OVERWATCH:
No ale já ho neznam, my se nějak jen nudili, když tamten muj hrál a on to snad ani nevěděl, s kym tam jsem, pozval mě na návštěvu a já to šla zvizitýrovat.
On se z legace svlíknul a skočil do vířivky, pak tam přišla ta jeho, já ji jen vídala a všimla si, že měla vyholený vlasy a pořád nějakej hadr etnickej na hlavě...
No a ona mi nevěřila nejdřív, že já chodim už rok s tim jinym DJem...byli jsme spolu dva roky v mých 18/19..jen ten první rok se stěhoval od jiný a pak už bydlel jinde, ale lidi to nevěděli, že byl se mnou, nebylo by to vhodný.
A pak jsem tomu chtěla nechat prostor a odjela.
No a pak mě bývalý polužáci vzali na akci ven a pak mě tam nechali..já tam byla na dece...no a tam mě sbalil a odvezl jeho kámoše x km do Prahy a vrátil se tam pro mě ten další DJ.
Já ani nevěděla, že je DJ a hrál tam...mě totiž během noci unesli teréňákem nějaký lidi na chatu, tam žrali marihuanový koláčky a jeden mě balil a nechtěli mě z toho privátu pustit na tu akci za ostatními spolužáky zpět.
Ale pak mě tam odvzli...no a tam mě našel on,...nejdřív jsem ho nechtěla, ale hezkej byl, tak z toho pak byla velká láska...ale já byla jinej člověk...
No a když se pak se mnou rozcházel, asi po třetí, tak jsem si začla s jinym DJem, ale z toho nic nebylo...pak jsme nějak s tamtim řešili nějaký nývraty ještě, ale nedopadlo to.
To už je ale dávno.
Ano, i tak se dá seznámit, přes známý, ale to by se stalo, i kdybych tam byla sama.
No a s bývalým snoubencem to byla náhoda.
NIKDY JSEM NECHTĚLA NA FESTIVALY V ZAHR., ŽE NEBYLY U MOŘE.
Ale pak jsem objevila jeden u moře, naštvaná z rozchodu po třech letech s tím mladším, co to nebral tak vážně, JSEM TO UŽ OPLAKALA A BYLA FIT.
V práci tehdy druhm rokem, bydlení možný opět na plno u mámy, peněz dost, tak jsem si chtěla koupit LETENKU A VSTUPENKU, ALE NEVĚDĚLA JSEM JAK.
Byla jsem po letech na akci v Roxy, na dnb Afrodite, balil mě tam strašně krásnej kluk, podezřele, mladší zase, tak jsem znejistěla a nic,
Ale druhej den jsem vyběhla jak šílená na akci, co dělali známý, z tý jiný scény.
Jen jsem se jich ptala, jak koupit lísty na festival.
Balilo mě tam asi 5 kluků!!
Fakt.
No a tam byl on.
Ani jsem ho neviděla pořádně, jen rysy, jen pak jak hrál tancovala a moc ho nesledovala ani neviděla.
Pak jen prošel okolo a já ho viděla periferně, styděla jsem se na něj i podívat.
Pak jsem nějak přes známý a z line-upu zjistla, kdo to je.
Našla jsem jeho fotky a zamilovala se na prví pohled.
Pak jsem zjistila, jeslti má ještě přítelkyni, nebylo to jasný.
Napsala mu, že jsem fanynka tý muziky a jeho a jestli má ženu...
No a bylo to.
4 krásný roky mýho života. A měla jsem se i vdávat.
.,,,
A takhle jsem i přišla o byt :(