REBORNA:
To je doba tohle, než se dostaneme na to virtuální dvoření:
,,Co to zase je? O tom jsem nepsala! To ne! Já těch akcí navštívila tolik, ani nepamatuju! Aha, vidim, nějakej příspěvek starej?? "kraviny o mym údajnym rasismu" replied: ,,Se v tom nějak ztrácím…"
TAKŽE, SUB. JSEM NA AKCI POTKALA, V KLUBU POPELNÍKY NEJSOU, když mi on psal, že mě turisti daj po palici popelníkem a já to zopakovala a shrnula tu jen do vět Vaše vlastní příspěvky, NEMOHLA BYCH JI PŘECI TAKY FLÁKNOUT, ANI KDYBYCH CHTĚLA, COŽ NECHTĚLA....A PROTOŽE JE TO OXYMORON, V KLUBECH POPELNÍKY PŘECI NEJSOU...
NAVÍC RIBJONKŮ TU JE!! Vždyť nejen její dítě, ale spousta jiných dětí jsou taky ribjonci.
Navíc, až by byl ribjon/ka SUB. dospělá, tak REZIDENCE ZAHÁLKA, kvůli který a KVŮLI BYTOVKÁM PRO PŘISTĚHOVALCE A SPOL., KVŮLKI KTERÝ DEVELOPEŘI ZBOURALI TEN NÁŠ OBLÍBENEJ KLUB, TA REZIDENCE ZAHÁLKA, AŽ MIMÍS SUB. vyroste, UŽ BUDE DÁVNO ROZPRODANÁ !!
Ani Ind ani ribjon SUB. si tam byt nekoupí, tak jak bychom je až bychom s CLOWNZEPPOU, KDYBY SI DAL ZÚŽIT NOS, MĚLI DÍTĚ, MOHLI T CYKLOSTEZKY SRAZIT JÍ A VYHODIT Z BYTU, KDYŽ SAMI BYT NEMÁME OBA, JE NEBO JEJÍ DÍTĚ??!! Kravina. Jich se to vůbec netýkalo...ti byly jen v úvodu opis toho, CO JSTE TU PSALI VY!
SUB. si může leda tak pustit track: ,,NEZBYLO ŽÁDNÉ PROSTRANSTVO."
Ale do našeho virtuálního dvoření by se moc už montovat neměla a otázka je, jak moc do debat o NAKLÁDÁNÍ S NAŠÍM VEŘEJNÝM PROSTOREM, KTEREJ MÁME JÁ A TŘEBA CLOWNZEPPA SPOLEČNEJ.
ZNÁ VŮBEC SUB. PŘÍSLOVÍ, CO SE ŠKÁDLÍVÁ, TO SE RÁDO MÍVÁ? Já na emoce po netu nejsem, ale když mi někdo pošle fotky a píše, mohu si to špatně vyložit...TO JE JAK ,,MÁ MĚ RÁD, NEMÁ MĚ RÁD" ve školce...
MEZI JINÝ RIBJONKY, ribjonků SUB. se to tedy PŘÍMO NETÝKALO!! ...tam je třeba být důsledný ve čtení, než mi tu bude někdo předhazovat a znovu mi zasílat starý příspěvky a VYTRHÁVAT Z KONTEXTU...
Její kámošku jsem zdravila...teď na akci venku popelníky BYLY, KOUŘIT SE TAM SMĚLO A BYLY...SUB. JSEM VIDĚLA, NIČÍM NEFLÁKLA A BAVILA SE S JINÝM ČLOVĚKEM..
..srazila jsem sluneční brejle bývalýmu snoubenci, co se tam přímo proti mně na cestě vynořil, když jsem měla dopoledne fakt blbou náladu a to z více důvodů, ale SUB. jsem nedělala nic a nevšímala si jí.
A proč??
Její kámošku jsem zdravila totiž už o den dříve, tak nebyl důvod ji zdravit vedle osoby, co tu na mě útočila a to PRVNÍ...
AŤ UŽ NA POPUD KOHOKOLI. Nebo jen muj, co jsem ještě tehdy psala anonymně a moc lidí to netankovalo... a nebyl důvod na mě útočit, protože část jejího příspěvku útok na mě byl, zkreslování a znevažování a naštval mě a zkazil mi úplně jinou PÁRTY, DOST DRAHOU. A nejen to.