• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    KOUDY: Jo, to me taky napadlo. ;o) Mozna by nebylo od veci zalozit seznamku hledamsponzorku.cz ;o)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OVERWATCH: to je jen kopie tohohle - https://www.hledamsponzora.cz/ a me dost sralo ze se tam nemuzu regnout jako chlapek kterej hleda bohatou panicku co ho bude zivit :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    OVERWATCH: Když to začínalo tak ženský měly registraci zdarma a chlapi po nějakem trialu museli doplácet premiové funkce. Zadával jsi tam roční příjem, auto a ještě co přesně hledáš + fotku. :-))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: to je tak debilni az je to realny :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PALEONTOLOG: Netroufam se tam registrovat abych zjistil cenu registrace. ;o) Predpokladam, ze registrace pro muze podminuje vypis z uctu a majetkovy priznani. ;o) To mne pripomnelo jak jedna kamoska byla cela nesva ze si pres nejakou online seznamku pise s multimilionarem, co zdedil nekolik domu v centru Prahy, a nakonec se z nej vyklubal typek v otrhany mikine a ksiltovce co si nechal zaplatit turka (kafe), a pak ji pozadal o 32 korun na jizdenku do MHD. ;o))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: snad mají holky registraci za peníze;) ten potenciál stojí za investici ne
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PALEONTOLOG: Ja ted koukam ze existuje i tohle https://www.hledammilionare.cz ;o)

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: jo aby se nemnožily otázky, tak jsem viděl bilboard na průmyslové, akorát s nějakou mindou na fotce. tak jsem na to kouknul na netu a pobavilo dost. jestli se chceš pobavit, vymysli a nastav nějakou solidní sumu a čekej na odpovědi ;)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PALEONTOLOG: To jsem dosud nevedel ze existuje, zajimavej tip ;o))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: tak zjevně jsou tam i nějaký ženský, což teda alespň něco. jestli máš vatu, zkus hledamsponzora.cz :D
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    OVERWATCH: edarling je scam
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PALEONTOLOG: Jo no, mel bych byt vic vsimavej. Ja tam mel clenstvi dva roky. ;o)) A za tu dobu tri srazy. Takze mas pravdu, ze to je k nicemu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: ja zkusil nejak na mesic? A mel jsem jasno vcelku rychle. Hlavne ty zasuvky na fotkach, to bylo moc, to byla jasna databanka
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PALEONTOLOG: Jj, bohuzel je to tak. ;o))
    Ja jsem si ted nastavil, ze clenstvi nebudu v cervenci obnovovat, tak doufam, ze mne nic navic nestrhnou. Mel jsem placeny rocni. Ale koncim tam. Ono je fakt lepsi se seznamit nahodne v realu, nez platit za tri usmevy za rok. ;o)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: to nebyly operatorky nybrz rusove :))
    Ale tak fajn, ja z toho mel dojem totalniho ojebu, vc. Generovanejch profilu. pak mi zacali automaticky strhavat penize z debetni karty. Tu jsem zablokoval a edarling vyradil ze svoji bubliny
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PALEONTOLOG: Jo, sesel jsem se osobne se tremi. Se dvemi to vypadalo, kdyz jsme si psali, pomerne nadejne, ale pak jsme se v necem neshodli. Operatorky mne tam psaly asi tri. Poznal jsem podle toho, ze psaly divne cesky a chtely po mne emailovou adresu. ;o) Ted asi pul roku uz nedavam usmevy, takze jsem si s nikym nepsal, ale poslaly mne usmev asi dve, nebo tri. Na ty jsem zatim nemel silu reagovat, i kdyz jsem asi mel. ;o)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: moje zkusenost je teda takova, ze tam pisou jakoby placeny operatorky. To neni normalni prostredi. Hlavne tam byly fotky zen s americkejma zasuvkama z ceskych budejovic. Ale je to asi 3 rojy.
    Jestli se s nekym sejdes, tak dej vedet.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    To byste ani neverili, kolik zen ma na profilu na eDarlingu "Nechci deti". Vazne tak 75%. Vetsinou to tam teda maji 40+. Hodne bezdetne.
    DRZEEF
    DRZEEF --- ---
    imo Tinder uz moc nefunguje, vsichni unaveni tinderem a prestavaji datlovat.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    KVALKAN: na samotný "ahoj" nebo "dobrý den" už jsem byla alergická.... nicneříkající small talk nezaujme, ideální je nějak se projevit, okomentovat něco z fotek, z infa, na něco se zeptat...prostě vybočit, nebejt neslanej nemastnej ;-)

    zmínit děti není problém (je spousta holek, který o žádný/další nestojí a bude ráda za chlapa, co si svou reprodukční potřebu už naplnil a nebude to po ní chtít), ale takhle fakt ne :-)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    35-40 letych bez deti je v praci minimalne 1/3 kolegu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam