• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    RRELOADED
    RRELOADED --- ---
    NYX:

    Nešlo o rasismus.
    Vše je JASNÝ: Kdo REBORNU zná, došlo by mu to - REBORNA chodila mimo jiné i na techno A S TÍM zároveň na demonstrace A BYLA i na jedný proti RASISMU.

    Pak dala pár příspěvků o tom, že se seznamuje, že je sama, někoho v poště odmítla, napsala tu pár věcí, přihlásila se na událost, jela tam, ale pak letos přišla na to, že někdo tady to její znásilnění domluvil. Že ona se znala i s pár technaři, ALE NĚJAKEJ Z TĚCH ZMETKŮ JI NA POPUD NĚKOHO Z TÝHLE A DALŠÍ DISKUSE ZDROGOVAL A ZNÁSILNIL. Tak toto bude spíš než rasismus všeobecně nějaký vymezení proti bezpráví, distanc od nich, třeba CLOWNZEPPA - y, kterej si tu z toho jejího znásilnění dělal sprostými obrázky legraci, a cpaní jí jejich názorů. A distanc od SUBVERSION, která tu psala o REVBORNĚ zkreslený informace a pak si REBORNA asi myslela, že se pošklebovala jejímu znásilnění.

    Spravedlivý by bylo dát REBORNĚ bana do diskuse, když už server za znásilnění, který bylo domluvený tady, nenese zodpovědnost a nemůže pomoci.

    TEKKANNE:
    NEDĚLEJ BLBOU. SUBVERSION: Ty a SUBVERSION nechápete kontext?

    Mohla bys prosím vykopírovat tu část příspěvku o párty, že REBORNĚ nechtěl dát ten , koho _BENNY nazval ,,negrem", kde jako REBORNA podněcovala nenávist nebo čím a kde je ten příspěvek rasistickej?!

    TE. se tu neustále do všeho montuje, jen proto, že kdysi potkala REBORNU na škole a pak ji neviděla 14 let, pak byla pryč, tak jak může znát REBORNY politickou orientaci NEBO JEJÍ POSTOJ K RASISMU?? Navíc R. tu psala, že kdysi měla mládence tři roky, co byl krom ČS původu i z části předky ze Sýrie, RASISTKA NENÍ, jen se na rozdíl od Vás ještě v červenci ziby nehty držela tématu a jen se rozhodla, ŽE CHCE ZASE Čecha, když 4 roky jí klapalo soužití s Moravákem.

    Tak aby to nebylo OT, stočila to i příspěvek SUB. o párty a blbý poznámky _BENNY -ho a blbý poznámky o spolubydlení s nějakými kámoškami místo seznámení a založení rodiny REBORNOU s mužem, opět k tématu a to potenciálu a jejímu náhledu na SPOLUBYDLENÍ NEBO SOUŽITÍ S TÍM Indem, se kterým tančila, kterýho _BENNY nazval ,,negr".

    Vše je JASNÝ: Kdo REBORNU zná, došlo by mu to - REBORNA chodila mimo jiné i na techno A S TÍM zároveď na demonstrace A BYLA i na jedný proti RASISMU.

    Pak dala pár příspěvků o tom, že se seznamuje, že je sama, někoho v poště odmítla, napsala tu pár věcí, přihlásila se na událost, jela tam, ale pak letos přišla na to, že někdo tady to její znásilnění domluvil. Že ona se znala i s pár technaři, ALE NĚJAK Z TĚCH ZMETKŮ JI NA POPUD NĚKOHO Z TÝHLE A DALŠÍ DISKUSE ZNÁSILNIL. Tak toto bude spíš než rasismus všeobecně distanc od nich a cpaní jí jejich názorů.

    Takže měla z toho šok a trauma, byla vyděšená, zklamaná, byla to zrada a je LOGICKY MIMO JINÉ I VELMI NAŠTVANÁ a toto byla narážka na CLOWNZEPPA -u, co se tu poškleboval tomu znásilnění a dával jí sem sprostý obrázky, ona se zhroutila, pošlo jí ještě morče, obrázky, který pak na její žádost vymazal.

    Příspěvek obsahuje o SUB. něco, jen proto, že příspěvek, že REBORNA tančila s Indem, sem dala SUB. jakožto OT ona, ale je to jako odpověď na _BENNY -ho: zda to on chápe správně, že REBORNĚ nechtěl dát ani negr...

    Takže je to reakce na _BENNY ho-, případně názor REBORNY na sex a soužití nebo pořízení dětí s Indem nebo ,,negrem" z klubu. A že to už by radši s Cl Z. - CLOWNZEPPA -ou .

    A HLAVNĚ TO NAVAZUJE NA TO ZNÁSILNĚNÍ - JE TO JEDNOZNAČNĚ ÚTOK NIKOLI NA RASU, ALE VYJADŘUJE TO JEJÍ ZKLAMÁNÍ, pocit zrady od těch lidí, který měla ráda a věřila jim, A VZTEK NA TO, ŽE JI ZNÁSILNIL NĚJAKÝ TECHNAŘ A ŽE JE NAŠTVANÁ A TAK SE DISTANCUJE A JASNĚ DÁVÁ CLOWNZEPPA -ovi, co jí tu zesměšňoval a poškleboval se jejímu znásilnění na párty, kde pravděpodobně byl s jejich soundem, dává mu aniž by to asi ještě četl, na jevo, když se tu do ní pak navážel a cpal jí JEHO NĚJAKÝ RÁDOBY OBECNÝ A POVINNÝ NÁZORY na přistěhovalectví...

    ...CO ONA SI JAKO MYSLÍ O TOM SAMA, ŽE SI NÁZOR LASKAVĚ UDĚLÁ A ASI UŽ DÁVNO, možná i pod vlivem jednoho z rodičů, PAK NA ZÁKLADĚ POZOROVÁNÍ VÝVOJE V PRAZE A soužití kolegyň s cizineckými korporáťáky nebo turisty nebo přistěhovalci SAMA.... a jen tu vyjádřila ne postoj, ale spíš s nadhledem smír a příspěvek byl vtipný a jen upozorňující na to, že SE TU MOMENTÁLNĚ ROZMNOŽUJÍ A PROCHÁZEJÍ S KOČÁREM PŘISTĚHOVALCI A ŽE BYCHOM ASI MĚLI MÍT DĚTI TAKY A ŽE KLUB POKOJÍČEK ZBOURALI DEVELOPEŘI MIMO JINÉ I KVŮLI BYTŮM PRO CIZINCE, COŽ JE EVIDENTNĚ V REAKCI NA ZAPASTĚNEJ JEDNOSTRANEJ NÁHLED CLOWNZEPPY NA VĚC S PŘISTĚHOVALECTVÍM, co by asi chtěl neomezeně, což nelze... VŮBEC TO NEBYLA REAKCE NA SUBVERSION a ta to vztáhla na sebe buď že to celý nepochopila nebo schválně, ale REBORNA reagovala na _BENNY ho a ne na SUBVERSION, na to ji upozornil i KOUDY.

    Nebyl rasistický ANI TROCHU!! Jen poukazoval na to, ŽE CHUDÁK REBORNA teď po opuštění bývalým snoubencem žije opět zpět na P-5 A TO MEZI samými přistěhovalci a nemůže se tak seznamovat v sousedství osobně a že i její oblíbený klub je věčně plný turistů a cizinců a nemůže se tak seznámit.
    A jak ji oslovovali na seznamce cizinci v AJ a přistěhovalci a že si i kvůli nim a nějakým dědkům nebo vesničanům musela dát na účtu na seznamce to tak, aby jí nemohl nikdo oslovovat, že by pak měla schránku plnou nevhodných žádostí, tu psala už dávno.

    A ještě píše o znásilnění, PROTŽE JI ZKLAMALI TECHNAŘIA JEDEN JI ZNÁSILNIL, chudák holka, že?!! Jen Vás chtěla varovat.

    Ale vy místo soustrasti nebo nekomentování, se jí vysmíváte a ještě místo BANA DO DISKUSE S TROLLY A HEJTRY A tím zločincem, co to domluvil s ostatními, zařídíte JÍ ban i do celýho profilu a k poště, kde má známý, co ji měli dříve rádi a zvali na akce nebo nápadníky, na který je na rozdíl od Vás dvou spíše zvědavá!

    Měli byste se stydět vy.



    [ SUBVERSION @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]

    [ PALEONTOLOG @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ] [ NAVARA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]

    [ _BENNY @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]

    [ REBORNA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky ]
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TEKKANNE: priznam se, ze vic nebezpecni mi prijdou jedinci, kteri siri alternativni ulhanA media, nebezpecny trendy, jj akoze psychedelika leci psychicky nemoci a mnoho dalsi. reborna je nebezpecna hlavne sama dobe a sam vidis, ze ji idecka v podstate podporuji a drazdi...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TEKKANNE: ty nevíš o co mi jde ? tak si přečti mou první větu v mojí reakci na tebe.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    PALEONTOLOG: moc nerozumím, o co Ti jde....

    renata nemá pořádně ani na jídlo, natož na to, aby si platila prémiovku. navíc i když si ji zaplatíš, tak tě to pořád neopravňuje dělat si, co chceš, a musíš dodržovat nějaký všeobecně platný pravidla - pokud půjdeš do divadla, zaplatíš si nejlepší místo v loži, ale při příchodu sundáš gatě a vysereš se na všechny sedadla, tak budeš nejspíš vyveden nejen bez náhrady, ale i s následnou pokutou za znečištění a řešením s policií. i když asi v návštěvním řádu ND není nikde explicitně napsáno, že se nesmí konat velká ani malá potřeba jinde, než na WC, je nad slunce jasný, že - ač je vyprazdňování zcela přirozený biologický proces, děláme to všichni dennodenně a nedá se tomu moc vyhnout - existuje určitý zažitý celospolečenský bonton, že od určitého věku a pohlavní vyspělosti se tato akce se provádí v soukromí a na místech tomu určených.

    Nyx je majitel, hosting provider je zas jiná entita (pokud to taky není Nyx), ale je to úplně bezpředmětný: krom toho, že tu Renča jede už 2 roky totální OT, jsou její projevy vůči 1) konkrétním id i vůči 2) různým obecným skupinám obyvatel útočný a urážlivý (v tomto druhým případě zcela bezdůvodně, jen na základě rasový/etnický odlišnosti). Nyx ji není povinen zde tolerovat jen proto, že jí jednou schválil přístup, pořád to tu jede na schvalování a pozvánky, čímž se nejedná o službu povinně a dle zákona přístupnou všem. navíc tím bodem 2) porušuje i platný obecný zákony ČR, který jsou všem pravidlům, co si tu Nyx mohl vyvěsit, nadřazený.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: právěže podněcování k rasový nenávisti atd admin řešit musí, jinak se sám vystavuje postihu. ale konvenčně má smazat obsah, ne banovat celý ID. to je právě ta haluz, že nikdo rebornu nemoderoval, až došlo na ban na server. mě to nepřipadá ok.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: tak hlavne, proc bananovat cely idecko, kdyz nyx zavedl ignory a dablignory, zejo... takze pokud nekoho sere reborna, existuje fakt jednoduchy reseni a nevidim duvod, proc by to mel resit superadmin, zejo.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: nebrec, taky mam fanousky. az nyx zabanuje platiciho, tak se to treba dozvime. ale mam pocit, ze se mu nechce nic nad ramec povinnyho, kdyz vidim auditka o drogach a co ja vim.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: me rozhodne ne. ja sem dospelej clovek a nejak si myslim, ze provozovatel internetove sluzby si muze nastavit pravidla jaka chce. to ze je nyx postavenej na tom, ze vysbira z hrnce v podstate ten nejvetsi odpad z ceskyho internetu, je vec druha. a co si budeme povidat, moc normalnich lidi tady fakt neni. napises, ze ses tlustej nymand v tilku, predseda svj a obycejnej typek s matkou ucetni a hned se tu muzou mistni dementi posrat, protoze to neni nic, co by na nyxu chteli... tady jsou preci jen vyjmecne osobnosti a tou reborna a jeji alterega jiste je.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: no právě vznáším otázku, jestli při smazání z podezření a pádné obhajobě (to se reborny netýká) provider tak nějak nepoškodí platícího uživatele, že
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: ale takovej pitomio okamura nebo vaclav klaus ml by ti vysvetlil, ze tomu tak neni...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: já zareagoval spíš na tekkanne, kolego fízle. jako si provozovatel může smazat co chce a kdy chce. haha.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: pane kolego, na fizlovsky porade si musime vyjasnit, jak internetovym zavislakum vysvetlit, ze id rebornu a jeji alterego fakt nebudeme resit, protoze ta neni zrala na policejni diskusi, ale nybrz na diskusi s psychiatrem...

    jako kde jsou mistni psychedelicti verozvestove? tady je ocividne co lecit a mozna by se na reborne mohlo vyzkouset, jestli skutecne psychedelika leci dusevni poruchy, jak nekteri naznacuji ...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    IANIS: když mu to někdo nahlásí, tak se to dozvěděl. tam není co řešit.
    Pokud hosting provider dojde k názoru, že je obsah protiprávní, musí jej smazat nebo jiným způsobem znepřístupnit. Naopak pokud poskytovatel vyhodnotí oznámení jako neopodstatněné, může ponechat obsah přístupný. V takovém případě však hosting provider riskuje, že pokud se dotčená osoba obrátí na soud, který dospěje k názoru, že je obsah skutečně protiprávní, bude hosting provider za obsah odpovědný.
    Odpovědnost za obsah na internetu | Právo a cloud, e-commerce
    https://pravopropodnikatele.cz/odpovednost-za-cizi-obsah/
    IANIS
    IANIS --- ---
    PALEONTOLOG: tak jak to formuluješ ty bych si asi netroufnul to říct ... ten pes je zakopanej v sousloví "dozvěděl-li se prokazatelně o protiprávní povaze obsahu" - a o tom, co už je trestný čin, může rozhodnout pouze soud na návrh státního zástupce. "protiprávní" bude asi trošku širší pojem než "trestný", a máme zde velice široké pole pro interpretaci ... stejně tak "dozvěděl-li se " - pokud nyxovi napíše soud, že to a to prohlášení je pomluva / vydírání / nebezpečné vyhrožování, je to jasné a nyx to musí sundat. ale pokud se to nyx dozví od nějakého ID páté kategorie, je to prokazatelné zjištění, že obsah má protiprávní povahu ?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    IANIS: no a co je a není protiprávní závisí v první řadě na providerovi, pokud je konflikt, tak to určí až soud
    IANIS
    IANIS --- ---
    PALEONTOLOG: Jasně, máš pravdu, já na to koukal z jiné strany. Z tohodle úhlu pohledu platí, že "Poskytovatel služeb odpovídá za obsah informací ... dozvěděl-li se prokazatelně o protiprávní povaze obsahu ukládaných informací nebo o protiprávním jednání uživatele a neprodleně neučinil veškeré kroky, které lze po něm požadovat, k odstranění nebo znepřístupnění takovýchto informací."
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    IANIS: ale to je irelevantní, jakmile se to nějak dozví, musí jednat.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    IANIS
    IANIS --- ---
    PALEONTOLOG: § 6 písm b) zákona 480/2004 o některých službách informační společnosti:

    Poskytovatelé služeb ... nejsou povinni ... aktivně vyhledávat skutečnosti a okolnosti poukazující na protiprávní obsah informace.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TEKKANNE: jsem přesvědčený, že tato tvoje formulace není pravdivá, že může dát ban, není pravdivá. on pokud provider usoudí, že obsah uživatelů nese znaky protiprávního jednání, musí jednat a obsah smazat. kdyby to neudělal, může mít problém, kdyby se někdo obrátil na soud. problém pro providera nastane i v připadě, že se uživatel žádného protiprávního jednání nedopustil a on ho zablokoval jen z libovůle a řešilo by se to soudně, například kvůli vzniklé škode po zaplacení prémiové verze a banu.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NICOLLETTE: Made my day :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Už došlo i na barevný text
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ARMADA: podle místní legendy si stačí dát inzerát na bdsm seznámení na posedu a pak si ho splést s jiným...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam