TEKKANNE:
,,ona totiž urážka na cti a křivá výpověď jsou trestným činem (stejně jako vyhrožování napadením s rasistickým či xenofóbním podtextem;"
Ano, uráželi mě tu na cti, nadávali mi sprostě, zesměšňovali, znevažovali, ale to jsem neřešila, protože jsem zatím nechápala souvislost a motivaci a brala to jako vtip...
...domnívala se, že šlo o hejt nebo narážky na nějaký nedorozumění, pak zjistila, že ne tak docela...
,,vyhrožování napadením s rasistickým či xenofóbním podtextem;"
TAK ONO TO TAK XENOFOBNÍ NEBYLO ANI RASISTICKÝ. Protože od Čecha směrem ke mně to nejde moc považovat za rasismus a xenofobii.... Jako leda, že by nebyl původně z Prahy.
Ani to nebyla ochranná rada a ani tam nebyl pak. Nevim tedy, proč to psal. Proč mi vyhrožoval, čím podle něj budu NAPADENÁ za ten popěvek psanej na nyx člověkem, co ho ani nemohl číst - turistou.
Že jako by si myslel, ŽE KDYŽ MĚ NĚJAKEJ ROM BY VIDĚL, JAK ZPÍVÁM V KLUBU NA RAPU:
,,Bij cigána do hlavy." , což fakt nedělám, ...že by se o mě obával, že dostanu od něj do hlavy předmětem, co se v tom klubu ani nenachází??
No ne, Rom je rád, že si smotne venku něco a že ho nechá security na pokoji, nechce na mě útočit, i kdybych mu něco řekla, což se ještě nestalo, bojí se a hlídá leda tak, jak mi ukrást kelímek nebo jeho dealošskou partu aby nedostala po čuni nebo NEDĚLÁ ŠPATNÝHO NIC.
Ale tady bylo ode mě před odchodem:
,,Bij turistu do hlavy!"
Zatímco on bil do hlavy mě. - Rukou, při paření. protože NÁS MOC NEBAVILO LÉTA, JAK DO NÁS PŘI PAŘENÍ BIJOU ONI.
Chodila jsem tam snad ještě v době, kdy SUB. ani nebyla tady na návštěvě, tak to ani nepamatuje...
A je naivní si myslet, že ON má pravdu, že by byl ten turista taky na NETU A PAK MĚ VZAL ZA TREST, ŽE BY TO TU ČETL, PO HLAVĚ PŘEDMĚTEM, CO SE ANI V TOM KLUBUI NENACHÁZÍ.
Je podstatný, že je to na netu!
Protože TEN TURISTA NA TOM NETU NENÍ. Nečetl to - tak ON TU JAKO NEMUSÍ MÍT PÉČI A VAROVAT MĚ PŘED TÍM TURISTOU, KDYŽ JE JASNÝ, ŽE TURISTA TO TU ČÍST NEBUDE, NENÍ NA NETU...TAK TU MOU HLÁŠKU NEMOHL ČÍST.
A je blbost si myslet a aby mi tu psal, jen jako jeho názor nebo snad varování, spíš než ochranu, že si mám dát bacha, aby mi za ten výrok proti tomu turistovi, co jsem SEM NAPSALA, TEN TURISTA, CO NA NYXU ANI NENÍ, nedal do hlavy předmětem, co se stejně v tom klubu ani nenachází.
Což ale on tu ani neví, protože se do toho klubu nechystal a ani tak neví, co se tam nechází a nenachází a co já vím, FAKT TAM ANI JINDE NEBYL.
Tak jak mohl vědět, čím by mě ten turista vzal po hlavě?? Jen jeho hláška a ne xenofobní ani rasistická, jsme stejná rasa.
Tak se on nemusí bát, že by mě tam vzal po hlavě, když on tu není a ani to nečetl...že na netu není.
Já nevím, proč MI TEDY PSAL, KDO MĚ ČÍM VEZME PO HLAVĚ...
To je drama kolem jedný jeho hlášky na moje parafrázování popěvku.
Já to ani jako útok na sebe nebrala a vybírala podprdu a turistů jsem se nebála tedy.