• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    FIYAH: jo, ptala jsem se rámcově na důvod konce posledního delšího vztahu - to, co a jak o tom dotyčný řekne, hodně napoví. a přijde mi to naprosto na místě i na prvním rande. nicméně opravdu neočekávám, že by se někdo na prvním rande přiznával k nevěře :-) takovýhle osobnější detaily IMHO říkáš, až když je vztah osobnější

    jasně, zasněný vzpomínání tohohle typu fakt ne, ale normální sdílení něčeho, co zažil tehdy na dovolený (to, že to bylo s bejvalou, je v tý historce irelevantní), mi přijde normální a v pohodě. tomu se člověk těžko vyhne a úplně nevidím důvod se tomu vyhejbat. a stejně tak, pokud se člověk baví o vztahových věcech, těžko z toho ty bejvalý vyjme, prostě jsou součástí našeho života a zážitků.

    QWERTZ: myslím, že naprosto jednoduše, ale že to téměř vždy je zamilování se do iluze o té osobě (která může být úplně mylná a na hony vzdálená kompletnímu balíčku ve 3D)
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    QWERTZ: platonicka laska v dopisovani hybala a hybe svetem od pradavna:)
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    QWERTZ: Podle mě to není zamilování se do toho daného konkrétního člověka, je to spíš zamilování se do představy partnerského vztahu jako takovýho. Nebo zamilování se do představy o tom člověku - prostě si o něm vytvoříš iluzi/představu, promítáš si do něj svý přání/představy (tím snáž, pokud jste se neviděli naživo).
    KULA
    KULA --- ---
    QWERTZ: spustila se Ti chemie, to je jak když naučíš psa na slovo buřt a pak ho necháváš naprázdno slintat. Nehledně na to, že psaná forma umožňuje tvojí vlastní interpretaci.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    QWERTZ: sleduješ Love is blind?
    QWERTZ
    QWERTZ --- ---
    myslíte si že se dá zamilovat do člověka kterého poznáte přes seznamku etc... aniž by jste se viděli? prostě jen přes dopisování?
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    TEKKANNE: Heled tak me to rozumnejsi prijde prave obracene. Asi ne na prvnim rande, ale vedet ze dotycny svou bejvalou nezavrazdil ani se mu vztah nerozpadl kvuli nevere z jeho strany, bych radsi vedela hned na zacatku. S postupem casu se vic a vic zavrtavat do munulosti mi je neprijemny. Viz takovyto: no a tady u tohodle stolku jsme obedvaly, kdyz jsme slavily narozeniny jeji babicky, ktera mela.. Bla bla blaaa

    Vlastne vidim rozdil mezi tim sdelenim, co me formovalo v minulosti, ze jsem ted cim jsem a tema detailama, ktery nikoho nezajimaj a jen vypovidaj o tom, ze se dotycny brodi ve vzpominkach.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Pratele, tento tyden v patek se mela konat akce Vernisaz, tak jen FYI (asi je to kazdemu jasny), se vernisaz odklada na neurcito. Jakmile to pujde a bude novy termin dam vedet.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    MATT: ne, nenašla a nevím, jak vypadá Tvůj profil, reagovala jsem na "A většina rozhovorů zkončila, když se dotyčný dozvěděli, že mam děcka." ;) k tomu zbytku jsem se nijak nevyjadřovala, nicméně když už se ptáš, tak bych to osobně ani nepovažovala za trolling, jen zkrátka lidi jsou fakt všelijaký (taky mi jeden týpek, který asi měl zájem se nějak víc seznamovat, vyprávěl hned na druhým setkání, jak "poprcával" s jednou mojí známou...taky mi to přišlo zvláštní, no) a co někomu přijde v pohodě, jinýmu v pohodě nepřijde, lidi většinou soudí podle sebe.

    zaráží mě, žes ji nechal o tom mluvit půl večera, když Ti to nebylo příjemný, já bych to utnula a změnila téma :)

    FIYAH: jo, tak tohle by mě taky spolehlivě odradilo, ale jinak téma bejvalejch vidím jako docela důležitou součást vztahu (tím myslím tedy později, ne na prvním rande samozřejmě)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja jsem na svuj pupek treba dost hrdej. Trvalo mi pres deset let ho ziskat..:)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NAVARA: kamarádka: “měla jsem rande. Byl fajn, ale měl maly pupíček... no, ale kdo dneska nemá..”
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AVATAR: pobavils
    NAVARA:
    Koho to zajímá + ne! Pohlreich
    http://www.youtube.com/watch?v=C80llmKGlhs
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    NAVARA: a ty ses hubenej, nebo proc te to zajima? :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PALEONTOLOG: Nj, ale budou ještě hubený?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Taštičku ne
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Njn, to byl jen vykrik do tmy.

    Ale musim uznat, ze se zavrenejma barama a vsim moznym zavrenym se ty holky hrnou do seznamek tak nejak vic
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    PALEONTOLOG: Já se tím nebavil, čistě jsem praktikoval amatérskou psychoanalýzu. Kdybych se tím bavil, připadal bych si dost zvrácený.
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    FIYAH: na jeji ID myslim. Tak hlavne ze sem nepritahuje individua, co se nechtej seznamovat, jen potrebovaly kazat, kdo co ma a nema komu psat.
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    Me by spis jenom trochu zajimalo, jak se ji dostalo zakazu na nyx na vsechny idecka. Jestli to byla nejaka cilena blokace na retezovy pozvanky pramenici od jednoho id?
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: na nyxu je xy auditek morálně za hranou. Já nemůžu za to, že ji rodiče nechali rok sedět u zapnutýho počítače.
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    PALEONTOLOG: jo zvracenost je mocna carodejka..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Tak jestli mate potrebu se bavit na nemocny holce, kluci, doporucuju zkusit sanitaka v nejakym blazinci, mozna i smocite, kdyz se dostanete mezi lezacky
    KULA
    KULA --- ---
    BURKHAR: zrovna dneska ráno jsem si říkal, že ty snídaně už nejsou to, co bejvávalo...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    A kde je REBORNA? Jsem si chtěl zas amatérsky zapsychoanalyzovat.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HABRENKA: tak to vede tkrvo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam