• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: ja zkusil nejak na mesic? A mel jsem jasno vcelku rychle. Hlavne ty zasuvky na fotkach, to bylo moc, to byla jasna databanka
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PALEONTOLOG: Jj, bohuzel je to tak. ;o))
    Ja jsem si ted nastavil, ze clenstvi nebudu v cervenci obnovovat, tak doufam, ze mne nic navic nestrhnou. Mel jsem placeny rocni. Ale koncim tam. Ono je fakt lepsi se seznamit nahodne v realu, nez platit za tri usmevy za rok. ;o)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: to nebyly operatorky nybrz rusove :))
    Ale tak fajn, ja z toho mel dojem totalniho ojebu, vc. Generovanejch profilu. pak mi zacali automaticky strhavat penize z debetni karty. Tu jsem zablokoval a edarling vyradil ze svoji bubliny
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PALEONTOLOG: Jo, sesel jsem se osobne se tremi. Se dvemi to vypadalo, kdyz jsme si psali, pomerne nadejne, ale pak jsme se v necem neshodli. Operatorky mne tam psaly asi tri. Poznal jsem podle toho, ze psaly divne cesky a chtely po mne emailovou adresu. ;o) Ted asi pul roku uz nedavam usmevy, takze jsem si s nikym nepsal, ale poslaly mne usmev asi dve, nebo tri. Na ty jsem zatim nemel silu reagovat, i kdyz jsem asi mel. ;o)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: moje zkusenost je teda takova, ze tam pisou jakoby placeny operatorky. To neni normalni prostredi. Hlavne tam byly fotky zen s americkejma zasuvkama z ceskych budejovic. Ale je to asi 3 rojy.
    Jestli se s nekym sejdes, tak dej vedet.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    To byste ani neverili, kolik zen ma na profilu na eDarlingu "Nechci deti". Vazne tak 75%. Vetsinou to tam teda maji 40+. Hodne bezdetne.
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    imo Tinder uz moc nefunguje, vsichni unaveni tinderem a prestavaji datlovat.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KVALKAN: na samotný "ahoj" nebo "dobrý den" už jsem byla alergická.... nicneříkající small talk nezaujme, ideální je nějak se projevit, okomentovat něco z fotek, z infa, na něco se zeptat...prostě vybočit, nebejt neslanej nemastnej ;-)

    zmínit děti není problém (je spousta holek, který o žádný/další nestojí a bude ráda za chlapa, co si svou reprodukční potřebu už naplnil a nebude to po ní chtít), ale takhle fakt ne :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    35-40 letych bez deti je v praci minimalne 1/3 kolegu
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DOOMGUY: Nemit po tricitce deti je dnes naprosto bezny, divny je treba “je mi 40, nikdy jsem nemel opravdovej vztah a bydlim s mamou, protoze je to pohodlny”.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    DOOMGUY: Nemyslela jsem jenom děti, spíš tak obecně, že při seznamování po 30 už člověk tak nějak asi počítá, že to nebudou jednorožci seroucí duhu, ale že protějšek má něco za sebou, ať už děti, rozvod a vyplácení druhýho z hypotéky, terapii po vztahu s psychoušem/psychouškou, deprese, zdravotní problém, whatever... Že prostě ve dvaceti je to randění jinde, "bez bagáže", možná naivnější, prostě jiný :)

    A nemít děti mi nepřijde divný bez ohledu na věk, spíš jen téma, který je v nějaký fázi nutný probrat (máš/nemáš, chceš/nechceš, kdy a za jakejch podmínek). Ale z mýho okolí mi u chlapa přijde běžný ty děti ve 30 nemít, do cca 35 mě spíš překvapí, když je má (překvapí, ale ne že by mi přišel divnej, jen nezvyk).

    KVALKAN: Krom toho, co píše NYA by se ještě vyhnula "Jak se máš?", protože...hm, mám se dobře, a ty? A co s tou konverzací dál? (být nějak konkrétnější, ne tak zeširoka, aby nemusela přemýšlet, co má na takovou obecnost vlastně odpovědět...).
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    DOOMGUY: Tak já měl děti na Pražáka poměrně brzy. Takže ženy v mým věku jsou ještě šťastný v tom svým prvním manželství s malým prckem. Alespoň takový můj dojem podle těch, co potkávám ve školce...
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    DEADSLUT: ze zvědavosti, kolik je ten věk? Já si právě docela dlouho myslel, že pokud chlap nemá po triceti děti, tak je pro ženu divnej. Nedávno mi to ale kamarádka zarputile rozporovala jako nesmysl.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Problém není právě v tom že je menší - to chce být. Ženám vadí když by byly právě o tu hlavu vyšší. Proto je výška snad v 1/3 všech "bio" na tinderu.
    JONY
    JONY --- ---
    Přiznám se, že tyhle problémy s rozdílnou výškou jsme nikdy nepochopil. Víc jak 10 let jsem byl s partnerkou co byla víc jak o hlavu menší a nikdy jsem nepociťoval žádný problém (a ani ona si nikdy nestěžovala).
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    LOJZEE: Já mám 176 a s holkou 188 už to bylo mimo postel fakt divný :D
    NYA
    NYA --- ---
    KVALKAN: no pokud tam máš třeba 4-5 lidí, co ti píše, tak je dobrý psát si o něčem. Když přijde jenom pozdrav, tak si říkáš "what to say"
    Zeptej se třeba, jaký měly víkend, nebo reaguj na něco z infa/co vidíš na fotce. Lepší.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Ja se pred par mesici s jednou z tinderu vidal. Mela 175 a ja mam 170. Ale rekl jsem, ze mam 175. Ne, ze bych chtel lhat, jen jsem byl zrovna zmastenej, kdyz jsem si psali a popletl jsem si to se svou vahou, ktera byla 75. Vidali jsme se skoro tri mesice a krom toho, ze mi rikala prcku, to bylo super. Bylo prijemny mit vedle sebe vyssi holku, nejsem zvyklej a celkem mi to imponovalo. A v posteli to bylo jedno, tam se to srovnalo, protoze nohy nemusi byt na stejne urovni, zeano. Ale je fakt, ze obcas jsem si prisel, jak kdyz se skrabu na Snezku, ale nedaval jsem to najevo a kdyz uz jsem tam vylezl, tak vyhled stal za to.)
    JONY
    JONY --- ---
    Můj otec má 202, matka 168 :) Jsou spolu už víc jak 50 let. Nicméně když spolu začali chodit, tak matka nutila otce chodit pod obrubníkem . Po pár týdnech se na to vykašlala. :)
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    TEKKANNE: Díky upravil jsem to, na Tinderu už jsem neměl žádný nový propojení. I ty děti jsem naznačil. Ale proč mi neodpovídají na dobrý den? Proč jako dávají ženy like? To se tak často ukliknete? 😭
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam