• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NAVARA: Presne. Jestli se nasadi leky rozhoduje psychiatr, ne terapeut.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MRAKY: Jj, nema ten pocit temer nikdy. Prasky uz jsou dneska skoro na vsechno, a jsou i kvalitni, takze se z problemu za pomoci leku da rychle dostat, bez vetsich vedlejsich ucinku. Nekdy i staci jenom se 2x mesicne vyzpovidat u dobryho terapeuta, ale ti jsou placeni. Ti dobri.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    OVERWATCH: Chemie stabilizuje pacienta pro smysluplnou práci s terapeutem
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    OVERWATCH: to jo. Ale nejdrive si to musi uvedomit. Psychicky problemy jsou svinstvo. Clovek asi nema v te situaci pocit, ze pomoc potrebuje... Pro rodinu je to predpekli.

    Znamy ( cizinec, jina zeme/asie) mel manzelku co musela brat prasky aby mohla fungovat. Jednu dobu ji to daval bez jejiho vedomi.... Po dobu tehotenstvi vysadila prasky a to byl zazitek ( taky me jsem si sliznul svoji davku "pozornosti" :/ )

    Je s ni doted a ma muj neskonaly obdiv za vydrz.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    REBORNA:

    To je doba tohle, než se dostaneme na to virtuální dvoření:

    ,,Co to zase je? O tom jsem nepsala! To ne! Já těch akcí navštívila tolik, ani nepamatuju! Aha, vidim, nějakej příspěvek starej?? "kraviny o mym údajnym rasismu" replied: ,,Se v tom nějak ztrácím…"


    TAKŽE, SUB. JSEM NA AKCI POTKALA, V KLUBU POPELNÍKY NEJSOU, když mi on psal, že mě turisti daj po palici popelníkem a já to zopakovala a shrnula tu jen do vět Vaše vlastní příspěvky, NEMOHLA BYCH JI PŘECI TAKY FLÁKNOUT, ANI KDYBYCH CHTĚLA, COŽ NECHTĚLA....A PROTOŽE JE TO OXYMORON, V KLUBECH POPELNÍKY PŘECI NEJSOU...

    NAVÍC RIBJONKŮ TU JE!! Vždyť nejen její dítě, ale spousta jiných dětí jsou taky ribjonci.

    Navíc, až by byl ribjon/ka SUB. dospělá, tak REZIDENCE ZAHÁLKA, kvůli který a KVŮLI BYTOVKÁM PRO PŘISTĚHOVALCE A SPOL., KVŮLKI KTERÝ DEVELOPEŘI ZBOURALI TEN NÁŠ OBLÍBENEJ KLUB, TA REZIDENCE ZAHÁLKA, AŽ MIMÍS SUB. vyroste, UŽ BUDE DÁVNO ROZPRODANÁ !!

    Ani Ind ani ribjon SUB. si tam byt nekoupí, tak jak bychom je až bychom s CLOWNZEPPOU, KDYBY SI DAL ZÚŽIT NOS, MĚLI DÍTĚ, MOHLI T CYKLOSTEZKY SRAZIT JÍ A VYHODIT Z BYTU, KDYŽ SAMI BYT NEMÁME OBA, JE NEBO JEJÍ DÍTĚ??!! Kravina. Jich se to vůbec netýkalo...ti byly jen v úvodu opis toho, CO JSTE TU PSALI VY!

    SUB. si může leda tak pustit track: ,,NEZBYLO ŽÁDNÉ PROSTRANSTVO."

    Ale do našeho virtuálního dvoření by se moc už montovat neměla a otázka je, jak moc do debat o NAKLÁDÁNÍ S NAŠÍM VEŘEJNÝM PROSTOREM, KTEREJ MÁME JÁ A TŘEBA CLOWNZEPPA SPOLEČNEJ.

    ZNÁ VŮBEC SUB. PŘÍSLOVÍ, CO SE ŠKÁDLÍVÁ, TO SE RÁDO MÍVÁ? Já na emoce po netu nejsem, ale když mi někdo pošle fotky a píše, mohu si to špatně vyložit...TO JE JAK ,,MÁ MĚ RÁD, NEMÁ MĚ RÁD" ve školce...


    MEZI JINÝ RIBJONKY, ribjonků SUB. se to tedy PŘÍMO NETÝKALO!! ...tam je třeba být důsledný ve čtení, než mi tu bude někdo předhazovat a znovu mi zasílat starý příspěvky a VYTRHÁVAT Z KONTEXTU...

    Její kámošku jsem zdravila...teď na akci venku popelníky BYLY, KOUŘIT SE TAM SMĚLO A BYLY...SUB. JSEM VIDĚLA, NIČÍM NEFLÁKLA A BAVILA SE S JINÝM ČLOVĚKEM..

    ..srazila jsem sluneční brejle bývalýmu snoubenci, co se tam přímo proti mně na cestě vynořil, když jsem měla dopoledne fakt blbou náladu a to z více důvodů, ale SUB. jsem nedělala nic a nevšímala si jí.

    A proč??

    Její kámošku jsem zdravila totiž už o den dříve, tak nebyl důvod ji zdravit vedle osoby, co tu na mě útočila a to PRVNÍ...

    AŤ UŽ NA POPUD KOHOKOLI. Nebo jen muj, co jsem ještě tehdy psala anonymně a moc lidí to netankovalo... a nebyl důvod na mě útočit, protože část jejího příspěvku útok na mě byl, zkreslování a znevažování a naštval mě a zkazil mi úplně jinou PÁRTY, DOST DRAHOU. A nejen to.


    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MOODYCAT: Ja si spis myslim, ze si REBORNA potrebuje s nekym dobre pokecat. Tim myslim klidne s terapeutem, klasicky, lehne si na lehatko a vyzpovida se. ;o) Coz se deje tady. Nyx je vlastne takovy pro REB nedobry lehatko.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    OVERWATCH: To je na projevy rebornovitosti.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MOODYCAT: To je na co? ;o)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    REBORNA: Rada ti z dobrosrdecnosti napisu platicko Xanaxu.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Ještě k tomuto:

    ,,Co to zase je? O tom jsem nepsala! To ne! Já těch akcí navštívila tolik, ani nepamatuju! Aha, vidim, nějakej příspěvek starej?? "kraviny o mym údajnym rasismu" replied: ,,Se v tom nějak ztrácím…"

    Ale ještě asi zkusim zareagovat potřetí, ale já s tim nezačala:

    Jak jako bych tu mohla rasisticky nadávat do afro-americký rasy a jak rasisti píšou do ,,NEGRŮ" a jak tady psal , že prej mi nedal nějakej NEGR a já na to reagovala stejně, člověku, o kterym se tu psalo, že byl Ind?? Ind a černoch jsou jiná rasa.


    On že je prej negr?? Tak já to napsala taky, jako že těžko, když jak SUB. tak i já jsme psaly a začla s tím celkově ona, že pokud bychom myslely tamtoho, že to byl Ind, tedy on chodil na víc akcí, bavili jsme se jendou o muzice, ale já pařila s jinym, nevim...akcí bylo spoustu...a pařila jsem vedle spousty lidí...

    ,,Ty z ní máš slušnej mindrák, co? ;)" ,,Ne, já původně v týhle diskusi vůbec nevěděla, kdo ona je a proč na mě nějak blbě reaguje..." JEN SUB. PSALA O INDOVI, MOŽNÁ MYSLELA JINÝHO, CO BYL ,,NEGR", JAK SE TU PSALO O NEGROVI NĚJAKYM, JÁ TO PRVNÍ NEPSALA..

    Ale ona psala, že jsem jen tančila s Indem, ne? Nepsala, že jsem ho balila, což nebalila.

    Ale pokud sem zase psala ,,diskopříběhy" a myslela si, že je v tématu, že jsem balila Inda, tak to není pravda...a jak jsem psala, její kámošku jsem všude zdravila slušně...

    A že mi nedal? Nedak nějakej podle Vás ,,NEGR"?

    Tím jako myslel TAMTEN, KTEREJ TAM ANI NEBYL, TU PSAL, že by chtěl se mnou ten Ind, kterýho nazval ,,NEGREM", něco mít??

    Tak já mám právo se SVOBODNĚ SE VYJÁDŘIK K TOMU, ŽE TO UŽ RADŠI CLOWNZEPPU, KTEREJ JE ČECH JAKO POLENO...ŽE BYCH MU TŘEBA MOHLA DÁT PŘEOPEROVAT NOS ZA ČÁST PODÍLU Z PRODEJE BYTU A ŽE KDYBY MORČE UTRATILO JEHO PSA, ŽE KDYŽ ON NEMÁ BYT A JÁ NEMÁM BYT A POSÍLAL MI NEJDŘÍV FOTKY A PAK OBRÁZKY SE SEXUÁLNÍM PODTEXTEM, ZE KTERÝCH JSEM SE SICE ZHROUTILA, ŽE JE POSLAL NEVHOD, KDYŽ JSEM TU NA TO PŘIŠLA, ALE ZA TO ON TŘEBA NEMOHL...

    A MÁM PRÁVO SE VYJÁDŘIT, ŽE KDYBY TEN IND NEBO I KDYBY TO BYL ČERNOCH NEBO NEGR CHTĚL SE MNOU NĚCO MÍT NEBO MĚ TŘEBA CO JÁ VIM ZNÁSILNIT, PROTOŽE JAK JINAK BY TO ASI UDĚLAL, KDYŽ JÁ NECHTĚLA ZA MUŽE CIZINCE..

    ...TAK MÁM PRÁVO SE K TOMU V RÁMCI ODPOVĚDI VYJÁDŘIT, ŽE KDYBY TO TEN IND UDĚLAL NEBO TEN JAK JSTE PSALI ,,NEGR" A DAL MI, TEDY ASI NAOPAK, CHTĚL SEX A NUTIL HO, ŽE TO BYCH HO LEDA TAK FLÁKLA PO PALICI, STEJNĚ JAKO BYCH TO UDĚLALA V SEBEOBRANĚ ČERNOCHOVI.

    Všichni přeci víme, že jsem psala, že nějak nechci balit ani souložit s lidmi, co maj širokej nos...ale to Ind nemá...

    Je milej, ale stejně NE!



    Takže kdyby mi dal = mě obtěžoval, leda bych ho flákla po palici...

    ALE NEFLÁKLA, ŽE...

    Už jsem psala, že i když jsem opilá, nejsem agresivní a neperu se. Na to jsou experti jiní.

    Minule jsem zase prudila nácka z Německa ..a ten negr nebyl, jen mě štval, že měl komerčácký triko, byl plešatej, vůbec se mi nelíbil a strkal do mě.

    Třeba si na mě v Berlíně u něj doma v klubu vzpomene.


    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Jako že bych jim dal tvoji adresu, ať tě navštíví osobně, protože se bojíš jim zavolat, že by ses o sobě dozvěděla něco, čeho se bojíš a za každou cenu vyhýbáš?

    Klidně, ale musíš nejdřív napsat tu adresu :)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,Což je ta dětinská "ne, ne a ne!" reakce s dupáním nožičkou "

    A TY UŽ JSI TAM VOLAL NA TU LINKU DŮVĚRY A POVIDAL O TOM, JAK JSOU NĚJAKÝ ANOREKTIČKY STIHAČKY, proč jako nejdou zvlášť na jinou akci, zatímco ty jakožto jejich parter půjdeš na jinou, nevim proč, asi aby ses tam, mohl kurvit, protože máš problém se vztahy, sexualitou a věrností?? Nebo volal o tom, že jsi asi deviant zdegenerovanej internetem a tak bys klidně taky dal napadnout úplně nevinný dišputéry a dišputérský ženský z internetu, NEBO (taky) DĚTINSKY DUPEŠ NOŽIČKOU, CUCÁKU?



    KULA
    KULA --- ---
    REBORNA: mno, ano, jako na tobě bohužel není niť seriózní. Lidi se Tě na jednu stranu bojí potkat, protože vytáhneš nějaké své téma, které nikoho netrápí, ale tobě na tom stojí svět.
    Jedeš absolutní sebedestrukci. Společenskou, duševní, zjevně i fyzickou.

    Upřímně Reborno, jestli se opravdu nepokusíš ze svých nočních můr uniknout za pomoci lidí, kteří Ti pomoci chtějí, jsi ztracená a odepsaná. Žádných za 5 dvanáct, je pravé poledně a teď to zvoní. Teď se ještě můžeš rozhodnout sama, prosím, využij toho. V opačném případě se bojím, že za rok touhle dobou můžeš mít na sobě pyžamo, prášky, že z nich budeš slintat a už nikdy nic, do konce života invalidní důchod.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Což je ta dětinská "ne, ne a ne!" reakce s dupáním nožičkou
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    KULA:

    Ze mě, legraci? Hm.

    KULA
    KULA --- ---
    REBORNA: jestli chceš s někým randit, udělej si rande s tím RIAPSem nejdřív. Bez něho nic nenarandíš. Ztrácíš jen svůj čas, nedává to smysl. Nic ti tam nevezmou, jen Ti můžou dát.
    Je fakt jednoduchý si z Tebe dělat legraci, munici pořád rozdáváš, ale už to začíná strašit i mě
    a to mám velmi odlehčené svědomí.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    JENDAZCB:

    ,,jak říkat vietnamcům, aby tu neměli nelegální pěstírny, aby nešmelili originální značky"

    Tak dle jednoho článku už pak ,,JEJICH DĚTI NEBUDOU PRODÁVAT TRIKA A ..... "

    Citovala bych, ale nemám to tu...

    To CB jsou Budějice? U Vás maj Vietnamci pěstírny? Tady taky, trika prodávaj taky, ale jejich děti mi dřív vařili, když jsem v práci nešla jíst jinam nebo mi nedovezli neeko krabičku z polystyrenu..

    No a v jedný firmě f.... dělaj ty jejich děti = Vietnamky a Rusky... to je kvůli jazyku, když se sem dováží zboží...nebudu specifikovat, tak ten proces musej řešit rodilé mluvčí a v tomto oboru jsou na to lepší ŽENY, TO VÍ KAŽDEJ, JE TO ABSOLUTNĚ JASNÝ...PROCES PIPLAVEJ, SLOŽITEJ, MONOTÓNNÍ, CO SE MUSÍ TUNIT A NĚKOLIKRÁT DODAT KOREKTURY...NO MOC MĚ TO NEBAVILO..moc se nemusej, ale to proto, že Vietnamka nějak paradoxně pekla s Číňankou, Rusáci moc nemusej Číňany..tedy jak který.

    Ale byl s nima v kanclu lepší spirit, než jinde s jedním Španělákem, ale jinak ten druhej byl fajn a fešák tedy...oni tam měli krizi, nemůžou za to, že sem lezou, ale lezou...

    ...Chlapi by mohli říst: ,,Berou nám práci." Ale těch firem tu bylo ještě tehdy a práce dost...

    ..MUJ PLÁN BYL PO TĚHU PART TIME, TAK JÁ BYCH NEMOHLA MOC PSÁT, ŽE PRÁCI, ALE LEDA TAK ŽE TEN BYT...ŽE ZABÍRAJ BYT...A TO ZABÍRAJ, to je fakt, pravda, bez zabarvení, je to jen konstatování a nedá se vyvrátit. Prostě je to fakt.

    ,,nesmlouvavou, rozmazlenou bestii."

    Tak jako že jsem chtěla mít kde pak s tím plánovaným miminem bydlet, to není rozmazlenost. To je snad i podmínka pro to mít dítě a smět si ho nechat.



    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,Tehdy jsi možná nemohla, teď můžeš - 222580697 nonstop, na linka.duvery"

    Asi spíš půjdu někam pařit a dala bych si virtuální rande.

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Tehdy jsi možná nemohla, teď můžeš - 222580697 nonstop nebo mailem na linka.duvery@csspraha.cz (to může zabrat pár dní)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,Zhroutila ses - což je normální - ale místo abys vyhledala pomoc (riaps) ..."

    ,,REBORNA: Tvých psychických problémů, viz. výše."

    ANO: Psala jsem: nebylo, už se nevrátil a táta převod bytu neodvolal a já se zhroutila a ještě i ten pohovor pokazila:
    a k tomu o článku z netu, co jsem mimo jiné k rozvodům, kam pak chodí ženy s dětmi a k tomu, proč jsem byla na bávalýho snoubence ošklivá, když do mě po ztrátě práce v PMS ještě ryl, jsem našla ten článek k:
    ,,Manžel přišel o práci, není s ním, k vydržení - mám se rozvést?"

    NO JO, ALE JAK JSEM MOHLA JÍT TEHDY NA NĚJAKEJ RIAPS, KDYŽ JSEM NESPALA, PO KRÁTKYM SPÁNKU HNED PO PROBUZENÍ ZE SMUTKU ZE ZTRÁTY BÁVALÝHO SNOUBENCE A JEŠTĚ BYDLENÍ, BREČELA A TO TAK, ŽE JSEM MĚLA RUDÝ OČI, SLOUPAL SE MI OBLIČEJA NEBYLA JSEM SCHOPNÁ SE ANI NALÍČIT A NĚKAM JÍT...NAVÍC BY PAK HROZILO, ŽE BY DO BYTU MOHLA PŘIJÍT ŠMEJDIT MAJITELKA NEBO SNOUBENEC..

