• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    ENDER
    ENDER --- ---
    OVERWATCH: smolare taky zadna nechce, tim bych se nechlubil :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Mne vsechny auta (Ford Transit a Suzuki Vitara) co jsem kdy mel ukradli. Takze... jsem se pak uz na nakup dalsiho vykaslal. Zatim nepotrebuju...
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    SIBILLE: A tohle je teda asi nejlepsi reseni, ktery tady padlo :D
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    Mně je teda naprosto jedno, jaký má chlap auto. Vzhledem k tomu, že nemám ráda být spolujezdec, tak se stejně budu všude dopravovat svym :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PSYCHO: Ja treba auta miluju a ridim dost rad..ale nikdy by me nenapadlo si kupovat auto kvuli tomu, aby zaujalo nejakou zenskou..To je jak kdyby si zenska kupovala kabelku kvuli tomu aby zaujala nejakyho chlapa :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    FIYAH: Ja mam auta rad, nektery se mi hrozne libej a asi si je pak v krizi stredniho veku i koupim (ahoj Nissan GT-R), ape ted pro mne nemaji smysl. Ja fakt tak nejak pocitam s tim, ze si papiry udelam az s rodinou, pro mne samotnyho jsou zbytecny a napadaji mne jiny veci kam nacpat €2000 nez do ridicaku :)
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    FIYAH: Konkrétně Ty zníš hodně suše, to je fakt.
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    SNOWWHITE: Milá, takle to máme všichni, akorát je to děsně suchý: čau jaký maš koníček? co tě bavi? víš pro mě je důležitý jestli si máme co říct, jinak jsou to všechno spotřební sračky, takže klidně přijď na rande v pytli od brambor, přeci záleží na jiných věcech...
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    RAINBOF: Presne. Mimochodem ji ta VS moc nepomohla, je ve 40ti svobodna a psychicky na dne, protoze chce dite a nemuze sehnat chlapa. To je ta jak si me nedavno sundala z pratel FB. ;o)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OVERWATCH:
    Jasne protoze na ff jsou totiz dost curaci ktery si mysli ze kdyz nemas vs jsi menecenej.
    Ze hambac v meku od filosofa je lepsi nez od kuchare-cisnika.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    RAINBOF: Mne se stalo, ve vztahu, ze zacala studovat VS FFUK a zacala na me tlacit, ze nemam VS. Vztah sel okamzite do kopru.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RAINBOF: Ve vztahu se mi to nastesti nikdy nestalo. Mam nastavenej pomerne propracovanej filtr uz u baleni.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KOUDY: to jo, ale zit trvale by jsi s tim nechtel :). nejvetsi peklo je kdyz to u devcete propukne behem vztahu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RAINBOF: Na druhou stranu se nejlehceji balej a nejlip posilaj doprdele :)..Ostatne je na internetu i spousta prank videi :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SNOWWHITE: tak ony zlatokopky nemaj moc dobrou povest ne
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    FIYAH: Kytičku v kafi, wtf?

    Ad, tady se uvažuje jenom v extrémech a superlativech, co :D? To, že je mi u prdele, čím týpek jezdí a volá, neznamená, že nic z toho nemůže mít a já cíleně hledám nějakýho lesního muže :D . Jenom na mě fakt neudělá dojem, když místo omlácenýho Samsungu vytáhne jabko a už vůbec mě neohromí, když mi týpek bude vykládat něco o svý mocný káře. Všechno jsou to užitkový věci, spotřební sračky a mně je to prostě ukradený. Pokud je to skutečně koníček nebo profi záležitost pro oba, tak ten zájem chápu.

    Telefon je k tomu, abysme mohli být v kontaktu, to mi asi stačí. Nepotřebuju, aby v něm měl vodotrysk, stačí, když jeden udělá ze mě ♥

    Spíš mě zajímá, jestli mě ten člověk přitahuje, jestli mi voní, jestli si s ním mám, co říct, jestli jsem vedle nějak schopná spát, jestli to není homofobní rasistickej přizdisráč bez špetky integrity, atd.

    Skutečně, značka jeho auta nebo telefonu, jsou až na poslední místě. A být chlap a hledat skutečnou partnerku pro život, tak kočičkám, který programově řeší, čím voláš, jezdíš, kam chodíš jíst, atd., bych se obloukem vyhla ♥. Ostatně gender stranou, platí to na obě strany.
    NJAL
    NJAL --- ---
    FORTRESS: Jj, ten.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    NJAL: To je ten jak na konci testu vybere tu s největšíma kozama? ;)
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    SNOWWHITE: Tak když máš radši kytičku v kafi než odpověd na otázku, kurva proč to nebrzdí, tak proč né.)
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    PSYCHO: Tak zkousnu (život tě/nás votříska na všechno) - kdybys byl samozřejmě pan úžasnej, tak neřešim... ale on pan úžasnej by asi nesnes holku co mele furt něco o autech, když sám ani neumí zařadit. ..takže tak.

    což mi vlastně připomíná, na základce jsem na první dojem hodnotila kluky podle bot (ne podle hodnoty, ale třeba osoba co má za potřebí nosit červený, bílý, černý boty, v tom je dost symboliky- do teď nemusím červený boty na lidech) tak někde kolem dvaceti, jsem se ráda ptala mužských co provedli s prvním autem? Většina jich odpověděla, že ho s kámošema schválně poslala do stromu nebo totálka na louce přes střechu :// Jako jasně jalový léta, ale vem si koupíš si /dostaneš 120cu, nebo jedničkovýho golfa, prožíváš první řidičský zkušenosti a pak tradá nejsem s ním in, tak ho rozstřelim.
    Možná to má něco společnýho s pravou hemisférou, mě prostě víc přitahujou mužský co myslej systematicky a technicky, než kecalky a fňukalky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam