FIYAH:
Jenže pak zapomínáš, že emancipovaná žena je právě ta, co sice má vystudováno, má za sebou a před sebou jakousi kariéru, ale mimíse si vesele pořídí pokud možno tak, aby jí to kariéru nezničilo úplně nebo do ní na základě nějaký praxe zkusí vrátit...
...ale zároveň po muži v rámci nějakýho systému a spravedlnosti chce, aby se o dítě postaral a financovala spravedlivě o něj pečoval,
se speciálním zaměřením zejména na mokré sanitační práce co se týče činností:
1. vytírání blitků
2. utírání hovínek
3. matky prej bejvaj porodem vyčerpaný a taky i několik dalších let citlivý na výkyvy nálad a spánek, ještě víc než žena v PMS, tak asi i občas pomoc s noční hlídkou u postýlky a zásah s flaškou odsátýho mlíka...
Ve standardu spravedlivé péče o domácnost stanoví pořádně emancipovaná žena leda tak systém a barvy úklidových pomůcek, aby se stejné nepoužívaly na blitky a hovínka a alergeny
...a tytéž na nádobí, ruce a nealergeny.
Pro případné nápravné opatření projde s nalakovanými nehty po špičkách směr koupelna a řasenka a hospůdka, tedy pardon, pivu a cigaretám a hospodám moc neholduju, jak jsem psala, takže PÁRTY...
...a muže vhodnými gesty, ovšem důrazně upozorní, že úklidové pomůcky použil ve špatném pořadí / uložil na špatné místo...
...po nápravě udělá TAG neboli fajfku nebo zapíše slovo ANO do formuláře, řekne pečlivě ,,TAK, splněno" a vypočte ušlý zisk za dobu (čas ,,t U." neboli, čas - úklid), co tomuto napomenutí v domácnosti a nápravě věnovala, nechá si to mužem zpětně proplatit, + vše samozřejmě s DPH za POROD ...A ODCHÍZÍ PAŘIT.
Kde jí k tomu on tak max může jen zahrát, dostat za to pivo a zeptat se, jak se jí to líbilo, jestli se nevěnoval více svým potřebám než jejím a jestli to nebylo moc tvrdý a monotónní, neharmonický a nemelodický.. to tak max.
Tak nějak za mě asi ideál a mohlo bejt! Já na to muže ochotnýho měla a to nebyl důvod, proč by odešel !!
(PŽE NECHÁPU, čím potřebám jsem se na párty měla věnovat, jak psala SUB., když tam byl jen pan DJ progáč a já a on nic ode mě nepotřeboval a já od něj leda tak posvítit do stanu, což nevim, proč by neudělal, když nevyspalá a přetažená jsem byla já, upravenou a najedenou a usměvavou a krásnou mě chtěl mít on, tak co by mi neposvítil a nepodal mi něco, nebo nevim, o čem jsem podle ní prudila...asi vysušení stanu a případná PLÍSEŇ A PREVENCE PLESNIVĚNÍ STANU?? Už fakt nevim, tu cestu z Ovy si pamatuju matně, byl to rok 2015/16 asi...).