TEKKANNE:
REBORNA:
Tvoje domněnky a domýšlení je zajímavý. Ještě vzhledem k tomu, že mnohde a nejen s kolem, šlo přeci o to, jak jsem se já chtěla dostat na akci, kde jsem to znala a vim, že tam lidi i taxíky na tý rychlostce jezdili, i bez jeho domluvení taxíka s nástupní sazbou 500,-, taxikář chtěl pak volat na policii na mě, já byla ten, komu toto způsobil on... a tvoje domýšlení je zajímavý, když já psala jasně.. Ještě vzhledem k situaci, že on zmizel do rodiště, kvůli jeho tátovi, co je tam.
Dokonce i jedna moravská slečna, co nemá úplně nasráno v hlavě, mi jen bez patřičný soustrasti a zabarvení hlasu adekvátně mý situaci, kdy to bylo čerství a vezli mě z festivalu, kde jsem měla být původně s ním, a vzhledem k situaci, že je těsně před jeho odchodem převedl tátou muj byt, kam bych se mohla vrátit, ŘEKLA:
,,No, víš, to ne jen my tam, ale ty rodiče nás tam chtěj mít..." Jako na tý Moravě.
Jinak tedy jak jsem psala - na večeři dělala zvýšeným hlasem scény ségra a odešla, tam mi pak koupil dezert a hladil ruku.
To pak s tím kolem??
Tak nevim jaký nevyžádaný rady máš na mysli konkrétně v tomto případě, kdy došlo pak k tomu vyprovokování a uhození mě, leda tak přeci původně O JEHO NEVYŽÁDANÝ RADY JEHO MNĚ, jasně jsem napsala, že SE JEDNALO O MOJE KOLE,
MOJE KOLO, NE JEHO, to jeho bylo jiný a už ho měl nahuštěný, takže už šlo o mě, moje KOLO:
KDY JSEM SI NA 2,5 atm já hustila kolo hustilkou, co koupil sice on, ale KOLO JSEM SI MĚKA HUSTIT JÁ, ŠLO O MOJE KOLO, SKORO NOVÝ, MOJE KOLO, NE JEHO...
Moje kolo, co jsem si chvíli předtím koupila za mnou vydělaný peníze já, s novou redukcí, u benzínky jsem to zvládala bez problému a tady šlo o to, že údajně ta hustilka měla fungovat i bez redukce z jedný z těch dvou stran, my s tím měli problém, nějaký otáčení páčky a JÁ SI S NÍ PRVNĚ HUSTILA KOLO, CHTĚLA SI PŘEVÉST TY BARY NA TU SVOU HODNOTU, ŽE TY BUDÍKY BYLY DVA A JEDEN SE MI NA DVA A PŮL ZDÁL MÁLO...
....takže jsem jen potřebovala se naučit, jak si s tim budu správně hustit kolo, abych to neměla přehuštěný a neprasklo to.
Nešlo o JEHO, ALE MOJE KOLO,
jU...
ne jeho, ale to MOJE... MOJE KOLO...tak jen byla moje chyba, že já dost mluvím, tak asi to působilo, že jsem si od něj vyžádala nějakou další radu, ale nebylo to tak, ptala jsem se jen na jednu věc a pak bych si poradila I BEZ JEHO DALŠÍCH NEVYŽÁDANÝCH RAD MNĚ, KDY SE MI DO HUŠTĚNÍ MÝHO KOLA MONTOVAL ON, BYLO MOJE, ŠLO O MOJE KOLO, TO JSEM PSALA JASNĚ.
NA KTERÝ NAVÍC ON NEDAL ANI KORUNU A NEBYLO TUDÍŽ ŘEČENO, ZDA BY MI PŘI PŘÍPADNÉ PORUŠE ČEHOKOLI DAL NĚCO NA OPRAVU...já toho času právě skončila v práci na dobu určitou a neměla na zbytečný opravy a rozhazování.
A zapomněla na hlášku matky: ,,Když to zničíš, tak to zaplatíš."
On by třeba řekl že jo, mávnul rukou a bylo by...ale nic to nemění na tom, že až bych jela někdy sama, i když my spíš spolu, ale mohlo se stát, teď to třeba hustím tím sama, místo bytu mám přeci jen bedničky a hustilku a novej stan atp., že on vypadal že mizí v nenávratnu..to je tedy rána...ale hustim sama, NIC TO NEMĚNÍ NA TOM, že nemělo smysl, aby se do toho montoval on.
Protože pak bych to přeci neuměla nahustit já, svoje kolo. A byla pak v pytli a hustilka, co měl za úkol koupit pro nás oba, hlavně kvůli mně, já jezdila víc, mně k ničemu.
Tak došlo k rozepři, ale já uznala, že jsem ho vyhecovala pak - v bytě bylo vedro, já už spěchala, začli jsme se hádat, měli jsme to už mezi námi nalomený a nějak mě praštil prostě.,..
Ale pak byl po tý pauze fakt rok klid...a ani to s tou ztrátou práce v oboru rok poté a ani s paní z metra to nesouvisí.
Paní před svatbou jsem byla já, tamto nebyla paní, ale babka, TO ONA SI PŘISEDLA K NÁM A JEN KOUKLA, on se jí ani neptal proč, ale buzeroval mě pak v úplně nevhodnou dobu, při přetížení, nevyspání, v PMS a jak mě mrzelo to s tou prací a už jsem to jen chtěla dořešit a nevracet se k tomu už a doma se pomilovat a jít brzo spát a dohonit spánkovej deficit a v tý práci to jen pár dní doklepat, vyřešti jinou, vdát se, počít a mít klid.
Takže v metru to bylo asi rok poté po tom s tim kolem, zatímco já chtěla na procházku, do metra mě kvůli jeho údajnýmu spěchu dal on, ale pak najednou že chce běhat, když bylo vedro, já se chtěla pomilovat a spát a už jsem z něj fakt nemohla, proč ke mně na chvíli nešel a na paní z metra se nevypdrdnul a otravoval mě s tim dál - ani nevíme, s čim měla problém, třeba měla jen naštvanej obličej pořád - to takový baby mívaj, ať v metru mluví kdokoli o čemkoli jakkoli.
Takže snad je to jasnější...Dokonce i jedna moravská slečna, co nemá úplně nasráno v hlavě, mi ŘEKLA:
,,No, víš, to ne my tam, ale ty rodiče nás tam chtěj mít..."
Jako tím myslela na tý jejich Moravě...a že se sem do Prahy on na 15 let stavil, zkusit si další VŠ studovat a vydělat, aby mi dočasně zlepšil život, nejen láskou, ale i možností se odstěhovat od mámy ještě před splacením toho druhýho bytu do toho milionu, co měl být muj, ale pak paradoxně mým přechodným ubytováním úplně zkazil život, že táta by jinak ten byt zřejmě neprodal a mohla bych v něm bydlet a pořídit si dítě, o jedný práci, o kterou jsem přišla i kvůli němu, ani nemluvě....