TEKKANNE:
REBORNA:
hosana!
moje paměť je občas neuvěřitelně přecizní na - pro můj život - naprosto nedůležitý detaily....dala jsem do filtru slovo "rameno" a ejhle.....kdybys třeba náhodou měla pocit, že jsem tě ani před rokem a čtvrt nečetla pořádně (teď už to teda fakt nedávám, I admit) a potřebovala bys osvěžit vlastní paměť, jak že to tvoje znásilnění proběhlo v autorské verzi 1.0 :
REBORNA --- --- 20:31:33 22.4.2019
(-1)
NAVARA: Víš, já je lovit nemusim...
Hned, jak jsem dorazila na párty a vlezla před bedny, mě tam začal balit 21 letej týpek, fáákt pěkenej.
Mě byl tedy volnej, přijela jsem tančit a ne se seznamovat, ale pak jsem zaregistrovala, že je fakt pěknej.
Kdybych vypila rychlejš těch půl litru vína a byli by pak rychlejší dva lidi s tím Fernetem nebo Jégrem nebo co to bylo, co jsem si pak třikrát vydatně lokla a začla vrávorat a pak opodál vrazila omylem do jinýho, mohl to být ještě on, ten mladej, kdo by mě odvedl spát místo na kraj lesa vedle stage, do jejich chatičky, kterou řikal, že tam má s kamarády.
Sice bych tedy poblila z palandy jeho kámoše pod náma, ale zase by mě neokradli, jelikož nebyl zmaštněnej nebo ožralej jako všichni okolo,
tak by mu stál, narozdíl od tamtoho, co mě odvedl na kraj toho lesa a z nepochopitelných důvodů mě jen zahříval, jen pod termotrikem a trikem rozepnul a vyhrnul poprdu, což jsem tedy zvracejíce ani necítila, ale už se mu nějak nechtělo mě zvracející souložit, zcela při vědomí jsem opilá v leže na zádech zvracela na vlastní vlasy a rameno a byl tam a fakt mě jen zahříval a nesouložil, tedy nic jsem necítila, takže asi fakt nesouložil, bídák!
Asi nevěděl, že se od rozchodu marně snažím měsíce na seznamce a že jsem zoufalá a chci souložit.
Ale nechat se opilá na kraji lesa zahřívat, osahávat pod trikem, spodním termotrikem a podprdou a ani to necejtit, tak cca o deset let mladším klukem, pozvracet se a pak jím nebo někým dalším ve spánku nechat okrást - to je skoro větší úspěch než po 7 měsících na tý seznamce tedy.
Tak to ten mladší byl tedy aktivnější, jistě chtěl, nebyl zbořenej, stál by mu, takže s tím bychom už čekali miminko a celý nyx by si konečně oddychl.
doufám, že se ti konečně ulevilo. není zač! ;)
můžeme teda už tuhle story jednou provždy opustit?
a když to tu máš takhle před očima, sama sebou napsaný v celý bolestný pravdě - můžeš si konečně připustit, že jsi mešuge a někam si už dojít? nebo jaký další důkazy ještě potřebuješ?
ona totiž urážka na cti a křivá výpověď jsou trestným činem (stejně jako vyhrožování napadením s rasistickým či xenofóbním podtextem; vůbec nevadí, že je to "jenom" na internetu, tady nejsi anonymní a policie to vyšetřuje a soud stíhá) a pokud by ses z toho chtěla vykroutit, dost by se ti hodilo mít ten oficiální papír na hlavu od psychiatra....přátelská rada ;)