• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZUULUU: Koneckoncu z kratkeho kafe, se muze stat i velka opijecka, to jsem uz taky zazil. ;o) Slecna se zlila jak dan na moje naklady, ale pak uz neodpovedela.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZUULUU: OK, tak to zustanu u tech kavaren a vinaren. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZUULUU: Ahaa. ;o) Tak to zkusim nekdy taky. Prijit, pozdravit a otocit se. Evidentne to druhou stranu tak znejisti, ze si rekne "Tohle je ten pravej protejsek". ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZUULUU: Takze jsi jenom pozdravila a sla zas domu? To je taky slusnej vykon. ;o) Co na to druha strana? I kdyz... to je vlastne jedno. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZUULUU: Jo, to udelala kamoska, nez sla na rande na slepo, ze si dala par sklenek vodky a pak na to rande vubec nedosla a skoncila v naruci uplne nekoho jinyho. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZUULUU: Ale tak to ja bez vina z baraku zatim vylezu. ;o) Navic, ted si davam uz jen strik 3/2. Ale asi je opravdu lepsi si dat rychle rande v kavarne. Nebo rovnou na prochazku, spojit to s navstevou Krale Brabanta (to je stredoveka knajpa ve stylu Detenic u prazkeho hradu, jak tam na tebe rvou). ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    FIYAH: Jo, asi to priste budu smerovat jen na to kafe, dobrejch kavaren je v Praze dost.
    ZUULUU: Tak in vino veritas ze? ;o)
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    OVERWATCH: Hele a co vidíš na vysedávání u alka hodiny s někým koho vidíš poprvé? není to decánko náročný pro oba? Co takle kafe někde přes den na pohodu, to trvá 20-30 minut když se zakecáte. Jestli si padnete do oka je jasný i za mnohem kratší dobu a můžete dát zase rande, tentokráte oběd/procházku, prostě něco delšího.. Popřemejšlej
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZUULUU: Celkove byla dost nevyrecna. Nebylo o cem se bavit, tak jsem si dal svy tri dvojky a sel jsem domu. Vlastne se to vubec nepovedlo. Ja jsem na ty rande smolar. ;o) Kdyz jsem mel rande , ze jdeme bruslit na inline, tak mne praskla prezka u brusle, a podobne.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZUULUU: Ja bych rekl, ze je to cim dal vetsi risk ;o) A ano, skupina NE byla opet rozsirena. U slecny mne hodne vadilo, ze byla objemna namisto fotky, a ze byla starsi nez udavala...
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZUULUU: Ja jsem nekonfrontoval, ale kdyz prisla tak jsem se asi zatvaril desne otravene. To musela videt. Pak jsme skoncili v jedny vinarne v Praze, kam obvykle chodim. Jenze ona ani nepila vino, ale pivo. Coz tam nemaji. Tak si dala vino a srkala ho jednu sklenicku dve hodinu, pak jsem to ukoncil, ze vic casu nemam ;o) Kdyz uz nic jinyho tak jsem si dal aspon dobry vino.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZUULUU: No, zase i takovy rande muze byt zabavny. Akorat tohle posledni byla tragedie. Navic slecna prisla o 10 minut pozde.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Tak mam po rande ze seznamky, no, prisla uplne jina osoba nez na fotce. Asi o 10 let starsi a 20 kg tlustsi, ze ty zensky maji odvahu takhle lhat? Takze z toho nic nebude. ;o)
    FRKOLKA
    FRKOLKA --- ---
    MOODYCAT: ona to dá, chvilku si popláče a pak to bude zase dobrý. Vždyť v životě je potřeba i trochu toho smutku, aby radost nezevšedněla.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    OVERWATCH: co že se to děje?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    RAINBOF: Ja tam budu urcite, poradam to. Casem dam pozvanku sem, az to bude aktualni, udalost uz je udelana (viz moje info) a R tam taky zvu. ;o) Uz se odtud prihlasilo 7 lidi. To je dobry. Lepsi nez pres FB.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    OVERWATCH: jako jestli se reborna da do klidu tak mate u me oba pivo :) takže doufám ze oba dovalite na tu vernisáž.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TEKKANNE: Njn, ale bude dobra, chce to vic casu a nejaky zivotni uspechy. Treba najit tu praci. Ale psala, ze byla nekde na pohovoru, tak treba uz je v procesu. No uvidime, jestli se tady ukaze, jak to bude.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    OVERWATCH: nj, naivní optimista :-D
    já věřila dlouho a tajně fandila a držela palce, ale s posledním shitstormem už mě to nadobro přešlo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam