• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Vsak jsi me nijak nevyprovoval..Jenom jsem na ten tvuj nesmyslnej prispevek reagoval pravdou :)..Ja u holky chci aby mela vlastnosti ktery mi budou imponovat a samostatnost+financni nezavislost je jedna z nich. Chodil jsem i s holkou ktera vydelavala vic penez nez ja a ikdyz vsude ctu jak to chlapum vadi a narusuje to jejich ego apod..tak me to naopak prislo naprosto super. Treba se nakonec stane zlatokop ze me a jako Bohus Matus si budu vybirat mladsi pritelkyne (akorat ne tak mlady, me staci 20+), ktery maj bohaty rodice a hned nam koupej byt a ja se budu mit fajn. To mas jak s autem hele. Slysis jak zensky hrozne letej na auta a jak jsou s nekym kvuli autu. Ja mel ve 25 letech jaguara, ktereho jsem si vysnil, nasetril si na nej a bylo to skvely auto. Sbalil jsem mladou modelku z jihlavy a kdyz jsem se ji ptal, jestli je semnou kvuli autu, protoze kamosi si myslej ze jo, tak mi rekla, ze predemnou chodila rok s italskym dealerem ferrari a jaguar ji oproti ferrari pripada jako octavka (coz mela teda tak trochu pravdu no), takze kvuli autu semnou fakt neni. Pak jsem mel staryho jaguara v cene superba a ted mam pet let starej nemeckej sedan, kterej nepritahuje zadnou zenskou, ale zato pritahuje typky s ksiltofkama kolem 20let. Takze bych rekl ze dneska je jedno co mas za auto, hodinky, prachy apod. V 21 stoleti vetsina holek na tyhle veci uplne sere. Emocionalni nezavislost je co?..Ze spolu budete sukat ale nebudete se mit radi?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: čau koudy, nečekal jsem, že tě vyprovokuju až takhle. trochu netovýho trollingu doufám sneseš, jak na tom jsi víš nejlíp sám. soběstačný holky jsou základ a já na tom participuju taky, ačkoliv každej asi používáme jiný metody a hledáme jiný cíle, máme imho dost podobnej cíl.
    já neřeším tak tu ekonomiku, není pro mě tak podstatná. po svejch zkušenostech hledám spíš tu emocionální nezávislost, i když, buďme upřímní, hezkejma řečma a s mrdavýma očima se člověk nenají ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Hele priznejme si, ze ty vis za prvy o mem nitru naprosty hovno..za druhy na roli sugardaddyho mam jeste alespon deset let cas..Ted jedu styl, kterej mi vyhovuje a to je, ze si hledam holky, ktery bez problemu zatahnou pulku najmu, pulku normalnich dovolenejch nebo vikendu ve wellness a nechtej po me, at jim kupuju kabelky nebo boty a dalsi tyhle damsky picovinky. Dokud to pujde, tak u sobestacnejch holek, ktery maj dost vlastnich penez zustanu. Pro co me budou milovat, to uz je na nich, ale kvuli mejm prachum to urcite neni a nebude :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYA: holky to chtěj taky, jak se říká ;) a taky občas dělají, ehm, hlouposti
    NYA
    NYA --- ---
    PALEONTOLOG: njn, a koneckonců proč to genderově rozlišovat, že :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYA: každýmu chlapovi občas jebne v palici a kdo říká, že ne, tomu jebe doteď
    NYA
    NYA --- ---
    DEADSLUT: chlapům v tomhle věku mrdá.. když mi bylo cca 25 (no už to je nějakej ten pátek:), tak se mi párkrát stalo, že se některý starší muž (ženatý) z mýho okolí pomátl a hrozně po mě jel. já to vůbec nestíhala, většinou to byli muži, kterých jsem si z nějakýho důvodu vážila, a najednou se začali chovat totálně, ale totálně pošetile :D
    né, že bych předtím nějak respektovala autority, ale po těhle zkušenostech to vzalo za svý úplně :)

    asi holt pro takovýhle pány jsou mladý ženy podstatnej životabudič a jsou ochotný kvůli nim dost riskovat
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    KALHOTKA: Prosimte a cim on si te tak ziskal, ze si mu dala na vyber co s tebou ma za umysly? nasledne prizpusobila se jeho volbe, upekla kolac a nakonec se podelila o vodu? :( Ne ze bych podobny faily v zivote taky nemela za sebou. Jen se ptam, no..