    PAK JSEM SE UŽ, KDYŽ ZRUŠIL SMLOUVU MUSELA PŘESTĚHOVAT A PŘEDTÍM ZAČLA CHODIT DO PROVIZORNÍ PRÁCE, CO BYLA V KOMBINACI SE SEZNAMKOU, HLEDÁNÍ TOHO NÁJMU BEZ NETU V BYTĚ, CO UŽ ODPOJIL, TAKŽE PO VEČERCH V PRÁCI JEŠTĚ NA NETU NA SEZNAMCE A DO TOHO HLEDAT DOSTUPNEJ NÁJEM A ZKUSIT RANDIT, COŽ UŽ JSEM NESTÍHALA ANI, TAK ČASOVĚ NÁROČNÁ TA PRÁCE S TIMHLE, ŽE JSEM NA NĚJAKEJ RIAPS JÍT TAM ŘEŠIT ČÓRKU BYTU TÁTOU, CO MI JAKO PORADÍ A ŘEŠIT ŽE MI ZMIZEL SNOUBENEC, JAK HO JEŠTĚ KE MNĚ DOTÁHNOUT, ABY MĚ VZAL NA MORAVU, ŽE JSEM HO POŘÁD MILOVALA, NEBYL ČAS!!

    Nevim, jestli by vymysleli lepší způsob, než jsem dle článků žen na netu zkusila v posledním zoufalství, že by se pak snad ještě mohl vrátit a uviděla bych ho, než jsem vymyslela JÁ. Pochybuju.

    Pak jsem začla psát sem, pak za nedlouho jela na párty a tam byla v pohodě... pamatuju si rozhovor s jedním fajn Jihomoravákem, co parkoval karavan vedle mýho stanu...

    No a pak mě tam napadli...což byl plán odsud, což jsem nevěděla...

    Takže řešit jak s nějakym dementem neotěhotnět - ten prášek není levná záležitost, že jsem byla okradená o všechny peníze, zrovna když jsem měla přecházet z tý provizorní práce do lepší až za delší dobu - několik měsíců...peníze na cestu domu, jak si ještě koupit naušnice, co stály asi 600,- suma sumárum a jak jsem psala, fin. potíže, už v drahym nájmu, vrácenej I POHOTOVOSTNÍ POPLATEK...

    Tak pak ještě jezdit na kolo a randit - pak zas celý léto práce a pak ta práce víc v oboru, ze který jsem sem psala na podzim a v zimě, ta byla za Prahou, z níž jsem se vracela DOMŮ AŽ KOLEM 19 H?

    Tam jsem potřebovala pracovat a sotva pak stihla pár randíček a několik párty, třeba tu, kde byl jeden ten s úzkym nosem, co se mi líbil, ale je zadanej.

    Tak jsem tam zkusila po pokecu se známými sbalit jinýho...

    A NA TÝ PÁRTY JSEM BYLA TEDY USMĚVAVÁ A HODNĚ V POHODĚ TEDY, I PŘES OPILOST..

    HRÁL TAM I DJ TRÁVA, VYBAVILA SE MI TA PŘÍHODA S JEHO SKOKEM DO VÍŘIVKY A JEHO HOLKOU,M CO SI MYSLELA, ŽE SPOLU NĚCO MÁME...PŘITOM JÁ BYLA V ROXY S JINÝMI LIDMI,..)


    NO VYLOŽENĚ V POHODĚ JSEM TAM BYLA...VESELÁ, MILÁ, BALÍCÍ A ŠŤASTNĚ PRACUJÍCÍ...A BLÍŽILY SE VÁNOCE, TO I PLAVÁNÍ A TAK - NEBYL ČAS...

    ANI DŮVOD.

    ALE PAK PŘIŠLY MAILY OD TÁTY A CHTĚLO BY TO K NIM PRÁVNICKOLU I PSYCHOLOGICKOU POMOC, TO ASI JO...

    No ale pak zase vyšlo na základě nějaký párty a ohlasu známých i neznámých na jevo to tady - takže už tu pomoc leda kvůli tomu.

    To jsem ani na seznamce pak nebyla.

    No a pak zase koronavirus + kolo pořád a pak koupání a akce a tak dál a tak podobně...

    nebyl čas!

    Ale tady jsem reagovala, ani nevim proč když na mě někdo reagoval, jsem na něj reagovala, když nebyl čas, že bylo táák krásně.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam