• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: To je hodne fadni. ;o) Koncipovat inzerat taky neni legrace. Ale "stesticku se musi jit naproti" bych asi nesesmolil. Zdrobneliny tady si myslim nepouzivat. Je to vlezly.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Ne, jen ho tam vidim. Jeho text: štěstíčku se musí jít naproti
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: To Ti napsal? ;o) Jak jsem uz psal, mne eDarling nabidl bejvalku a ta si me akonto toho sundala z pratel na FB a prestala se mnou komunikovat. ;o)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Tak já tam po roce a půl vlezla, abych sem hodila nějaký instruktáže a hned bum! Spolužák z gymplu. Tak já to zase jdu smazat :D
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    Jinak oni jsou někdy lepší i ti vyléčení optimisti, než držkující starci. Ale jo, ono je v módě bejt hnusnej a zlej, hlavně pak v čechách. Ne ale ve zbytku světa.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    JENDAZCB: Administratori seznamky ji neschvalej. Uz jsem tam dal jednu podobnou, a neprosla.
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    TEKKANNE:
    REBORNA:

    Já tu trpělivě popsala, že proč, KDYŽ SI MĚ CHTĚL 14 DNÍ PŘED TÍM VZÍT, po 4 letech soužití, PAK JSME byli na festivalu v Německu, nic zásadního jsem neudělala, pak byla v práci, vše ok, pak se vrátila kolegyně, pár dní vše ok, ale pak to, jak jsem tam skončila...JAK TO PO MYM PMS A MÝ REAKCI NA ZTRÁTU PRÁCE, ŽE DO MĚ RYL, kdy jsme pak byli na párty dva dny, trochu zmatek se spaním, že se to posunulo, ale pak už to s paní z metra a ŽE JÁ SE CHTĚLA V PONDĚLÍ PO PRÁCI POMILOVAT, DOSPAT A NEŘEŠIT TO, ALE ON ZAS NĚCO ŘEŠIL...protestoval, já se hroutila už z něj, co zas s pani z metra do mě šil, ať už mě kráva z práce v jeho podobě nechá už bejt a vyspat, že nechci už nic, sex, klid, odjezd pak a konstruktivně jinou práci....a do toho ale za dva dny ještě tátovi SMS, pak o bytě...

    Napsala jsem to, jak to, že jsme se měli brát, ale pak zmizel, což se semlelo během 2x 20 min několikrát.

    A nebyla to nekonečná sága o něm, ale moje reakce na REAKCE ČLOVĚKA, CO reagoval na mě a nechápal souvislost..

    K odborníkovi mě neposílalo okolí z rody - to jest MÁMA, SESTRA, CO BYLA V BRUSELU, ANI BABIČKA, SE KTEROU JSEM MLUVILA, DOKONCE ANI BÝVALÝ SNOUBENEC, CO SE MNOU ŽIL LÉTA... tedy doufám a nevím, proč by lhal, když věděl moc dobře, ŽE PAK BYL V KOUPELNĚ ZABALENEJ TAMPÓN, IMPERTINENTNÍ CHÁPU...

    ...ale proč by lhal, že jsem NEPŘIŠLA O PRÁCI A PROČ BY LHAL, ŽE JSME NA TÝ AKCI, CO SE POSUNULA, SPALI PŘED MYM PMS, KDY JE ÚNAVA, DÝL NEŽ 4 H V AUTĚ A ŠPATNĚ A PROČ BY LHAL, ŽE NERYL DO MĚ A TAMPÓN PAK V KOUPELNĚ NEBYL a lhal by, že jsem měla na sobě TANGA A NE NORMÁLNÍ KALHOTKY..

    ...a tvrdil že ne, ŽE JSEM MĚLA TANGA, TAMPON NEBYL A PRÁCI JSEM STÁLE MĚLA A BYT TAKY A ŽE ŽÁDNÝ SMS OD TÁTY NEPŘIŠLY, ŽE SE NEMÁM O SVŮJ BYT ZAJÍMAT...


    ...proč by bývalý snoubenec to tvrdil, lhal a LHAL, ŽE JSEM BREČELA A NA JEHO RYTÍ DO MĚ PAK DOMA CHVÍLI NADÁVALA JEN TAK, protože NIC Z TOHO VÝŠE SE NESTALO ...

    a že jsem BŘEČELA A KŘIČELA TĚCH 2X 20 MIN JEN TAK ÚÚÚPLNĚ Z NIČEHO NIC, bez DŮVODŮ A TĚCH VÝŠE ZMÍNĚNÝCH OKOLNOSTÍ, PROTOŽE JSEM ASI BLÁZEN...

    a PROČ BY JEŠTĚ LHAL, ŽE JE RODILÝ PRAŽÁK A ŽE SE NENARODIL NA MORAVĚ A NEMÁ TAM TÁTU A TAK TAM ZMIZEL JEN A POUZE KVŮLI MNĚ..

    ŽE JSEM ÚPLNĚ BEZDŮVODNĚ 14 DNÍ POTÉ, CO JSME SE MĚLI BRÁT, BEZDŮVODNĚ BREČLA A KŘIČEKA 2X 20 MIN DOMA, ANI NE NA NĚJ A BEZDŮVODNĚ...

    A TO JE BEZ VÝŠE ZMÍNĚNÝCH VŠECH TĚCH ASI 5 OKOLNOSTÍ, ŽE NEBYLY, NESTALY SE A ŽE JSEM TUDÍŽ BLÁZEN...

    Jako aby mě mohl takhle svinsky vystěhovat před svatbou, když věděl, že se ten byt už převedl a že nebudu pak mít už normální život, byt a třeba dítě a odůvodnil si tenhle sadismus a tu nezodpovědnost a zákeřnost??

    No to mě napadlo...

    ALE JAK JSME SI POTVRDILI, JE MOŽNÝ, ŽE TEN, ČÍ TO BYL NÁPAD MĚ POSÍLAT ZA ,,ODBORNÍKY", MUSEL BÝT NĚKDO, KDO U TOHO NEBYL...


    A VŠECHNY TY OKOLNOSTI, O TÝ KRÁVĚ Z PRÁCE, SPANÍ 4H ZA CELEJ VÍKEND NA TÝ PÁRTY, PAK TU CESTU S PANI Z METRA ANI JAK JSEM CHTĚLA UŽ BEZMOCNĚ SE MILOVAT A SPÁT A ABY MĚ UŽ NECHAL BÝV. SN. A KOLEGYNĚ BEJT..

    KDO ANI TEN TAMPÓN A TY ČERVENÝ PMS ŠATY A DRUH KALHOTEK, CO JSEM MĚLA, ŽE TO NEBYLY TANGA, ALE NORMÁLNÍ KALHOTKY...

    A VŠECHNY TY OKOLNOSTI A DŮVODY, OPRÁVNĚNÝ DŮVODU K TOMU 20 MIN mít TY KLASICKÝ PMS mood-swings A AMBICE...

    ANI MOU REAKCI NA JEHO SMS, ŽE SE NEMÁM ZAJÍMAT O SVŮJ BYT...

    TY OKOLNOSTI K PLÁČI NEBO KŘIKU, NEVIDĚL...

    ...A TO MŮJ TÁTA.,..

    A TO ČLOVĚK, CO MĚ NEVIDĚL A JEN MI MĚL DÁT PENÍZE NA JINEJ BYT, NE NEVYŽÁDANÝ RADY K NĚČEMU, U ČEHO NEBYL.

    Snad je to jasnější...






    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    OVERWATCH: Kdo potřebuje vidět obličej, je vidět, že umíš bejt aktivní. Nebo se chceš vyfotit jako násoska, aby viděla nějaká, jak umíš chlastat první ligu? ;) Obličej tam vidět je.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: To zase ne. Profi fotky jsou trapný! :D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Tak ta je slusna na profilovku. ;o) To abych se nechal znova nafotit od profi fotografa.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    JENDAZCB: Na profilovku ji nechvalej. Neni videt oblicej. Ale pouziju.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Tahle je základ. Pak jedna, kde je vidět postava (léto), pak jedna, co vystihne životní styl (sport, práce..) a třeba jedna vtipná. Ale, to je jen můj názor :))

    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    OVERWATCH: Tohle by ušlo jako profilovka. Ne jak ty ženský duck face a kdejaký praporky přes fotku jako ťuťuňuňu držim s Francií a jiný kokotiny.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Prave jako Amor jak psal AMANT: ;o) To by se mohlo chytit.
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    OVERWATCH: A hlavně v tomhle foru. Tady není žádná regulace. Majitel toho fora sem už ani nechodí a práva evidentně nikdo nemá. Takže zde velmi upřímně a natvrdo.
    AMANT
    AMANT --- ---
    ne ta je super, jako Amor..
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ZUULUU: Nevim, prisel jsem z diskusniho serveru, kde byli lidi fakt mimo. Takze jsem porovnaval. ;o)
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Radim ti, tahle je naprd
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: To dava smysl, ja jsem prave za posledni rok pribral, ale uz jsem zase shodil. Ale dam tuhle. Ta mi prijde docela vtipna a vystizna. ;o)

    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    OVERWATCH: Já dávala max rok staré.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    SIBILLE: Jo, to je pravda, adrenalinovy sporty neprovozuju, mel jsme jednu behaci, jednu z letiste a jednu z Moskvy (to je ta se smutnym vyrazem) a to je vse. Kazdopadne jestli si budu zas davat inzerat, tak jsem tu z Moskvy uz smazal, ze ji nahradim ji nejakou veselejsi. ;o) Nevim jestli ma smysl davat starsi fotky? Precejen uz vypadam trochu usedleji... Tak mozna je dat s datem, nebo vubec?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam