• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Nechcete s tema drbama a ot jit do prdele?
    KULA
    KULA --- ---
    Co myslíte, je její nejbližší rodina při smyslech a v realitě a jen nechtějí přiznat, že slečka ing je magor a potřebuje odbornou pomoc a nebo jsou cáklí jako ona?
    Je lepší zkazit si život a nebo se neztrapnit před sousedama?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    MOODYCAT: asi to tak ma kdejaka holka, ale je fascinujici jak to Reborna dovede neskryvat :-) ji clovek vidi nejen az do zaludku, ale az do strev a do toho jejiho jednoducheho mozecku, ktery reaguje zcela deterministicky jen na par zakladnich signalu. je to predprogramovany zlatokopecky biostroj, ovsem bez inteligence a s psychozou, takze predurcen k neuspechu a k zaniku. z hlediska evoluce slepa ulicka.
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    JENDAZCB: Ucházející typy k seznamování mi tam chybí.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    JENDAZCB: Voliči SPD jdou přeci k volbám až zítra
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    Včera docela klid přes den. Co myslíte, byla ta hvězda aspoň volit, když pořád brečí o cizincích a kdeco okolo se jí nelíbí na Praze. Do volebních komisí občas chodí lidi brigádničit. Ale žádný ucházející typy řek bych tam nebudou. Ne, zase byla jedině uvězněna se svými démony ve svojí hlavě ;)))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ARMADA: Můžeš se přihlásit :)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    INSEQUI: 0 ze 4
    (šťastný to muž)

    .. další, prosím
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ARMADA: Ne :D a i kdybych byl tak po tomhle ocistci bych to viděl max na nejakej hororcore
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    INSEQUI: a dj, povídám, dj jsi? :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NEI: Na to nemám výšku nos a ani nervy :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Me fascinuje ten myslenkovej kotrmelec ze to, ze pred nekym roztahne nohy, ji automaticky opravnuje k prevzeti casti majetku byvaleho partnera.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Neuvěřitelné. Přitom ten patologický sloh je tak nabíledni! Psychiatrie, jinak to nevidím.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    jako, na jednu stranu je to smutne, na druhu fakt fascinujuce.. reagovat ale asi fakt nema zmysel
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    MOODYCAT: nevnímá. ber to jako monology :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    RRELOADED: Hele, fakt si myslis, ze to neni poznat, jo?
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    https://m.youtube.com/watch?v=JCJc8bNFDso

    snad nevadí, že se opakuju
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    tohle už je slušná diagnóza
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    Tak R. má prej údajně agresivní hysterie o nějakých penězích, hm, hm....Jestli to chápu správně, Reborna žila s druhem a poté už snoubencem v jeho bytečku, byli spolu skve společné domácnosti skoro 4 roky pak už, reborna chtěla ve 34 letech miminko, snoubenec pak taky, že mu bylo skoro 40, měli se brát, to ovšem v době, když, on pak už měl ale pronajatou jeho garsonku slovenskému páru, garsonku, co jak rok předtím řekl reborně, by nabyl před svatbou a žili spolu v bytě 2+kk nájemním a pak otec prodal rebornin 2+kk byt po její babičce z máminy strany a nenechal jí ho doplatit do milionu a pak ji ti dva chtěli během 10 dní vysypat z nájemního bytu obratem, když náhle přišla o práci a měla v PMS hysteráky, pročež ji ještě jeden z těch ,,zmetků" posílal na nějaký léčby, i když jí nic nebylo, což zřejmě věděli oba, otázka, čí to byl nápad.

    No ono důvodů k rozchodu/rozvodu může být více..

    Nicméně v návaznosti se tu vyskytla od jedné dětnaté přistěhovalkyně jaká si próza:

    ,,dobré ráno.. mam nějakou touhu to sem sdílet; o majetku a štěstí: Zenový mistr Ryokan žil vedl velmi prostý život v malé chýši na úpatí hory. Jednoho večera do ní zavítal zloděj. Brzy však zjistil, že ukrást se tu nedá zhola nic. Ryokan se zrovna vracel a přistihl ho. "Musel ses pořádně projít, než ses ke mně dostal," řekl mu, "a proto bys neměl odejít s prázdnýma rukama. Jako dar si vezmi můj oblek." Zloděje to zarazilo, přesto šaty sebral a zmizel.
    Nahý Ryokan se posadil a pozoroval měsíc. "Ubožák," zadumal se, "škoda, že jsem mu nemohl dát tento překrásný měsíc."..jen tak, hezký den" jedním uživatelem oceněno.



    Tak a teď si dáme z jinýho soudku - česká lidovka:

    Reborní agresivní hysterie o PENĚZÍCH ZPŮSOBENÉ NEJEN DRAHYM MANGEM A NÁSTUPNÍ SAZBOU TAXÍKU 500,- a absencí oborové práce v krizi, ale zřejmě touto ,,ANTIKONCEPCÍ", O NÍŽ PSALA, že četla, když se měla stěhovat od bývalého snoubence a její byt byl prodanej, jinej by stál 4 násobek a měla se náhle místo svatnby a miminka stěhovat a nevěděla toho času čerstvě bez práce i podpory kam, TAK sotva se zvedla ze zhroucení, že to progáč fakt myslí váženě, že ji před svatbou fait kvůli tý scéně o práci vysype, i když den před tím už byla zase milá a v klidu, tak SE PORADILA S INTERNETEM, CO DĚLAJ JINÝ, co se maj stěhovat, i maminy a VYPADLO NA NI Z NETU I TOHLE:

    Takže reborní příspěvek o nějakym, co prej vystěhoval maminku i s miminem, nalezen - voilá:

    Jak vystěhovat přitelkyni


    Od: ao* 21.04.14 18:52 odpovědí: 25 změna: 03.04.18 13:22
    Dobrý den,

    potřeboval bych poradit co mám dělat.

    Před 8 lety jsem koupil rodinNý dům. Od začátku až do konce roku 2013 jsem v něm bydlel s přitelkyní a naším SYNEM. Od začátku bydlení jsem povolil trvalý pobyt přítelkyni a samozřejmě našemu synovi. Vztah bohužel skončil a soud mi taky určil výživné.

    Přitelkyni jsem nechal čas na nalezení bydlení a nechal jsem JE bydlet v MÉM domě a sám jsem se odstěhoval ke kamarádovi kterému platím za nájem.

    ( TÍM ,,JE" MYSLÍ JI A JEHO VLASTÍHO SYNA A POUŽÍVÁ formulaci: nechal jsem je bydlet v MÉM domě, nikoli že by automaticky napsal V NAŠEM DOMĚ, to už o něčem svědčí, jako by jeho dům nepovažoval autmaticky i z části třeba poloviny i za dům jeho vlastního syna...)

    Problém, přítelkyně nechce platit elektriku, vodu atd ...a to už neříkám o nějakém nájmu a samozřejmě používá syna jako nástroj na vydírání a říká že ji snad nevyhodím i s mým synem. A tak proč by se vystěhovala?

    (ano, čteme dobře - on by chtěl v jeho domě po matce jeho dítěte, ženě, co mu 9 měsíců nosila a PORODILA DÍTĚ, aby mu platila v nemovitosti ve vlastnictví NÁJEM jako jeho nájemnice a cizí člověk - o tom v amerických romantických filmech o rodinkách a dětičkách nic nebylo, že...)

    Teď otázka. Co udělat aby se odstěhovala? Napadlo mě že nechám odpojit elektřinu ale to jsem slyšel že by jsem narazil v naších zákonech.

    Nehledě na to prý se semnou může soudit a získat na mě nějaké peníze za společné soužití. I když můj plat je dvojnásobný a prokazatelně do domu nic neinvestovala.

    P.s: nejsem hyena ale vidím, že jinak něž násilím to nepůjde. A hlavně když příjde na to tak ona může jít k rodičům, ale ona nechce."

    A ve volném čase doporučuju přečíst reakce těch lidí, třeba tu, aby on proto, že ona po mateřský nemá bydlení, jí syna dal odebrat a dát do jeho péče....


    Sorry za OT, ale reborna dala příliš mnoho keců o tom, jak měla boyfrienda, pak už měsíc de facto snoubence a na čem vázlo po letech soužití programátora (42) a inženýrky (skoro 35) pořízení jejich mimíse, místo aby dohledala pak ten relevantní příklad, jak by taky mohla bez bytu od fotra dopadnout a mohla to sem dát a jen stručně...nechat okomentovat a pak jít se svym bytem, kterej už na rozmnožení s kolouchem ze seznamky nemá a na tom jí to SEZNAMOVÁNÍ A ROZMNOŽOVÁNÍ fakt třeba i kvůli bytu vázne A JE TO CELÝ O BYTU, co my víme, pak už jít ale fakt s jejím bytem do hajzlu, jak jí tu psali...

    takže tady to je:

    Zdroj: https://www.poradte.cz/domacnost-a-bydleni/25366-jak-vystehovat-pritelkyni.html



    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MOODYCAT: Vsechno na jednicku s hvezdickou. ;o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam