• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SIBILLE: Hlavně nos musí být v pořádku :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Pujde ocihnout novej klub a nepujde sama. Vyhoda. ;o) No, az se vratim, tak se uvidi.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Ta s tebou nikam nepůjde, když nechceš hnízdit.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Uz to nebude dlouho trvat, a snad s REBORNOU vyrazim do toho FAMU, a pak se presuneme do posty. Je to jen prognoza, jeste nejsem v Praze. ;o)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Tyhle konverzace každého jenom otravují, já bych je zakázala.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    REBORNA: Proste smula za smulou Te provazi. Ale oni ty srouby zas povolej. Njn, konverzace tady zdrzuji od baleni. To se clovek zasekne ani nevi jak. ;o) Ja ted do klubu nechodim, zacal jsem zase po letech aktivne hrat tenis, takze se venuju spis sportu a taky musim neco zhubnout. Coz zatim jde pomalu, ale jiste. ;o)
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    KULA: po vejce, nejspis v ty krizi, o ktery mluvi Reborna (2006-2012), jsem z osobnich duvodu zmenila nekolik praci, protoze jsem chtela...at uz z duvodu lepsich financi, nebo jistoty a nebo toho, ze uz jsem nechtela delat to, co jsem delala. A praci jsem mela vzdycky. At uz v Recruitmentu, Channel Sales nebo na fastfoodu v Crossu anebo dve prace najednou. A vubec me nenapadlo, ze je nejaka krize. Zila jsem si pomerne dobre, kalila, utracela. A pak jsem odjela na 7 let do Anglie a opet me zadna krize nezastihla. Mozna tim, ze zadnou praci neberu jako podradnou, ackoliv jsem, jako Reborna, taky inzenyr. Ted jsem rok zpet v CR, od brezna na homeofficu, v cervenci povyseni, pridani...Byt i auto jsem si taky v tehle letosni 'krizi' poridila.Tak ja nevim, ale myslim, ze hodne casto je to o tom 'kazdy sveho stesti strujcem'.

    Ale to uz neni o internetovych seznamkach tohle, ale o prioritach.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NA_PYCZU: Ne, ja si tady s REBORNOU jen normalne pokecam. Nebavim se tim, ze ma nekdo potize.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    _BENNY: on to chápe, jen ho baví to krmit
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    KULA: Uz od brezna home office a dostal jsem neco malo pridano na platu. ;o)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    KULA: Já jsem typická nudná kancelářská krysa, co tím vším vždy tak nějak propluje. Bez ambicí, bez nápadů, bez vize.
    KULA
    KULA --- ---
    Teda, co Vy a krize? Mě vždycky pomohla. Ano, člověk si první měsíc dal peníze stranou ale zpravidla další viděl nové příležitost a všechno zase rostlo nahoru. Každá krize byla stimulací k většímu růstu. Jestli měl někdo 4 roky krizi tak je pitomec a možná se tak trochu vylhává z neschopnosti.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    REBORNA: Ne, nesledujes nic, snazis se tak macimalne najit si dalsi vymluvy pro svuj zpackanej zivot.
    VS jsem nedodelal, delal jsem v jinym oboru a prislo mi zbytecny s tou skolou ztracet cas (a bylo to zbytecny), kdyz prisla posledni krize, tak jsem diky ni prisel o praci (nakupci/pm u jedne z it distribucnich spolecnosti) a protoze nebylo na vyber, tak jsem sel na par let delat pingla do hospody. Jo, do toho jsem mel na krku jeste 1,5m dluhu z nevydarenyho podnikani. Krize skoncila, nasel jsem si lepsi praci, dluhy vyplatil a ted jsem v Holandaku.

    Jestli dobre chapu, ty si v ty dobe sice mela praci za malo penez a nejaky uspory, ja nemel zadnou a dluhy. Povidej mi vic o tom, jaky to v posledni krizi bylo tezky prosimte.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    PSYCHO:

    Tak třeba jak vidím navíc proto, ŽE NEVÍŠ AKTUÁLNÍ SITUACI A ŽE JSI PŘÍPAD ČLOVĚKA, CO MĚL PRÁCI JEŠTĚ NEŽ TU TA KRIZE ZAČLA, protože 2020-16 je 2004.

    Takže když tu ta krize začala, ty už jsi práci měl.

    Jak jsi to měl případně v průběhu studia s rozchody nebo dětmi nebo pak případnými poruchami nevím, asi nijak, nemůžu se vyjádřit ani k tvýmu studiu, ani stáži, ani tvý první práci, ani k tvým připadným problémům, co by ti třeba dočasně v brigádě nebo práci bránili nebo do nějaký zabránily nastoupit, třeba jen kvůli nějaký formalitě, nevim nic ani nic konkrétního.

    Ale každopádně, když vezmu tedy dobu až po ukončení 5 let studia, kdy já měla v jeho průběhu jen brigády, pak stáž a zas úplně jiný brigády jen už chvíli před diplomkou, i tak, když prostě vezmu dobu až po ukončení studia:

    Takže nejsi ten, co by ji hledal, našel a zápasil pak marně s hledáním další v krizi po roce 2010 jako třeba já a další členové tzv. ,,ztracené generace"... tak se tu říkalo lidem z tý krize 2009-2014, co v tý době o práci přišli a pak marně hledali nebo co v tý době hledali práci první, ale byla rekordní nezaměstnanost a spousta firem neměla vůbec volný pozice, věděli, že zaměstnance najdou i tak a platy tak snižovali.

    A děje se to zase. Dozajista teď sleduju vývoj víc než všichni tady.

    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    REBORNA: Je ti jasny, ze jsem tu rok a predtim jsem 15 let delal v CR?
    Nevidim duvod, proc bych se k platum v CR pak nemel vyjadrovat :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    Takže ne agresivní hysterie o penězích byly mou antikoncepcí, ale kondom.

    Ten se často používá i u žen, co se jim ke svatbě schyluje, jako mně, ale není zatím jistá. Se mnou by pak třeba bývalý snoubenec zůstal, vše by bylo jinak a my se fakt měli rádi.

    Ale kondom se často používá a ženy nemaj děti a chráněj se proti početí, aniž by nutně museli být agresivní hysteričky o penězích s budoucím manželem, co by teoreticky mohl zmizet pak kdykoli na Moravu.

    Dělaj TO TAK ŽENY ČASTO ve středoevropský a západní civilizaci, že se chráněj, než si pořešej bydlení, my ještě máme ten zákon o tom NEnároku na mužovu nemovitost a zůstat v ní, mimís/nemimís.

    Prostě, dělaj TO TAK ŽENY ČASTO ve středoevropský a západní civilizaci, že se chráněj, než si pořešej bydlení a budou moct mít mimíse v klidu, aniž by jim je po případným rozvodu musela hned zabavit časem sociálka, až by dítěti měli bydlení a obživu zajistit za čas samy.


    Prostě, dělaj TO TAK ŽENY ČASTO ve středoevropský a západní civilizaci, že se chráněj, než si pořešej bydlení a budou moct mít mimíse v klidu, aniž by pak museli být kvůli bydlení a nenároku na něj třeba kvůli nutnýmu setrvání vydíraný nebo dokonce jak se tu psalo, mlácený a trpět to, protože by pak jinak neměli s dětmi kam jít nebo by jim je ještě odebrala sociálka, pokud by se jich nezřekly předtím samy, aby muži zasolili...

    POKUD BY NĚKDO NEMĚL ANI TYTO ZÁKLADY ZEMĚPISU:

    ,,ve středoevropský a západní civilizaci" - to je taková ta část zeměkoule, která začíná někde na Moravě Beskydama a končí v Kordillerách na západním pobřeží Ameriky.

    Takže tomu lecko v debatě nemohl rozumět a bohužel asi ani SUB. A hned z toho bylo s ní další nedorozumění..už zcela zbytečný.




    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TRAILER:
    REBORNA:

    Jo a abych ještě upřesnila.

    Ne údajný agresivní hysterie o penězích, byly mou antikoncepcí, jak se domnívala a psala SUB., ale KONDOM..

