ROLAND: what a story..ponekud smutne..ja bych se teda zabil asi driv nez po 13 letech bez kontaktu :D ostych neostych..nastesti jsem celkem samotar - nebo jsem si na to aspon zvyknul - a kdyz se z toho nahodou proberu, neni potiz klofnout nekoho aspon na par "randicek", byt treba bez sexu :)) receno hodne s nadsazkou.
btw. poprve a idealni zaroven, to se deje jenom v pohadkach :))
v casech xchatu a lide.cz jsem byl vicemene nezamestnany, casu bylo more, a fakt nebyl moc problem nekam jet na rande, na pivo, na brko s nekym, nebo slecnu i pozvat domu..prevazne z Prahy ofc., tu z Liberce, tu z Plzne, atd. :) mimoto poznavat i lidi se spolecnymi zajmy. bylo to takove bezprostrednejsi, nikdo se niceho nebal, pokecat nebyl problem, kein stress.. :)
na FB seznamky jsou, ale tzv. ucinnost - teda jestli z inzeratu nebo odpovedi na nej vyplyne rande - je (pro me osobne) radove nizsi nez tady..prijde mi to tim, ze je tam taky radove vyssi konkurence, pripadne nezajem / min casu a chuti odpovidat. ostatni (tzv. free) seznamky jsem zkousel spis povrchne, tam je to imho jeste vetsi bida, a hlavne ty enginy a nekde i rychlost, pripadne scamy atd..zoufalost.
btw. ja jsem na nyxu uz asi 15 let, prijde mi to tady vic "doma", daji se tu snadno dohledat zajmy, prispevky, fotky, poznat trochu cloveka aniz bys ho zdrzoval..a generacni, geograficky a zajmovy rozptyl tu imho neni zdaleka tak siroky jako na tech verejnych forech a webech. kde se ovsem clovek taky musi vic hlidat..
Tinder, ten jsem zkousel snad mesic pred par lety, sezral mi az prilis casu, match 0, ani jedna zprava..pro cloveka co se neumi nebo nechce fotit je to marny, a zaroven dost povrchni, a zrejme je to pouze na pich :)) o vytezovani uzivatelskych dat ani nemluvim..takze sel z tlf zase rychle pryc a od te doby ho mam v kategorii "useless".