• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    FIYAH: Souhlas. Pokud muž zavolá, má u mě plusové body, a to říkám jako někdo, kdo nerad telefonuje s "cizími lidmi" . :-) Z hovoru po telefonu poznáš zase o kousek víc než jenom ze zpráv. Vnímám to tak, že má jednak koule na to zavolat, druhak v tom vidím seriózní zájem se vidět. Vlastně to tak bylo ve všech případech, kdy na setkání došlo: match, pár dní zprávy na Tinderu, pak přesun na whatsapp, pak zavolal, a pak jsme se viděli.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ESPERANZA: No, a ja se i nerada potkavam, takze to je pak zacarovanej kruh :).
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    ESPERANZA:
    MOODYCAT: me by hodne potesilo se ze zacatku treba jen slyset po telefonu, nebo tak neco. Rada posloucham hlas, myslim se z nej da hodne cerpat informace jaky je a tak.
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    MOODYCAT: Přesně! (Yes, taky jsem zažila).

I to je důvod, proč vyžaduju osobní setkání co nejdřív, nejdéle po týdnu dopisování si. Většinou to i ten muž navrhne sám plus mínus po tom týdnu. Zajímavé je i to, že to málokterý muž čeká, že opravdu mám zájem se osobně vidět. Stalo se mi totiž několikrát, že schůzka byla ze strany muže navržena, vzájemně domluvena a den předem ji dotyčný zrušil a další termín už nenavrhl. Důvody můžou být různé, neberu to tragicky. Fakt si nechci jenom dopisovat (mnoho mužů - i žen - podle mě ale jo, zejména v týhle době, stačí jim zaplnit pocit osamělosti, což "dopisování" dělá, možná ani nemají zájem se skutečně vidět). I proto si teď dávám od Tinderu pauzu, než se zase bude možné setkávat se.
    Na druhou stranu bylo i pár férových chlapů, kteří setkání navrhli a než k němu došlo, napsali, že potkali někoho jiného a že mi přejí štěstí.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: treba doufala, ze si ji na konci jeste vsimnes ,)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Naposledy kdyz jsem se seznamil s jednou peknou holcinou v Budejovicich a pak jsem ji napsal na mail, jenze jsem si spatne zapamatoval providera. Tak odepsala uplne jina, z Lednice, a tak jsme si psali a i snad volali. A ja pak jel s jednou kapelou hrat do Lednice, tak jsem ji pozval na koncert. A kdyz jsem ji videl, tak to nepreskocilo. No, ona pak mela jeste nejaky rasisticky narazky na Zidy, kdyz jsem ji vezl z rande domu. Tim to uplne zazdila. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MOODYCAT: Jo to je obvykly. Takovejch rande jsem taky par zazil... ;o)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    OVERWATCH: Ale ja nemohla vedet, ze me nepritahuje, protoze me prestal pritahovat az, kdyz jsem ho potkala :).
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    MOODYCAT: Taky proc by sis s nim psala, kdyz Te nepritahoval? Akorat bys mu davala zbytecnou nadeji... ;o)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Ja se prazdninove zamiloval do divadelni postavy Martiny z Cloveka z Pudy, no a co
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    K tomu zamilovani pres psani, kdysi v drevnich dobach se mi stalo, ze jsem si psala s klukem, vsechno super, nekolik tydnu, volali jsme si...
    Ale pak jsem ho videla nazivo a z predstavy, ze by na me sahnul, se mi delalo blbe. A pak uz jsem si s nim nemohla ani psat. Bylo to vlastne desny.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PALEONTOLOG: Nastesti uz ji to doslo ;o)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: holka se zbavila toxicky diagnozy, to je prece win
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TRAILER: Jo jo, presne. Taky jsem ji to rikal. ;o)
    TRAILER
    TRAILER --- ---
    OVERWATCH: Tak hlavně je jeho kokotina, že odešel bez ní. Stejně on mohl celou noc někde někoho klátit a ráno si přijít takhle vyřešit svoje výčitky.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Jak se tu resi nevera a duvera. Tak vernost se dokazat neda, kdezto nevera jo. Mam modelovy pripad. Kamoska sla s zarlivym (ex)partnerem na party k jeho kamosovi. Partner ve 2 rano zmizel uplne nekam pryc a ona tam zustala. Rano se vratil a nasel ji oblecenou spici v loznici toho bytu. Udelal zarlivou scenu, nadaval ji do kurev a odkracel, zablokoval si ji na FB, a tam napsal, ze jeho 3lety vztah skoncil, protoze jeho holka byla kurva. Tam mu na to zareagovalo asi 60 lidi, kteri ho "podporili" v tom jaka to byla devka. A co se stalo? Ona byla unavena, tak sla asi ve 3 spat. Party pokracovala az do rana a jeho rano pustili do toho bytu, protoze netusili, co je za zarlivce a jakou scenu udela... Vernost se proste dokazat neda. Nevera jo, staci fotky.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    FIYAH: jo, ptala jsem se rámcově na důvod konce posledního delšího vztahu - to, co a jak o tom dotyčný řekne, hodně napoví. a přijde mi to naprosto na místě i na prvním rande. nicméně opravdu neočekávám, že by se někdo na prvním rande přiznával k nevěře :-) takovýhle osobnější detaily IMHO říkáš, až když je vztah osobnější

jasně, zasněný vzpomínání tohohle typu fakt ne, ale normální sdílení něčeho, co zažil tehdy na dovolený (to, že to bylo s bejvalou, je v tý historce irelevantní), mi přijde normální a v pohodě. tomu se člověk těžko vyhne a úplně nevidím důvod se tomu vyhejbat. a stejně tak, pokud se člověk baví o vztahových věcech, těžko z toho ty bejvalý vyjme, prostě jsou součástí našeho života a zážitků.

QWERTZ: myslím, že naprosto jednoduše, ale že to téměř vždy je zamilování se do iluze o té osobě (která může být úplně mylná a na hony vzdálená kompletnímu balíčku ve 3D)
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    QWERTZ: sem namatkove hledala neco na netu k tematu, treba Bozka jela pecky a narazim na tento titul, tak mozna si dam trochu ty romantiky na brezen.
    Milostné dopisy slavných mužů
    https://www.luxor.cz/product/milostne-dopisy-slavnych-muzu-zbo000166982
    QWERTZ
    QWERTZ --- ---
    FIYAH: takový dopis, to muselo mít v sobě kouzlo... dnes? to je same posli mi pinďoura ukaž mi prsa ...

MICHELLEDANIELS: díks. mrknu na to.
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    NAVARA: hele a vis ze sou i taci:)) ne ja vim, to zni blbe asi co? aby mi priznal barvu, sem naivni.
    Verim na to, ze cilovku proutniku svoji komplikovanou povahou odpuzuju. Zatim mi to vychazi. Poklepu na drevo, zejo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam