NYA: Tyjo, fakt by mě zajímalo, jak jim ty posraný algoritmy fungujou, když nastavit se mi povedlo jen věkovou skupinu a vzdálenost (kterou to stejně ignorovalo), brodila jsem se tím tak dva měsíce, protože mi přišlo, že to přece neni možný, a vidět tam někoho s půllitrem piva, tak by mi to přišlo jako naprosto fascinující hobby a těžká alternativa :DD Takže mě to dovedlo spíš k pochybám, jestli mam fakt tak absurdní požadavky, když bych chtěla, ó bože, někoho, u koho by se dal odhalit střípek osobnosti jinej než ten posranej golf... :)) (nikdy jsem ho nehrála, ale začala jsem ho iracionálně nenávidět)
Kamarádka (co bydlí dva kiláky ode mě a věkový preference má podobně, takže v lokaci to neni) v tomtéž období zas narážela pouze na exotické studenty nebo omaskáčované fanoušky Ortelu (a piloty, piloti nás zavalili obě) a zoufala si aspoň po influencerovi :DD
Čili upřímný obdiv a gratulace, že se ti podařilo to hacknout, asi tě provází Síla :))
Ale jo, no, bez toho reál kontaktu tomu dost rozumím...Ale i tak to imho může bejt dost fajn jízda, i když vlastně jen se zrcadlem. I představa myslim někdy může člověka posunout a dopřát novej náhled na sebe, a nebo jen na chvíli dodat endorfiny :) I marginálně plusový výstupy mi v dnešní době přijdou jako velké vítězství :)