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    TEKKANNE: Mně (ne)blahé paměti kdysi někdo ukradl účet na OKCupidu a když jsem ho získala zpátky, strávila jsem den obepisováním asi stovky pánů 55-70, kteří se za těch pár dnů nasbírali (dotyčná s tím dojemným příběhem, jak potřebuje jen trošku vypomoct, stihla rozeslat i telefonní číslo, tak jsem jim chtěla dát vědět, že bacha), že scam, sorry, dávejte si pozor... A tak třetině to bylo uplně jedno, to nevadí že jsi někdo jinej a jsi na jiným světadíle, než to vypadalo, my přiletíme... Většinou působili dost normálně, obyčejný chlapi v před-důchodovém či důchodovém věku, jen prostě asi nečekané vdovství nebo rozvod na starý kolena, kdy už s tím nepočítali, fakt mi z tý nálože osamělosti spojený s vyprahlostí bylo docela ouzko. A děsivý, že ta scammerka (nebo scammer, co já vim) ani nevynaložila žádný úsilí, za tři dny zaháčkováno X chlapů, z nichž deset procent bylo ready poslat prachy už v týhle fázi...
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    PALEONTOLOG: no bohužel evidentně spousta (i celkem v pohodě a příčetných) chlapů v záplavě emocí tohle základní kritický myšlení dokáže úplně vytěsnit. vyslechla jsem si jeden smutný osobní příběh (seznamka, povídání, úplně se do ní zamiloval, po nějaký době slečna poptala peníze na letenku, aby za ním mohla přiletět do usa a mohli se potkat, poslal a pak najednou překvapivě ticho) a úplně mě to šokovalo - ten týpek fakt nevypadal jako nějakej total mimoň, co nemá základní sociální dovednosti a cítění...když na mě vytáhl kurevsky tlustej pakl vytištěných fotek tý slečny a ukázal mi je, tak jsem pochopila, že pokud má na tohle člověk žaludek, tak je to nevyčerpatelný zlatý důl neomezených příjmů (bylo to nejvíc obvious, na fotkách nějaká 20tiletá roztomilá roštěnka ruského typu v různejch svůdnejch pózách...týpkovi bylo něco pod 60)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TEKKANNE: to ani neni "delsi dobu", to je proste jen svindl jak chytit a udrzet platiciho. Strojeny vety se hned poznaji, pokud ma borec aspon zakladni socialni dovednosti. Stejne tak je podivnej nejakej enormni zajem o profil, pokud clovek neni jeliman.
    Jenze bohuzel bez soc dovednosti je dost lidi, vetsinou odrustajici chlapi co travi cas u pc vic mez zdravo.
    TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    PALEONTOLOG: potvrzuju, že tohle fakt existuje - nevím, na kterých seznamkách konkrétně, ale jedná se o nějaký ty placený, co tam potřebujou udržet platící zákazníky, a tak pokud vidí, že chlapík nemá delší dobu propojení/interakce ze strany reálných žen, nastoupí placená "operátorka livechatu" a má s ním vést konverzaci, aby ho nadále udržela (v naději a v pocitu, že ta seznamka funguje a může tam narazit na zajímavou ženskou pro sebe) jako platícího zákazníka

    takže bych byla s veškerýma placenýma seznamkama dost opatrná... ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    D1RABBIT: proc by sem jinak chodila?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG: neverici Tomáš :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    D1RABBIT: ta treti pulka ty dokonalosti neveri :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    D1RABBIT: a ty ses v ktery pulce, v ty co se nudi nebo ktera zavidi?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    D1RABBIT: ano prosim pekne... My jsme takovy uchylny na libani. Zvlast venku...
    OXYGENE
    OXYGENE --- ---
    lidi se fakt nudi ze tady resi uplne prakoviny,, ale k volbam zas nikdo nepujde a Bures si tady bude delat kolonii
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    To by jednu pulku ctenaru nudilo a druha by zavidela..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KALHOTKA: nejsi nudna, mas skvelej nick :) muzes psat cokoliv a budu na to stejne civet.
    Myslel jsem to jako, ze bez exotu by nebyly historky obecne. Si to vem, jaky by bylo to vypraveni, sesli jsme se a bylo to v pohode! Byl dokonalej a jsme spolu 10 let. Jsme dokonali, mame dokonalej zivot a dokonaly chyby, co dokazem dokonale respektovat :D
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    D1RABBIT: vyjadruju se k tematu v diskuzi, nemusis se snazit z toho zas delat kovbojku a ano jsou i jine pozice, poznamka byla k tomu obrubniku :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam