• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Tehdy jsi možná nemohla, teď můžeš - 222580697 nonstop nebo mailem na linka.duvery@csspraha.cz (to může zabrat pár dní)
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    ,,Zhroutila ses - což je normální - ale místo abys vyhledala pomoc (riaps) ..."

    ,,REBORNA: Tvých psychických problémů, viz. výše."

    ANO: Psala jsem: nebylo, už se nevrátil a táta převod bytu neodvolal a já se zhroutila a ještě i ten pohovor pokazila:
    a k tomu o článku z netu, co jsem mimo jiné k rozvodům, kam pak chodí ženy s dětmi a k tomu, proč jsem byla na bávalýho snoubence ošklivá, když do mě po ztrátě práce v PMS ještě ryl, jsem našla ten článek k:
    ,,Manžel přišel o práci, není s ním, k vydržení - mám se rozvést?"

    NO JO, ALE JAK JSEM MOHLA JÍT TEHDY NA NĚJAKEJ RIAPS, KDYŽ JSEM NESPALA, PO KRÁTKYM SPÁNKU HNED PO PROBUZENÍ ZE SMUTKU ZE ZTRÁTY BÁVALÝHO SNOUBENCE A JEŠTĚ BYDLENÍ, BREČELA A TO TAK, ŽE JSEM MĚLA RUDÝ OČI, SLOUPAL SE MI OBLIČEJA NEBYLA JSEM SCHOPNÁ SE ANI NALÍČIT A NĚKAM JÍT...NAVÍC BY PAK HROZILO, ŽE BY DO BYTU MOHLA PŘIJÍT ŠMEJDIT MAJITELKA NEBO SNOUBENEC..

    PAK JSEM SE UŽ, KDYŽ ZRUŠIL SMLOUVU MUSELA PŘESTĚHOVAT A PŘEDTÍM ZAČLA CHODIT DO PROVIZORNÍ PRÁCE, CO BYLA V KOMBINACI SE SEZNAMKOU, HLEDÁNÍ TOHO NÁJMU BEZ NETU V BYTĚ, CO UŽ ODPOJIL, TAKŽE PO VEČERCH V PRÁCI JEŠTĚ NA NETU NA SEZNAMCE A DO TOHO HLEDAT DOSTUPNEJ NÁJEM A ZKUSIT RANDIT, COŽ UŽ JSEM NESTÍHALA ANI, TAK ČASOVĚ NÁROČNÁ TA PRÁCE S TIMHLE, ŽE JSEM NA NĚJAKEJ RIAPS JÍT TAM ŘEŠIT ČÓRKU BYTU TÁTOU, CO MI JAKO PORADÍ A ŘEŠIT ŽE MI ZMIZEL SNOUBENEC, JAK HO JEŠTĚ KE MNĚ DOTÁHNOUT, ABY MĚ VZAL NA MORAVU, ŽE JSEM HO POŘÁD MILOVALA, NEBYL ČAS!!

    Nevim, jestli by vymysleli lepší způsob, než jsem dle článků žen na netu zkusila v posledním zoufalství, že by se pak snad ještě mohl vrátit a uviděla bych ho, než jsem vymyslela JÁ. Pochybuju.

    Pak jsem začla psát sem, pak za nedlouho jela na párty a tam byla v pohodě... pamatuju si rozhovor s jedním fajn Jihomoravákem, co parkoval karavan vedle mýho stanu...

    No a pak mě tam napadli...což byl plán odsud, což jsem nevěděla...

    Takže řešit jak s nějakym dementem neotěhotnět - ten prášek není levná záležitost, že jsem byla okradená o všechny peníze, zrovna když jsem měla přecházet z tý provizorní práce do lepší až za delší dobu - několik měsíců...peníze na cestu domu, jak si ještě koupit naušnice, co stály asi 600,- suma sumárum a jak jsem psala, fin. potíže, už v drahym nájmu, vrácenej I POHOTOVOSTNÍ POPLATEK...

    Tak pak ještě jezdit na kolo a randit - pak zas celý léto práce a pak ta práce víc v oboru, ze který jsem sem psala na podzim a v zimě, ta byla za Prahou, z níž jsem se vracela DOMŮ AŽ KOLEM 19 H?

    Tam jsem potřebovala pracovat a sotva pak stihla pár randíček a několik párty, třeba tu, kde byl jeden ten s úzkym nosem, co se mi líbil, ale je zadanej.

    Tak jsem tam zkusila po pokecu se známými sbalit jinýho...

    A NA TÝ PÁRTY JSEM BYLA TEDY USMĚVAVÁ A HODNĚ V POHODĚ TEDY, I PŘES OPILOST..

    HRÁL TAM I DJ TRÁVA, VYBAVILA SE MI TA PŘÍHODA S JEHO SKOKEM DO VÍŘIVKY A JEHO HOLKOU,M CO SI MYSLELA, ŽE SPOLU NĚCO MÁME...PŘITOM JÁ BYLA V ROXY S JINÝMI LIDMI,..)


    NO VYLOŽENĚ V POHODĚ JSEM TAM BYLA...VESELÁ, MILÁ, BALÍCÍ A ŠŤASTNĚ PRACUJÍCÍ...A BLÍŽILY SE VÁNOCE, TO I PLAVÁNÍ A TAK - NEBYL ČAS...

    ANI DŮVOD.

    ALE PAK PŘIŠLY MAILY OD TÁTY A CHTĚLO BY TO K NIM PRÁVNICKOLU I PSYCHOLOGICKOU POMOC, TO ASI JO...

    No ale pak zase vyšlo na základě nějaký párty a ohlasu známých i neznámých na jevo to tady - takže už tu pomoc leda kvůli tomu.

    To jsem ani na seznamce pak nebyla.

    No a pak zase koronavirus + kolo pořád a pak koupání a akce a tak dál a tak podobně...

    nebyl čas!

    Ale tady jsem reagovala, ani nevim proč když na mě někdo reagoval, jsem na něj reagovala, když nebyl čas, že bylo táák krásně.

    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    NAVARA: Tak teď jsi mě opravdu pobavil. Věrme, že si to někdy vezme k srdci. Psát R "projev trochu inteligence" je jak říkat vietnamcům, aby tu neměli nelegální pěstírny, aby nešmelili originální značky, ale můžeme v to třeba doufat. To je stejně jak do kostela. Doufat. Věřit. V co? Kdy? Stane se vůbec někdy.

    Inteligence jí opustila v minulém životě, než se reinkarnovala v tuto nesmlouvavou, rozmazlenou bestii.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Byt není a nebude, projev trochu inteligenci (schopnost adaptace na nové podmínky) a přizpůsob se této situaci.
    ARMADA: Vždyť ve svém stavu by za to musela chlapům platit a kde na to má vzít, když nepracuje? :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REBORNA: Zhroutila ses - což je normální - ale místo abys vyhledala pomoc (riaps) jako ostatní dupeš nožičkou "ne, ne, ne a ne, já jsem naprosto v pořádku a nejlepší, za to mohou všichni ostatní" - což už normální není.

    REBORNA: Tvých psychických problémů, viz. výše.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    AMANT: No, spíš banky :))
    AMANT
    AMANT --- ---
    SIBILLE: to je tvuj byt? mas asi hodnyho tatu co, nojono, to se nekdo ma...:))
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: No vidiš :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Driv mne to slo ;o)

    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Mysli u toho na něco veselýho a blikni to třeba 10x. Jeden se určitě povede ;)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Protoze se neumim fotit ISM. Ale budou to dal zkouset, dokud se to nenaucim. ;o)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Neni důležitý co je v pozadí.. jestli Moskva nebo Kladno. Důležitý je výraz a ten máš všude stejný.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    REBORNA:
    Tady ti jen byl doporučen další možný způsob seznámení se (a o tom je i toto auditko). Nikdo nikoho nenapadl.
    Nyx je celkem veliký prostor, jak se napříč kluby sebeprezentovat a toho i hodně lidí k seznámení využívá. Nahá fotka neni potřeba vůbec, je tu spousta jiných auditek, kam se fotky dávaj.

    Ale kontkrétně u tebe už to byl spíš trolling, to uznávám.

    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Dal jsem pred tydnem ISM z Moskvy. ;o) Ale dostal jsem spis minusy. Tak chci vymyslet neco originalniho. ;o) Pocita se mezi ISM i samospoust?
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: ISM z kanceláře je naprostej standard.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    JENDAZCB: Jo, jo, ISM uz mam bookly a ISM foto s dobrou naladu je v priprave. Ted bych se fotil akorat v kancelari, to by bylo jeste sterilnejsi nez ta predchozi. ;o)
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    OVERWATCH: Když tam hodíš do toho fora fotku, kde už podle výrazu vypadáš hrozně sterilně, jak zvíře, který čeká na porážku a navíc nechtěně to vypadá pak, jak kdyby jsi měl nedostatek emocí či empatie k ostatním a jak napsal N_I, že vlastně neví, co by měl v případě tvojí nepřítomnosti čekat, když by tě potkal s kámošema v hospodě, tak pak z toho logicky vzniknou takový asociace u lidí. Zkus nahodit nějakou vysmátou fotku někdy do ISM fóra (I Shot Myself). Až pojedeš třeba na hory nebo při jiné bohulibé činnosti. Výsledek bude třeba lepší. Třeba tě jen foťáky nemaj rády, to se stává...
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NICOLLETTE: Hm, jsem to popletl. Ale uz jsem tam kratce zaregoval. Ja se o sobe tak nerad rozepisuju. ;o) Kazdy si musi udelat obrazek sam, podle myho projevu tady a reagovat na reci, ze to neumim s holkama a podobne se mne fakt nechtelo. ;o)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ARMADA: ja myslim, ze obecne vznika spousta problemu mezi lidma jen diky tomu, ze malo soulozi. nekdo by s tim mel neco delat.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    INSEQUI: já už dááávno ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam