Co to zase je?
O tom jsem nepsala! To ne! Já těch akcí navšívila tolik, ani nepamatuju!
Aha, vidim, nějakej příspěvek starej??
"kraviny o mym údajnym rasismu" replied: ,,Se v tom nějak ztrácím…"
Tak to asi budu muset odpovědět, dobrá:
V čem jako?
Spolupařič toho Inda, se kterým jsem se minule bavila o muzice, že tamten druhej byl asi taky trochu fanoušek mýho skoro-manžela a tý muziky, MI ČUMĚL NA KOZY VE VÝSTŘIHU.
Ať už bych mu řekla cokoli, leda by se smál a poočku sledoval mě a ty kozy, bylo jasný, že jsem byla docela opilá a kozy byly fakt natřásavý, chápu... Je to totiž Ind.
Leda tak někdo, kdo asi sedí na zadku u mimíse doma a střídá to s kasou v Albertu to nepozná a psal tu nevyžádaný příspěvek jako reakci na ten muj, ŽE SE OBČAS MEZI TURISTY A PŘISPĚHOVALCI V KLUBU NEDÁ HNOUT, COŽ NÁS TVRDÍ SPOUSTU A NĚKDE JSME SI O TOM I PSALI, ALE UŽ DÁVNO...
Ale já kdysi v nevědomosti a dojmu, že mám kde bydlet a měla jsem ještě slíbenej ten muj byt, docela v prví práci po VŠ škudlila peníze, pak taky a trochu cestovala...
Takže moc dobře poznam, ŽE TO nebyl příslušník rasy afro-americké nebo původní Afričan, jak to rasisité nazývají NEGR a jak psala, SUB. v rekaci na muj přísěvek, že naše akce bude zase bohužel v narvanym klubu, kde se nebude dát pařit a někdo nás tam bude třeba zase balit, mě zvát dva do hotelu nebo nějaký chlapi zase prát, že jsem tancovala prej někde s černochem nebo co, ale co si tak pamatuju, na nějaký párty, kde mě možná viděla, jsem pařila s Indem.
Pak tady s Čecho-taliánem, o tom, jsem tu psala já a o Ukrajinci, co jsem blokla na seznamce, to sem ALE PATŘILO..ne ,,diskopříběhy", jak psala TE.!!
Ty Vaše ,,diskopříběhy", u kterých seznamování nefigurovalo a tak to sem nepatřilo do diskuse!
A tamto - to není ani černoch ani takzvaný ,,negr", jak by řekli rasisiti nebo já v mym z části sarkastickym příspěvku, ani nic podobnýho a navíc bych řekla, že ten tu na rozdíl od jednoho mýho bývalýho kolegy ani toho známýho známých, VŮBEC NEBYDLÍ A BYT NEMÁ.
Ani není ze čtvrti, kde jsem měla mít byt na toho mimíse.
Dream-catchery tedy doma nechci tak jako tak - jen lapače prachu.
Takže osoba, co psala, že ta alternativní trance scéna je zlo - ti co k nám patří ten příspěvek znají odjinud a jiní mě ani SUB. asi nezajímají - i když to bylo v AJ, ta osoba měla vlastně pravdu.
Dream catchers are evil. Šíření spirituálních píčovin a dramcatcherů musí všem narušovat auru, to je fakt...pokud bychom ji ale měli.
Nebo nějaký znamení, že...
Lapače prachu prostě.
Ale to nemohou lidi, co budou mít třeba zákaz se přibližovat k matkám z tranceu na 50 m s cigaretou nebo keťákem na znásilnění nás a našich dětí (, tedy mýho budoucího dítěte, co bude asi ženskýho pohlaví a bude chtít tančit a spátnerušeně v chatce a chodit se sluchátky po stagei, pokud bych výjimečně neměla hlídání), na vzdálenost 50 m k našim párty, pochopit.
Já už mám tady skoro stopku do jednoho klubu - ale jen od personálu a že se tam nesmí dělat hluk, to jsem V PRAVIDLECH NENAŠLA - ONI POŘÁD: ,,Udělejte nějakej bordééél!!"
Tak bych mohla říst, že jsem je jen chtěla poslechnout a nevěděla jakej druh bordelu a hluku to měl bejt!
Jestli jako řváát ,,MARIHUANA, PYČO!! Inhaluj drogy a fetuj every day!" nebo naopak ,,NEKUŘTE!" To každej se baví jinak a chce něco jinýho, host od hosta asi...
Najdu řad nebo si ho nechám zaslat od kánmoše, co tam hrával...
, tak to je podbný - oddělme scény a kedry od trance maminek... A NEKUŘTE, je to zbytečný, smrdí to a stojí to peníze, ŠAPITO JE NEKUŘÁCKÝ, TO UŽ SE PSALO!! a že prej to nikdo nehlídá, já bych se toho ujala, tak jak mi přijde nejlepší, ale to bych zas někam jinam nesměla...Zase jinde, ale psalo.