Ještě k tomuto:
,,Co to zase je? O tom jsem nepsala! To ne! Já těch akcí navštívila tolik, ani nepamatuju! Aha, vidim, nějakej příspěvek starej?? "kraviny o mym údajnym rasismu" replied: ,,Se v tom nějak ztrácím…"
Ale ještě asi zkusim zareagovat potřetí, ale já s tim nezačala:
Jak jako bych tu mohla rasisticky nadávat do afro-americký rasy a jak rasisti píšou do ,,NEGRŮ" a jak tady psal , že prej mi nedal nějakej NEGR a já na to reagovala stejně, člověku, o kterym se tu psalo, že byl Ind?? Ind a černoch jsou jiná rasa.
On že je prej negr?? Tak já to napsala taky, jako že těžko, když jak SUB. tak i já jsme psaly a začla s tím celkově ona, že pokud bychom myslely tamtoho, že to byl Ind, tedy on chodil na víc akcí, bavili jsme se jendou o muzice, ale já pařila s jinym, nevim...akcí bylo spoustu...a pařila jsem vedle spousty lidí...
,,Ty z ní máš slušnej mindrák, co? ;)" ,,Ne, já původně v týhle diskusi vůbec nevěděla, kdo ona je a proč na mě nějak blbě reaguje..." JEN SUB. PSALA O INDOVI, MOŽNÁ MYSLELA JINÝHO, CO BYL ,,NEGR", JAK SE TU PSALO O NEGROVI NĚJAKYM, JÁ TO PRVNÍ NEPSALA..
Ale ona psala, že jsem jen tančila s Indem, ne? Nepsala, že jsem ho balila, což nebalila.
Ale pokud sem zase psala ,,diskopříběhy" a myslela si, že je v tématu, že jsem balila Inda, tak to není pravda...a jak jsem psala, její kámošku jsem všude zdravila slušně...
A že mi nedal? Nedak nějakej podle Vás ,,NEGR"?
Tím jako myslel TAMTEN, KTEREJ TAM ANI NEBYL, TU PSAL, že by chtěl se mnou ten Ind, kterýho nazval ,,NEGREM", něco mít??
Tak já mám právo se SVOBODNĚ SE VYJÁDŘIK K TOMU, ŽE TO UŽ RADŠI CLOWNZEPPU, KTEREJ JE ČECH JAKO POLENO...ŽE BYCH MU TŘEBA MOHLA DÁT PŘEOPEROVAT NOS ZA ČÁST PODÍLU Z PRODEJE BYTU A ŽE KDYBY MORČE UTRATILO JEHO PSA, ŽE KDYŽ ON NEMÁ BYT A JÁ NEMÁM BYT A POSÍLAL MI NEJDŘÍV FOTKY A PAK OBRÁZKY SE SEXUÁLNÍM PODTEXTEM, ZE KTERÝCH JSEM SE SICE ZHROUTILA, ŽE JE POSLAL NEVHOD, KDYŽ JSEM TU NA TO PŘIŠLA, ALE ZA TO ON TŘEBA NEMOHL...
A MÁM PRÁVO SE VYJÁDŘIT, ŽE KDYBY TEN IND NEBO I KDYBY TO BYL ČERNOCH NEBO NEGR CHTĚL SE MNOU NĚCO MÍT NEBO MĚ TŘEBA CO JÁ VIM ZNÁSILNIT, PROTOŽE JAK JINAK BY TO ASI UDĚLAL, KDYŽ JÁ NECHTĚLA ZA MUŽE CIZINCE..
...TAK MÁM PRÁVO SE K TOMU V RÁMCI ODPOVĚDI VYJÁDŘIT, ŽE KDYBY TO TEN IND UDĚLAL NEBO TEN JAK JSTE PSALI ,,NEGR" A DAL MI, TEDY ASI NAOPAK, CHTĚL SEX A NUTIL HO, ŽE TO BYCH HO LEDA TAK FLÁKLA PO PALICI, STEJNĚ JAKO BYCH TO UDĚLALA V SEBEOBRANĚ ČERNOCHOVI.
Všichni přeci víme, že jsem psala, že nějak nechci balit ani souložit s lidmi, co maj širokej nos...ale to Ind nemá...
Je milej, ale stejně NE!
Takže kdyby mi dal = mě obtěžoval, leda bych ho flákla po palici...
ALE NEFLÁKLA, ŽE...
Už jsem psala, že i když jsem opilá, nejsem agresivní a neperu se. Na to jsou experti jiní.
Minule jsem zase prudila nácka z Německa ..a ten negr nebyl, jen mě štval, že měl komerčácký triko, byl plešatej, vůbec se mi nelíbil a strkal do mě.
Třeba si na mě v Berlíně u něj doma v klubu vzpomene.