    To je taková věc, co nasadí žena muži na celou dobu nebo ke konci styku, zejména v ovulaci, pokud zatím nemá bydlení, dostatek peněz na pořízení potomků není vdaná, nebo se sice jako já 4. rokem vztahu a skoro 4 letech soužití měla vdávat, ale svatbou by nic nezískala, tedy nic jistýho po finanční stránce, to ani jistý bydlení, jelikož bývalý snoubenec by nabyl jeho pidi-garsonku před svatbou.

    TAKŽE NE AGRESIVNÍ HYSTERIE O PENĚZÍCH, ALE JINÁ FORMA ANTIKONCEPCE, byla mou antikoncepcí, než jsem se měla vdát a zařídit si bydlení spíš s mou dosavadní rodinou, ve kterým bych tudíž mohla zůstat i po případném rozvodu...

    To je i k části, zda bych já chtěla bydlet v dvougeneračním baráku rodičů nějakýho partnera - no leda že bych se mu ,,mstila" tím, že bych tam zvala moje rodiče tak často, jak často bych musela potkávat ty jeho :)

    Ale hlavně - asi ne, radši bych děti přeci v nějakým bydlení, ve kterým bych s nimi mohla zůstat bydlet s dítětem i v nějaký pauze nebo rozepři nebo pak po případným rozvodu - z právní stránky ČR to v mym případě byl leda ten byt, muj byt, co jsem si chtěla doplatit.

    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TRAILER:

    ,,Chytrá nevaří, nepere a suka jen v ovulaci. Blba to dělá naopak."

    Jasně, jasně....ale nevim, jak to, že je údajně a OKOUNOVI nebo kde plno toho, jak nás daňový poplatníky, i když mě už se to dočasně netýká, pak štve platit z daní sociálku pro všechny ty, co v tý ovulaci šukali, tak si ty děti bez těch okolků pořídili, pak to při 50 % rozvodovosti nedávaj sami ty ,,spratky ubytovat nebo živit" a tunelujou kvůli svým údajně ,,nezodpovědně pořízeným spratkům" sociální systém. Ale hold matky jsou nejpotřebnější, dávaj přeci další nový potenciální pracovníky - další plátce do toho sociálního systému...proti tomu se nedá nic namítat, tak většinu nadávek na ty ženský, co si pořídily děti, aniž by měly nějak zajištěný nebo pojištěný bydlení nebo by je uměly zabezpečit a pak svými spratky obtěžují všechny ostatní, aby jim na ně přispěli z odvedených daní, považuju asi povětšinou snad za hejt nebo provokaci hlavně z řad zřejmě zatrpklých starých mládenců.



    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    Seznamování prostřednictvím terapeutickeho psaní? Zajímavý nápad :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:
    REBORNA:

    Tvoje domněnky a domýšlení je zajímavý. Ještě vzhledem k tomu, že mnohde a nejen s kolem, šlo přeci o to, jak jsem se já chtěla dostat na akci, kde jsem to znala a vim, že tam lidi i taxíky na tý rychlostce jezdili, i bez jeho domluvení taxíka s nástupní sazbou 500,-, taxikář chtěl pak volat na policii na mě, já byla ten, komu toto způsobil on... a tvoje domýšlení je zajímavý, když já psala jasně.. Ještě vzhledem k situaci, že on zmizel do rodiště, kvůli jeho tátovi, co je tam.

    Dokonce i jedna moravská slečna, co nemá úplně nasráno v hlavě, mi jen bez patřičný soustrasti a zabarvení hlasu adekvátně mý situaci, kdy to bylo čerství a vezli mě z festivalu, kde jsem měla být původně s ním, a vzhledem k situaci, že je těsně před jeho odchodem převedl tátou muj byt, kam bych se mohla vrátit, ŘEKLA:

    ,,No, víš, to ne jen my tam, ale ty rodiče nás tam chtěj mít..." Jako na tý Moravě.

    Jinak tedy jak jsem psala - na večeři dělala zvýšeným hlasem scény ségra a odešla, tam mi pak koupil dezert a hladil ruku.

    To pak s tím kolem??

    Tak nevim jaký nevyžádaný rady máš na mysli konkrétně v tomto případě, kdy došlo pak k tomu vyprovokování a uhození mě, leda tak přeci původně O JEHO NEVYŽÁDANÝ RADY JEHO MNĚ, jasně jsem napsala, že SE JEDNALO O MOJE KOLE,

    MOJE KOLO, NE JEHO, to jeho bylo jiný a už ho měl nahuštěný, takže už šlo o mě, moje KOLO:

    KDY JSEM SI NA 2,5 atm já hustila kolo hustilkou, co koupil sice on, ale KOLO JSEM SI MĚKA HUSTIT JÁ, ŠLO O MOJE KOLO, SKORO NOVÝ, MOJE KOLO, NE JEHO...

    Moje kolo, co jsem si chvíli předtím koupila za mnou vydělaný peníze já, s novou redukcí, u benzínky jsem to zvládala bez problému a tady šlo o to, že údajně ta hustilka měla fungovat i bez redukce z jedný z těch dvou stran, my s tím měli problém, nějaký otáčení páčky a JÁ SI S NÍ PRVNĚ HUSTILA KOLO, CHTĚLA SI PŘEVÉST TY BARY NA TU SVOU HODNOTU, ŽE TY BUDÍKY BYLY DVA A JEDEN SE MI NA DVA A PŮL ZDÁL MÁLO...


    ....takže jsem jen potřebovala se naučit, jak si s tim budu správně hustit kolo, abych to neměla přehuštěný a neprasklo to.

    Nešlo o JEHO, ALE MOJE KOLO,
    jU...

    ne jeho, ale to MOJE... MOJE KOLO...tak jen byla moje chyba, že já dost mluvím, tak asi to působilo, že jsem si od něj vyžádala nějakou další radu, ale nebylo to tak, ptala jsem se jen na jednu věc a pak bych si poradila I BEZ JEHO DALŠÍCH NEVYŽÁDANÝCH RAD MNĚ, KDY SE MI DO HUŠTĚNÍ MÝHO KOLA MONTOVAL ON, BYLO MOJE, ŠLO O MOJE KOLO, TO JSEM PSALA JASNĚ.

    NA KTERÝ NAVÍC ON NEDAL ANI KORUNU A NEBYLO TUDÍŽ ŘEČENO, ZDA BY MI PŘI PŘÍPADNÉ PORUŠE ČEHOKOLI DAL NĚCO NA OPRAVU...já toho času právě skončila v práci na dobu určitou a neměla na zbytečný opravy a rozhazování.

    A zapomněla na hlášku matky: ,,Když to zničíš, tak to zaplatíš."

    On by třeba řekl že jo, mávnul rukou a bylo by...ale nic to nemění na tom, že až bych jela někdy sama, i když my spíš spolu, ale mohlo se stát, teď to třeba hustím tím sama, místo bytu mám přeci jen bedničky a hustilku a novej stan atp., že on vypadal že mizí v nenávratnu..to je tedy rána...ale hustim sama, NIC TO NEMĚNÍ NA TOM, že nemělo smysl, aby se do toho montoval on.

    Protože pak bych to přeci neuměla nahustit já, svoje kolo. A byla pak v pytli a hustilka, co měl za úkol koupit pro nás oba, hlavně kvůli mně, já jezdila víc, mně k ničemu.

    Tak došlo k rozepři, ale já uznala, že jsem ho vyhecovala pak - v bytě bylo vedro, já už spěchala, začli jsme se hádat, měli jsme to už mezi námi nalomený a nějak mě praštil prostě.,..

    Ale pak byl po tý pauze fakt rok klid...a ani to s tou ztrátou práce v oboru rok poté a ani s paní z metra to nesouvisí.

    Paní před svatbou jsem byla já, tamto nebyla paní, ale babka, TO ONA SI PŘISEDLA K NÁM A JEN KOUKLA, on se jí ani neptal proč, ale buzeroval mě pak v úplně nevhodnou dobu, při přetížení, nevyspání, v PMS a jak mě mrzelo to s tou prací a už jsem to jen chtěla dořešit a nevracet se k tomu už a doma se pomilovat a jít brzo spát a dohonit spánkovej deficit a v tý práci to jen pár dní doklepat, vyřešti jinou, vdát se, počít a mít klid.
    Takže v metru to bylo asi rok poté po tom s tim kolem, zatímco já chtěla na procházku, do metra mě kvůli jeho údajnýmu spěchu dal on, ale pak najednou že chce běhat, když bylo vedro, já se chtěla pomilovat a spát a už jsem z něj fakt nemohla, proč ke mně na chvíli nešel a na paní z metra se nevypdrdnul a otravoval mě s tim dál - ani nevíme, s čim měla problém, třeba měla jen naštvanej obličej pořád - to takový baby mívaj, ať v metru mluví kdokoli o čemkoli jakkoli.

    Takže snad je to jasnější...Dokonce i jedna moravská slečna, co nemá úplně nasráno v hlavě, mi ŘEKLA:

    ,,No, víš, to ne my tam, ale ty rodiče nás tam chtěj mít..."

    Jako tím myslela na tý jejich Moravě...a že se sem do Prahy on na 15 let stavil, zkusit si další VŠ studovat a vydělat, aby mi dočasně zlepšil život, nejen láskou, ale i možností se odstěhovat od mámy ještě před splacením toho druhýho bytu do toho milionu, co měl být muj, ale pak paradoxně mým přechodným ubytováním úplně zkazil život, že táta by jinak ten byt zřejmě neprodal a mohla bych v něm bydlet a pořídit si dítě, o jedný práci, o kterou jsem přišla i kvůli němu, ani nemluvě....


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    PSYCHO:

    K platum v ČR napříč obory a českými versus zahraničními firmami v Praze, by se neměl vůbec vyjadřovat člověk, co dělá v zahraničí.

    Já psala a bylo to TUILE "Tak to asi nevíš, jakej je po korona-stop stavu, kdy hodně lidí přišlo o práci, zájem i o blbý doplňování zboží v obchodě...."

    P. psal: ,,Moje mama, 57 let, si ted behem tydne nasla praci za 35tis. hrubyho, jen proto, ze se doma nudila. Ty penize nepotrebuje. Skladova logistika, ve ktery nema praxi. Prace v kanclu na kompu. Takze - jak, ze se to hleda ta prace blbe? (shodou okolnosti taky Praha 4)"

    Neumím odpovědět, musela bych se zeptat nějakých skladníků, který jsem krom ostatních lidí nebo spíš věcí kolem toho v práci předtím kontrolovala, jak jsou na tom.

    A ty pani, co řešili jejich práci, tam zase seděli jinde, pod námi.

    Ale co jsem tak slyšela, nesou prej ani tyhle místa pro skoro-důchodkyně bez praxe a nějaký týpky se střední školou, co jsem tak slyšela.
    Prej ještě horší nez v tý krizi jedna - tý ekonomický, do který jsem vylezla kdysi z VŠ - byla tu opravdu 2009-2014 trvala ještě. Pak nastal přechodně zvrat a dveře se otevřeli.... no třeba viz přijetí mý služebně starší kolegyně na místo, kvůli konci v němž jsem se nevdala - ona nesplňovala požadavek na vzdělání, ani oborem ani roky, ale byla tam...a pak posuzovala ona mě, někde by to bylo absurdní, protože moje uvažování těžko pochopí - ano, někdy zbytečně složitý, ale zrovna jednu věc, co jsme spolu probírali, jsem měla na první doboru správně a já jen chtěla poradit s mailem kolegyně slovenský, co do toho pak tahala něco, co k řešení věci vůbec nebylo potřeba, části mailu jsem nerozuměla, že nebyl v AJ, jak bylo mezi námi napříč všemi zvykem, ale část slovensky a od její mladší kolegyně si troufám říct částečně chybně, nepřesně....no to už se nevrátí, já vim svý a tu práci a manžela budoucího a bydlení už nemám, svatbu, byt a dítě taky ne, život zničenej a vrátit se to nedá...naopak jsem pak alespoň ještě chvíli práci měla lepší, co by ona nedostala určitě ani náhodou, ani v tom boomu převisu nabídky nasd poptávkou práce, co tu byl chvíli - až 2014-2018.

    Celkově jsem neměla ani tehdy vloni o možnostech a práci podřízených přehled, ani o tomhle oboru, ani o práci skladníků, ani o práci těch paní, co dělali z kanclu tuhle část práce, ty jsem nekontrolovala, tak nevím, to leda spíš o těch jiných zaměstnaních, co jsem taky školila a kontrolovala spíš než jejich práci to kolem toho, ale tu práci taky, ale ne že bych je popoháněla a přímo organizovala, to ne...

    Ani peníze jsem nestrhávala skladníkům já, ani padáky nedávala, na to bych případně měla tu o něco mladší a služebně starší kolegyni.
    Ale já padák nedala žádnej, naopak jsem se snažila jednomu zabránit, nebyl by fér, za mě na školení ok, při kontrolách práce taky, ale srovnal si to s kolegyní pak jednatel, ode mě byla jen jedna věta, že za mě jinak dobrý a že bych s tím počkala ještě a já už víc řikat naštěstí nemusela.

    A s těmi podřízenými jsem se nebavila, zajímalo mě jen, pokud by něco potřebovali změnit pro provedení a kvalitu odvedení jejich práce, ale o to jak to měli s hledáním práce tehdy a jak to mají teď nevím nic.

    Nebylo to pro mou práci s nimi důležitý, nebyla jsem HR, to už jsem psala... tak proč bych se zajímala o možnosti jejich práce, nebo možnosti práce nějakých paní před důchodem nebo možnosti práce středoškoláků, který jsem navíc kontrolovala jen nepřímo, pokud by mohli mít nějakej nagativná vliv na podřzený moje nebo tu mou hlavní část.

    Fakt nevim. Těžko říct, jaký problémy teď ty lidi maj, když někoho začli asi propouštět kvůli koronaviru, jako se to děje teď v dalších podnicích, už jsem tam nebyla.

    Ne že bych se nezajímala o problémy našich pracovníků, zaměstnanců a podřízených a byla takovej ten sobeckej nadřízenej nebo bezcitnej kontrolní člověk, to vůbec, naopak, snažila jsem se být naopak i k podřízeným cizlivá, empatická a milá, jako byl kdysi při mojí brigádě na a chvíli po VŠ jeden pán k nám a o to větší si získal autoritu, o jakou jsem se teď chtěla snažit já, ne bejt prostě taková ta ,,uřvaná píča", co jen kritizuje a dává i neoprávněný padáky, byla jsem fakt podle mě dobrá a zároveň s těmi lidmi se snažila vycházet a zajímala se o ně, ne že bych se nezajímala o problémy našich pracovníků, zaměstnanců a podřízených, zajímala, ale jaký maj i oni možnosti na trhu práce, ale prostě to nebylo důležitý pro mou práci.

    Ale povědomí mam - třeba jsem se problémovýho člověka o kterým jsme měli ve vedení nejednou řeč, zastala a navíc se ho snažila motivovat, třeba i tím, že jinde by musel dělat třeba ještě dál za Prahou nebo třeba někde noční... pomohlo, protože jsem měla to povědomí, kdysi z tý brigády a osobní zkušenosti a věděla co říct.

    No a ty teď naopak hrozí mně, ty noční. Jo, jo, za dobrotu, ale byla to kombinace víc věcí...i toho tady na nyxu.


    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TUILE:
    REBORNA:

    Btw. A je to tady:

    TUILE:

    ,,A od září už moc venkovních akcí nebude - jen asi jedna v září, a dvě v říjnu a pak už jsem na to moc fiflena, abych v zimě a v dešti někam jela, kor bez auta na zahřátí.

    A znovu hrozí uzavření klubů.

    Takže naopak VEŠKERÝ MŮJ ALKOHOLISMUS JSEM LETOS nasměrovala tedy na červenec/srpen."

    ZASE MÁME PO ALKOHOLISMU!! Já to psala a bylo to jasný...od března do června nám zatrhli alkoholismus a nepila jsem, pak jen dva měsíce a teď máme zase po akcích, alkoholismu a možná i seznamování s lehce podnapilými kolouši 30+, aby byli povolnější a byla s nimi ,,rozumější řeč" - v naději, že už si to pak nějakej nerozmyslí a nechá si mě....MÁME PO ALKOHLISMU A SEZNAMCE SE SOUKMENOVCI V REÁLU..Tedy my, co pijeme zásadně jen, když je párty a tancuje se, jinak ne - což jsem třeba já.

    REBORNA:

    Tak asi zas zkusitnahánět bejkery a osvěžovnu leda. Nevim.

    To je tedy cyklus.





    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam