• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    RRELOADED: Jdi se léčit k psychiatrovi. Prosím. Pomůže ti to! Všechno bude dobrý.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    RRELOADED: C...c....c....coze co?
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    A příště si to s rebornou pořádně přečtěte a měli si by nejdřív nějaký dvě krávy, než se tu budou do někoho navážet nebo mu, když ho tu ostatní po roce už vyprovokujou, dát drze blokovat profil ne do týhle diskuse, ale bez varování na celej server i do pošty, rozmyslet,

    ZA jakej tým vlastně kopete:

    jestli za tenhle tam vzadu, když tu reborna i ostatní nekolikrát psali už vloni, ať ji nechaj už bejt:




    anebo za tenhle:



    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    TEKKANNE:
    RRELOADED:
    RRELOADED:

    A proč asi, když ten její progáč pidi-garsonku měl a pak byli v nájmu 2+kk a když tam byli jen několik měsíců a Reborna přechodně byla bez práce a vracela se do práce v oboru, jak tu psala,

    proč mu na ten nájem tomu jejímu DJovi a programátorovi nedávala...NO ASI JEN TAK, ŽE TO BYL JEHO NÁPAD BÝT V NÁJMU, aby byly v 2+kk a ne v tý jeho pidi-garsonce a ona chtěla do svýho 2+kk - evidentně s tím počítala a věděla, že to tak bude lepší, ale kdo jí bránil?? No její otec a podělal jí to!!

    Ale proč asi taky na ten nájem tomu jejímu programátorskýmu, jehož nápad byl být v nájmu, že to bylo větší než ta jeho garsonka, nedávala...

    No protože její otec s jeho přítelkyní měl zálusk na to, že prodá ten její byt...a nedošlo mu, co se bude dít s jeho dcerou, kdyby ten její progáč z toho nájmu za 18 tis. náhle odešel... to Reborně asi jo...

    Takže proč asi taky na ten nájem tomu jejímu programátorskýmu, jehož nápad byl být v nájmu ze 18 tis., že to bylo větší než ta jeho pidi-garsonka, nedávala... a v žádnym drahym nájmu být nechtěla... a nedávala mu na něj...

    NO ASI MOŽNÁ I PODVĚDOMĚ A PROZŘETELNĚ PROTO, ŽE KDYBY DÁVALA, že by teď, když jí místo svatby a miminka vysypal 2018,

    NEBYLA REBORNA Z ÚSPOR, KDYŽ JE TEĎ (i kvůli nějakýmu, co spolu-doluvil její napadení a pak ji aniž by tušila, že to byl někdo tady z nyxu, ji tu vytrvale obtěžoval a negoval a psal jí i do práce nebo po večerech a ZTRAPŇOVAL před potenciálními nápadníky (co by byli nejen ze seznamky), ale i z nyxu), když je teď BEZ PRÁCE A BEZ PODPORYA A bez PENĚZ NA JÍDLO A JEN S PŘÍSPĚVKEM NA BYLDENÍ 5 TIS. kč, ze kterýho má platit jídlo a nájem 1+1 za 13 tis.

    ...NEBYLA TEĎ V PLAVKÁCH NA BALKÓNĚ S MORČETEM V NÁJMU 1+1 ZA 13 TIS., což zatim nějak platí z úspor,

    ale kdyby progáčovi na ten šílenej nájem 18 tis. za 2+kk tehdy dávala, nebyla by teď třeba v nájmu na balkóně nebo u fčního zaplacenýho internetu,

    ...ALE o hladu a NA ULICI!

    Ty chytrá!

    ( a to třeba i s mimísem a třebas i jako manželka, když ten byt byl jeho, ty ruská druhá chytrá! A ani něžnost a vnímavost ti nepomuže, když jde o byt a o prachy a ten kdo tě miloval nebo pak dokonce zbouchnul, se tě chce náhle zbavit a vystěhovat, ať už kvůli PMS při ztrátě práce nebo čemukoli! A nevotravuj, nech reborny profil s její soukromou poštou se známejma chlapama z akcí nebo nápadníkama, se kterejma se na rozdíl od tebe chce bavit nebo jezdit do Ovy, na pokoji, sama víš že rebornu tu jen nějaký svině vyprovokovali, a i kdyby ne - pokud se ti nelíbí český nacionalismus a xenofobie, deportuj se třeba radši! Nastěno Natašovično humusná zlá vlezlá! Nech reborny profil bejt! Komu se to nelíbí, ať nám prdel políbí! )


    _BENNY
    _BENNY --- ---
    RRELOADED: uz ti splyva SUB. a TEK., ani bych se nedivil kdyz bys prave ted halucinovala. co takhle konecne brnknout panu Chocholouskovi?
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    RRELOADED: *impertinentní
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    TEKKANNE:

    ,,tak Tebe to nejvíc dostalo??? A dokonce už před rokem tvl???:
    "A nejvíc mě dostalo, když se táta ptal, proč jsem bývalýmu na ten nájem v tom bytě za 18 tis./měs. nedávala" - tak ten její měl vlastní mini byt a v nájmu 2+kk pak byly jen necelý a to ten čtvrtý rok...TO ASI ALIBISTICKY ŘÍKAL TEN JEJÍ TATÍNEK PROTO, ABY MOHL DĚLAT, ŽE BYT BYL JEHO A ŽE REBORNA, JEJÍŽ MAMINKA TU MĚLA BYT, DO KTERÝHO SE ON NASTĚHOVAL A CO SE DĚLIL PAK NA DVA, ŽE REBORNA BY SNAD MĚLA vůbec PLATIT NĚJAKEJ NÁJEM...

    Ale to ne Reborna, TO on, ten její tatínek!! A ten už nebydlel v druhym bytě její maminky, co si chtěla doplatit Reborna, aby mohola mít konečně miminko, ON už bydlel u jeho přítelkyně, co byt má a jeho byt a jeho maminky byl tý jeho MAMINKY, tedy reborniný 93 letý DRUHÝ babičky, co ještě žije a to v malý garsonce, to bylo jejího tatínka...Reborna žádnej NÁJEM nikdy platit neměla A ANI SE V NĚM NEMĚLA OCITNOUT, Reborna se narodila v Praze mamince, co tu měla předky s vlastními byty a měla z toho obří byt v centru a na něj dekret a ten se dělil na dva a Reborna měla být po doplacení toho jednoho bytu do milionu hezky ve svym bytečku v jednom z bytečků její maminky!

    ,,Nikdo Tě u sebe doma nechce.. Ani ta máma Tě u sebe doma nechce." - ALE TO JE OMYL, MAMINKA REBORNY A JEJÍ PŘEDKOVÉ MĚLI BYTY, PAK MAMINKA REBORNY MĚLA BYT na výhodný dekret a ten se dělil na DVA.

    A maminka u sebe, tedy v jednom z jejích bytů Rebornu chtěla!! A nechtěla, aby ten ,,č..ák od naproti co neměl ani dveře a přistěhoval se k ní a ona musela ještě platit odstupný za družstevně-služební byt jejím rodičům, který otci Reborny tam udělali místo a odstěhovali se kvůli němu, pak nechtěla, aby ON tam už bydlel a když už nebydlel a jen Reborně tam dal vklad 350 tis., pak PRODÁVAL TEN BYT...

    Chtěla tam NE SVÝHO BÝVALÝHO MANŽELA, co už dávno bylel u jeho přítelkyně, co byt má a kdyby ne, měl pak dědit malej byt po jeho 93 letý mámě...

    Reborny maminka tam U SEBE DOMA V TĚCH 2 malejch 2+kk BYTECH NECHTĚLA JEHO A ON UŽ TAM ANI NEBYL... chtěla v tom jednom maličkym 2+kk SEBE, co si zaplatila A V TOM DRUHYM SVOU DCERU, ABY SI TA MOHLA POŘÍDIT DÍTĚ, TEDY Rebornu..

    Ale když se byty kupovaly, tak Reborny fotr na ten byt dal 350 tis. a TAK SE PROHLÁSIL ZA JEDINÉHO MAJITELE A NEnechal ho vlastní dceru doplatit. A to proto, že ta bydlela 4 roky u toho a S TÍM JEJÍM PROGÁČEM...

    Takže ne jen progáč, se kterým ona léta žila a co jeho pidi-garsonku pronajal a co ji dal pak k sobě DO NĚJAKÝHO NÁJMU, PŘIČEMŽ ONA TU MĚLA PO RODIČÍCH MÁMY BYTY A NEMĚLA V ŽÁDNYM NÁJMU BÝT!!

    ..Ale hlavně její otec z ní udělal potenciálního bezďáka v nějakym drahym nájmu. Kde je teď chudák sama a bez vidiny na byt a miminko.

    Reborna V ŽÁDNYM NÁJMU BÝT NECHTĚLA A ANI TAM BÝT NEMĚLA!! Reborna je tady v Praze narozdíl od nějakýho progáče z Moravy, co tu mohl mít leda hypotéku nebo být v nájmu, narozdíl od něj DOMA A JEJÍ PŘEDKOVÉ Z MATČINY STRANY TU MĚLI NĚKOLIK VLASTNÍCH BYTŮ..

    ..ale kvůli jejímu otci, co ten byt prodal kvůli penězům na svou asi zlatou rakev nebo pro jeho přítelkyni, co je pro Rebornu zcela cizí člověk, z toho pro Rebony místo bytu nezbylo nic, nebo leda tak 400 tis., za který si nekoupí ani garáž.

    Chlapů je všude spousta, ale zdá se, že to je ten důvod, proč Reborna nemá mimíse!!

    Maminka Reborny de facto měla dva byty, z nichž jeden její otec léta okupoval jen na základě toho, že se tam stará o Reborny sestru a ta už pak byla dáávno pryč a pak v Bruselu... (a děti nemá a Reborna to chtěla s prací jinak a přerušít ji a dítě v 35 mít a ne žádnej NÁJEM!!)

    Tak co tam pořád dělal??!!

    ,, i když by Tě nakrásně někdo zbouchnul, nevydrží ani do konce prvního trimestru." - ale to je sci-fi, JAK BY MOHL REBORNU NĚKDO ZBOUCHNOUT, ANIŽ BY ZASE JAKO OBVYKLE LETĚLA PRO POSTINOR STEJNĚ JAKO PŘI NEHODĚ (možná záměrně) S TÍM MIMOPRAŽSKÝM, co měl byt, SE KTERÝM CHODILA ÚDAJNĚ skoro 3 ROKY PO VŠ DO 28 let nebo s tím mladším, se kterým používala kondomy a chodila 3 roky od 28 do 30 let a ten bydlel ještě t.č. s rodiči a prej to nebral tak vážně, před VZTAHEM s tím jejím DJem a progáčem, se kterým pak 4 roky žila, JAK PSALA..

    Jak by mohl Rebornu někdo zbouchnout, když celou dobu byla ONA TEN, KDO PROGÁČOVI NASAZOVAL KONDOMY A TO I V DOBĚ, KDY BYLA IDYLA TAKOVÁ CELEJ TEN ČTVRTEJ ROK, NEŽ ŘEKL, ŽE SI JI VEZME, ŽE KDYBY NA NĚJ UDĚLALA OČI, ŽE CHCE MIMÍSE, TAK BY JÍ HO ASI UDĚLAL... jenže to byl progáčův pidi-garsonka byt pronajatej a byli v nájmu 2+kk za 18 tis. a Reborna chtěla do toho svýho 2+kk bytu , fotrovi ho do milionu dioplatit, když už tam stejně nebyl, nájemníkovi končila smlouva a chtěla počít tam!!

    Protože viz. výše... Reborna byla V NÁJMU V PODSTATĚ OMYLEM progáče a jen z donucení a přechodně a v ŽÁDNYM NÁJMU U CIZÍ ŽENSKÝ V NÁJMU 2+KK ZA 18 TIS. BÝT NEHCTĚLA A MÍT TAM DÍTĚ TAKY NE!!

    Ona chtěla ZPĚT DO SVÝHO, TEDY její rodiny de facto jednoho z bytů její maminky, co byl taky 2+kk a taky na sídlišti (to je jedno jestli ČM nebo P-5)... ale její fotr to drze prodal!!

    ...jak by mohl někdo REBORNU ZBOUCHNOUT TAK, ŽE BY NEMĚL KONDOM NEBO ŽE BY SE TOHO REBORNA NELETĚLA OKAMŽITĚ PRO POSTINOR ZBAVIT...

    A plodná Reborna asi bude a mohla TO SEM KLIDNĚ NAPSAT, KDYŽ SE JÍ TU TAK BLBĚ PTALI TEN GRÁZLA A TI OPRUZOVÉ, ale asi jí to opět přišlo impartinentní:

    Dříve se totiž postinor dával jen na lékařský předpis po ultrazvukovém vyšetření a když se Reborna letěla zbavit mimíse, když jí bylo asi 27 nebo 29 let, TAK NEŽ JÍ PŘEDEPSALI POSTINOR, TAK JÍ ULTRAZVUKOVALI..

    ...A CO TAM ASI VIDĚLI, než jí dali předpis na postinor do lékárny- no že JE oplodněná resp. TĚHOTNÁ ... a proč asi letěla pro ten postinor a chtěla se toho mimíse zbavit, když čekala dítě s přítelem , se kterým byla 3 roky věrně a měli se rádi a ten byt měl, ten mimopražskej...no to proto, ŽE v krizi neměla přechodně práci a její fotr ještě blokoval ten její byt a neměla ještě ten byt, SE KTERÝM POČÍTALA A MĚLA HO SLÍBENEJ A CHTĚLA DÍTĚ, AŽ HO BUDE MÍT!! Ten byt!

    ,, i když by Tě nakrásně někdo zbouchnul, " - TY CHYTRÁ - Rebornu nikdo nezbouchl a nemůže zbouchnout PROTO, ŽE REBORNA NEMÁ BYT A NENÍ ÚPLNĚ BLBÁ, ABY SI POŘÍDILA DÍTĚ, KDYŽ NEMĚLA BYT... peníze a nějaký bydlení.. a na tom to zmimísování zkrachovalo...

    ale bylo to těsný..kdyby ji progáč zbouchnul, skončila by ve svym bytě, bylo by jasný, že Reborna těhu nebo s malym dítětem žádnou práci mít nemůže a platit nájem taky ne, tak by jí nechal její fotr ten byt do milionu doplatit a nemontoval se jí do toho nebo by skončila CHUDÁK asi v nemovitostech progáče chudák NA Moravě, ale dítě by měla...


    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    KULA:

    ,,Je lepší zkazit si život a nebo se neztrapnit před sousedama?"

    Sousedi (nebo přímo majitelé okolních bytů) matky Reborny jsou evidentně podle toho, co psala, o tom domě a lokalitě P-5 tj. Anděl - Zličín stejně nějaký zkurw. Rusáci nebo Ukrajinky nebo Číňani nebo Albánci a spol.
    Ještě k tomu obvykle daleko hlučnější a problémovější než po ztrátě práce v PMS 2x 20 min byla Reborna, co se kvůli tomu nevdala a nemá mimíse.

    (a že prej to nebylo pro klidné flegmoušské progáče o moc lepší s romskými nebo ruskými sousedy tehdy s progáčem v nájmu 2+kk na ČM nebo předtím léta na P-9, kde má progáč pidi-garsonku, co pronajímá SK páru, pročež Slovena platí jemu za necelou půlku nájmu asi čtyřku (4 tis.), zatímco Reborna, co s ním léta žila a chodila do práce a vytvářela potenciální SJM a měla si ho brát a mít s nim dítě a 4 roky s nim sdílela lože a to věrně, teď kvůli němu a jejímu fotrovi, kterej zakalil její byt po babičce z máminy strany a nenechal jí ho doplatit a prodal ho, reborna platí nájem 13 tis. a asi nemá tak byt, místo kam si dát kolouše a na to mít mimíse..a na tom možná taky vázne její seznamování, a tak otravuje pořád tady...)

    Tak se zdá že to, kde měla mít reborna ten byteček (, co si chtěla doplatit, aby tam mohla mít bezpečně miminko, které by jí hlídala (během spartakiádních psy akcí za DJování jejího progáče) maminka, ale její zlodějskej fotr ho zakalil, prodal a dal asi část peněz jeho přítelkyni se kterou bydlí a která byt má a je dávno neplodná), byla a byla by nadále pro rebornu a její pouštění psytrancu při úklidu a její pofailový PMS hysterák ideální LOKALITA...

    Že tam ti můžou bejt SOUSEDI a co si myslej leda tak úplně ukradený, protože jsou to samý přistěhovalci, co vůbec můžou bejt rádi, že jsou rádi!

    Sieg heil !




    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    KULA: Babicka s ni nemluvi, otec ji rekl, ze by se mela nechat vysetrit, sestra zije s pritelem/manzelem v zahranici, ma se dobre a od rodicu nic nechce, coz Reborna nedokaze pochopit.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Nechcete s tema drbama a ot jit do prdele?
    KULA
    KULA --- ---
    Co myslíte, je její nejbližší rodina při smyslech a v realitě a jen nechtějí přiznat, že slečka ing je magor a potřebuje odbornou pomoc a nebo jsou cáklí jako ona?
    Je lepší zkazit si život a nebo se neztrapnit před sousedama?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    MOODYCAT: asi to tak ma kdejaka holka, ale je fascinujici jak to Reborna dovede neskryvat :-) ji clovek vidi nejen az do zaludku, ale az do strev a do toho jejiho jednoducheho mozecku, ktery reaguje zcela deterministicky jen na par zakladnich signalu. je to predprogramovany zlatokopecky biostroj, ovsem bez inteligence a s psychozou, takze predurcen k neuspechu a k zaniku. z hlediska evoluce slepa ulicka.
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    JENDAZCB: Ucházející typy k seznamování mi tam chybí.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    JENDAZCB: Voliči SPD jdou přeci k volbám až zítra
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    Včera docela klid přes den. Co myslíte, byla ta hvězda aspoň volit, když pořád brečí o cizincích a kdeco okolo se jí nelíbí na Praze. Do volebních komisí občas chodí lidi brigádničit. Ale žádný ucházející typy řek bych tam nebudou. Ne, zase byla jedině uvězněna se svými démony ve svojí hlavě ;)))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ARMADA: Můžeš se přihlásit :)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    INSEQUI: 0 ze 4
    (šťastný to muž)

    .. další, prosím
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ARMADA: Ne :D a i kdybych byl tak po tomhle ocistci bych to viděl max na nejakej hororcore
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    INSEQUI: a dj, povídám, dj jsi? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam