkem, mel barak, praci, svobodnej 45 let, po rozchodu s dlouholetou druzkou. No pozval ji do jedny z nejdrazsich restauraci v Brne a pri placeni rekl, ze kazdy zvlast. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Abychom se vratlili \k seznamkam. Kdo tady nevybira na seznamce partnera/partnerku podle fotky? Myslim, ze na seznamce je uplne zbytecny vyplnovat dalsi udaje, protoze je nikdo necte. Ze staci jmeno/ID, vek, fotka a lokalita. Neco jinyho je inzerat, ale jak byste ho koncipovali aby vynikl? Napada tu nekoho neco? ;o)
    KULA
    KULA --- ---
    TRAILER: já bych to rozvedl, frajer byl dost splachovací, ale byl imho rád za roztažený akordeon. Holek v životě moc neměl, ale usoudil, že lepší nic než svrab, tak vzal nohy na ramena. Nicméně jeho trpělivost má legendární rozměry.
    KULA
    KULA --- ---
    REBORNA: ok, ale já mám kamarády, koníčky, práci, lidi se se mnou baví, můžu jím zavolat nebo oni mě. Necítím žádné křivdy z minulosti a co chci, co si taky zajistím. A to všechno s prostým věděním, že bílkovina je velká aminokyselina.

    To mi stačí a na rozdíl od tebe se nepotřebuju chovat jako ujetej magor, co někoho sleduje v soustavě zrcadel. Bože, to je tak trapný, tobě je 12? Ty někomu děláš scény i mokrých talířů. Mě to přijde jako projev společensky nemožného člověka. Ty jsi na to ale pyšná.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    KULA:

    No a co jako debžone.. Ano, nechával na talířích stopy detergentů nebo na těch lemplovitě umytých bílkoviny, mám ,,senzorickej" nos.

    Kuřáka cejtím na 10 m, bílkoviny na 5 cm.

    Víš ty vůbec, co je to směroplatné?! Víš ty vůbec, co jsou to bílkoviny?!! Zbytky kazících se bílkovin? Na talíři, v mym provozu nebo domácnosti?! To už je jedno. Tedy v domácnosti, z čeho pak jsem měla zase žrát já, tim skoro hůř...Pro debžony jako jsi ty připomenu, že bílkoviny jsou řetězce aminokyselin - až uvidíš značku, tam to máš:

    Bílkoviny jsou totiž v kombinaci se zbytky sacharidů nejlepší:

    Kultivační půdy:
    Jedná se o substráty poskytující vhodné životní podmínky pro růst mikroorganismů. Lze je využít k průkazu a určení vlastností některých mikroorganismů.

    Základní půdy
    Jsou bohaté na živiny a růstové faktory. Patří sem bujón.

    Obohacené půdy
    Používají se ke kultivaci růstově náročnějších bakterií, které potřebují speciální růstové faktory. Mohou být obohacené například o aminokyseliny (!!!!! DEBŽONE!!!! ),

    once again: aminokyseliny (!!!!! DEBŽONE!!!! ),

    Jenže ty ani jednu asi ani nakreslit neumíš, natož pak všechny zpaměti, tak víš prd, co jsou bílkoviny,..

    ... vitaminy, cukry apod. Typickým příkladem je krevní agar obohacený o růstový faktor hemin, který je nezbytný např. k růstu hemofilů nebo Neisseria gonorrhoeae.

    1 Typy půd 1.1 Základní půd 1.2 Obohacené půd 1.3 Selektivní půd 1.4 Diagnostické půdy 1.5 Selektivně diagnostické půdy 1.6 Transportní půdy

    2 Konkrétní příklady půd
    2.1 Bujón
    2.2 Živné půdy
    2.3 Krevní agar
    2.4 Čokoládový agar
    2.5 Endova půda
    2.6 MacConkey půda
    2.7 Deoxycholát-citrátový agar (DC agar)
    2.8 Žluč-eskulinový agar (ŽE agar)
    2.9 Claubergova půda
    2.10 Tinsdalova půda
    2.11 Löwensteinova-Jensenova půda
    2.12 Sabouraudova půda
    2.13 Mueller-Hintonové agar (MH agar)

    debžone, ju?!

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: 24 = nezkusenej, nebrat. Ty uz jako vyspela zenska se s temahle mladejma nemuzes nikdy stretnout, leda bys je chtela zaucovat do taju sexu... ;o)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    Skříň tu je, botník taky, pak slavná skříňka pod umyvadlo, o těch tu byly story a jsou zásadní.... a používam vedlejší skříňky v kuchyni na ložní prádlo, vše je uloženo ...zbytek věcí v kumbále, ten je super, a byt prázdnej, líp se tak uklízí...je to záměr. Jen matračka a lehce zametatelná a vytíratelná plocha.

    V kuchyni je trochu nepořádek na stole, ale on po příchodu viděl jen ložnico- obývák...je skříň, matrace, TV a bedničky před ní, tak tak to asi vypadá u těch pracovnic.

    Ale spíš asi dumal, proč mu chce jako dát mladá hezká ženská s make upem a šatech jen tak a lákala ho předtim na SMS, že mu udělá masáž.

    Což ale byla jen moje odpověď na jeho SMS, že je unavenej a že tu bude stejně odpočívat.

    Já myslela jako masáž po tý akci, po tý párty, ani nevim, proč jsem to napsala, jen jsem ho chtěla zkusit sbalit a zjistit situaci...a k tomu jsem, ho chtěla nalákat.

    Tak si to asi špatně vyložil, tedy vlastně dobře.

    Ale ne tak, jak ho pak napadlo...to byla fakt urážka jako, ale asi to tak nemyslel, je nevážil slova.






    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: OK, jaks to popsala, ze je tam jenom matrace, tak jsem se skrini a dalsim nabytkem nepocital. ;o) A on to zamer kvuli uklidu. Osobne taky nemusim moc nabytku.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Btw "No že je skoro prázdnej, jen s matračkou, asi jako přechodné pracoviště takových žen."

    Skoda ze jsem tu nebyl driv, zbavoval jsem se pred mesicem dvou dost zachovalych komod, ty by se Ti asi do bytu hodily... No co uz, kdyby se nekdo ze znamych zbavoval nejakyho nabytku, tak ted vim, komu to nezavazne nabidnout. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: "zas ty moje červený šaty s výstřihem pověstný, ty samý co se story s čumící pani z metra"

    Tuhle story neznam. Co se stalo? ;o)

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    _BENNY:

    :D :D :D

    Face palm a smích.



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    A 24 jako nic moc.... on že prej to maj komlikovaný že ona za ním už moc nejezdí...což kecal, že asi pak viděl, že mám zájem, což naopak, já jsem úplně ustoupila, když na muj dotaz zda má přítelkyni řekl, že jo.

    A šla se bavit se známými a schválně flirovala s jeho kámošem, co se tam bavil s mými známými.

    Pak jen s timhle mluvila u baru a odešla...ale on pak když jsme vedle sebe tancovali řéíkal, že prej to maj komplikovaný, to jsem mu nežrala a ale pak se mi moc líbil, tak jsem mu dala telefon..

    No a on přišel druhej den.

    A docela mě urazil.

    Já si vzala letší šaty - lisopad, ale teplo a já čekala v bytě.

    No a on mě viděl , (zas ty moje červený šaty s výstřihem pověstný, ty samý co se story s čumící pani z metra.)

    No a řekl, že nic nechce, se mnou spát a že jestli má něco platit, že půjde pryč.

    Já na něj, co to povidá, že jsem manažerka. A co má proti těm šatům!! Že jsou značkový, ze skate skopu, jen červený...nebo jestli jsem to nepřehnala s make upem.


    A on že sorry, že ne, ŽE TAK NA NĚJ JEN PŮSOBIL TENHLE BYT...NO že je skoro prázdnej, jen s matračkou, asi jako přechodné pracoviště takových žen.


    Nebo mu to bylo divný, že ho zvu domu, ALE JÁ NEMĚLA NA NIC ČAS, ŽE JSEM DRUHEJ DEN V 6 VSTÁVALA DO PRÁCE.

    Tak jsme si tom vysvětlili.

    A koukali na fotbal.

    Na tý TV fotbal snad nikdy neběžel...bývalýmu snoubenci jsem ho vždy zatrhla, pustila si film a on se na něj díval na menší TV nebo notebooku.

    Ale že to byl tento a nenadálá návštěva, tak tomu jsem ten fotbal pustila.

    Za mě je fotbal oproti hokeji nudná hra...ještě pralesní liga... ALE NETUŠILA JSEM, ŽE MŮŽE BÝT FOTBAL TAK ZÁBAVNEJ, záleží, s kym se člověk dívá.

    Jenže pak už jen psal, tak mě to mrzelo, teď je v Kanadě.



    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: 93 je vysokej vek, to se zrejme dozijes taky vysokyho veku, buhvi jestli bude jeste fungovat nyx. ;o) Ale dedictvi padne na tatu. Se segrou v tom nehrajete roli, pokud babicka nenapise zavet ve Tvuj nebo vas prospech.
    A o praci jsi prisla kdy?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    _BENNY: resp. tebe vem cert, ale babicka at je tu jeste dalsich 50 let
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    REBORNA: nemas narok, a ja doufam ze umres driv nez babicka
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:
    A nastěhovala bych si ho do bytu po tý mý babičce od táty, až by zemřela, je jí 93...ale tady někdo pořád tvrdí, že nemám nárok.

    A na mimíse je byt malej...pidi-garsonk taky..a je částečně družstevní a na blbym místě...tedy hezkym, ale do práce docela z ruky....




    REBORNA
    REBORNA --- ---
    OVERWATCH:

    To bylo v listopadu asi...měla jsem supr práci a byla happy, tady z toho netušila nic..

    No moc se mi líbil, ale brala bych ho i 35 letýho, jasně... ale bojim se mu napsat, zda je tam s tou jeho...ale psal: ,,Až se někdy vrátim, tak..."

    No je mladej, jasně..

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: 24 co bydli u babicky mimo Prahu? To mas pravdu. Do toho bych moc nadeji nedaval. Na druhou stranu, kdybysis ho nastehovala k sobe do toho soucasnyho najmu, tak by Ti mohl pomahat s placenim najmu, pokud by nebyl socka, to vim, ze nechces. Tos ho sbalila jeste pred Covidem, nebo az potom?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam