,,To dáme :) Vejdou se ještě některé další §§§?
[ REBORNA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ] - §184
[ REBORNA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ] - §352,§356 "
REBORNA:
Takže - když už to tu píše a otravuje mě s tim, že asi neumí číst a vytrhává z kontextu schválně:
Že než aby mi dal, jak se tu psalo, ten ,,NEGR", tedy ten Ind asi... že než abych tomu, jak jste psali ,,negrovi", dala, že to bych HO RADŠI LEDA FLÁKLA PO PALICI a šla radši s Clowezeppou a našetřila mu na operac ,,rypáku" tedy aby měl úzkej nos, JE V TOMTO JEHO PŘÍPADĚ PRAVDA.
Fakt!
Místopřísežně prohlašuju, že než abych mu dala, jak jste tu psali tomu ,,negrovi", což byl ale Ind, že bych ho radši flákla po palici, ju?? A na to mám plný právo - BUDIŽ TO DOKONCE I MOJE DOPORUČENÍ PRO HOLKY, CO TAM CHODĚJ V ŠORTKÁCH ZAŘÍZLEJCH MEZI PŮLKY A NATŘÁSAJ SE.
Ne jako abych podněcovala rasovou nesnášenlivost, ale aby to nebyli DĚVKY, prostě KURVY, co se tahaj s turistama a cizincema, a radši žili spořádaně jako léta já s bývalým snoubencem, ať už tu napíšete o mně cokoli a uráželi jste mě jakkoli, je jasný, že to kvůli mýmu napadení, jen snaha mě znevážit..
CLOWNZEPPA je Čech jako poleno, proč mi zasílal fotky nevim, na jeho PLASTICKOU operaci nosu nemám a stejně je Pokojíček zbouranej...
On do jednoho klubu nechodí, do jednoho už bych neměla já.
V rezidenci Zahálka RIBJONI BYDLET BUDOU... to budiž sázka, vymyslím o kolik.